|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
16.1.2016 21:53:07   
Lisa Simpson
Nisi voći, ja sam, osećam da me bebica otvara, a nemam pregled do utorka, pa sam požurila da spremim sve u slučaju da krene. Mislim da sam sad spremna i ako nisam pripreme su za mene gotove.

Ženske hvala za pomoć oko teme, ali ni jedna apoteka u gradu a već od ranije to tražim nema te indikator uloške za cirenje plodove vode. Ako neko zna gde ima neka javi ili može i na pp da mi pusti. Držite mi fige da izdržim još neki dan bar do utorka. Laku noć, user posted image vidimo se sutra ja se nadam u redovnom stanju.user posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 16.1.2016 21:54:14 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 976
16.1.2016 21:56:02   
alex88
Lisa odmaraj,nadam se da su bh kontrakcije,prati pa ako ne prestanu javi se u porodiliste.
Zapusen mi je nos par dana,danas poceo i da curi i kijam,imunitet mi bas opao izgleda,cim izadjem malo medju ljude ja se razbolimuser posted image ,trudim se da unosim vitamine,dosta jedem voce al ne vredi

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 977
16.1.2016 22:06:55   
vocicana
Lisa ja cu pogledati I sutra ti javiti sta je I kako u pp. Cuvaj se I lezi, mislim na tebe. Devojke odjavljujem se za danas.
Laku noc lepo spavajte, ja sam bas iscrpljena od svih gluposti koje su me zadesile sa platom I ostalo.
user posted image user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 978
16.1.2016 22:10:19   
BubaBubica
Laku noć Voci, laku noć devojke, idem i ja polako, kuckamo se sutra. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 979
16.1.2016 22:29:24   
borica
Laku noc i od meneuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 980
17.1.2016 8:34:25   
vocicana
Dobro jutro stomacici. Spavala sam super, nadam se da te dobro I da ste sve tu.
Pijem kaficu I osmisljava sta cu za rucak! Imam neko belo meso, moze sa kromoiricima da uleti u rerni I sa zacinima, pa posle natenane.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 981
17.1.2016 8:57:59   
popkica bebic
Dobro jutro! Blago vama koje u svojoj kuci cekate najradosniji dan. Ja cekam u kuci svojih roditelja i izludjuje me majka... Uzas! Necu da mracim temu, ali, neverovatno da najbliskije bice na svetu moze da se ponasa ovako...
Ovde je napadalo mnooogo snega, bas je prava zimska idila... Mada, sad kad je prosla proslava Nove godine i Bozica, bas mu se i ne radujem previse. Mozda zbog V jedino. On ce da uziva...
Lisa, kako si? Ti ces pre mene. Razumem, moras na carski. A kada cu ja, Bog zna. Mozda tek u februaru. Beba je mirna i to me bas nervira i plasi. Volim kad mi razvlaci stomak.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 982
17.1.2016 9:12:22   
marijana22
Dobro butro

Lisa drago mi je da se jos malo druzis sa nama. Nemoj vise tako da nas plasis.
Nisu ti neophodni ulosci da proveris da li ti curka vodenjak. Menjaj ves na svakih 5-10 min pa ako je mokar to je to.
Kod nas nema snegauser posted image
Ostale trudniceuser posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 983
17.1.2016 10:30:12   
alex88
Dobro jutro user posted image !nisam bas nesto spavala,sto puta se budila I ustajala!Lisa kako si danas? Sve vas user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 984
17.1.2016 10:44:37   
Lisa Simpson
Dobro jutro stomačići, izvinjavam se ako sam vas isprepadala.
Popki ja bih bila happy da moja beba hoće da sačeka februar, ali ona razvaljuje svoju mamu nez milosti, ne smiruje sa ni za sekund. A i kada bi ona čekala doce ne verujem da će. Ja jedva čekam sledeću kontrolu valjda će me onda lepo pregledati i reći mi nešto više možda mi zakažu prijem ovako sam ko na iglama.

Popki žao mi je ako neko ima srca da te nervira u ovakvom trenutku, drži se draga videćemo koja će prvauser posted image

Voći baš mi je milo da si se naspavala, iskoristi dok ne uđeš u deveti, posle je pitanje ja ne moguda se namestim ni da stojim ni da sedim ni da ležim, valjda to služi da nam se ne oslade naši stomačićiuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 985
17.1.2016 10:53:50   
emicaa
Stomačići jeste li svi na broju?
Pokice vrijedi li da popričaš sa njom,da te pusti da dišeš dok se ne porodiš,nije fer.
Ja skoro da i nisam spavala sinoć,sama sam sebi kriva.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 986
17.1.2016 11:01:48   
popkica bebic
Lisa, ja bih mnooogo volela da se porodim DO Svetog Save. Ja vise ne mogu. Nadrndana sam po ceo dan, nervozna i uplasena, sve zbog iscekivanja. Bas vise ne mogu zbog toga! A i ja u utorak, sredu idem na pregled, prvi vag.pregled u ovoj trudnoci... Bas mi nije nedostajalo. Ti ces, Lisa, na CR, pa te nece muciti, a ceo moj porodjaj treba da bude pracen pregledima. Boze, smiluj se svima nama!!!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 987
17.1.2016 11:04:24   
alex88
Popkice uzdaj se u Boga,bice sve dobro I lakse od prvog puta,navijamo da bebac stigne za Sv.Savu
Emice sta si uradila pa je uticalo na nespavanje ?

< Poruku je uredio alex88 -- 17.1.2016 11:05:20 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 988
17.1.2016 11:17:55   
emicaa
Alex utripovala sebi da će se T probudit i tražit me a ja je neću čuti.ona sinoć prvi put spavala u svojoj sobi,kažem mm jad smo legli ja nisam bila psihički spremna na ovo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 989
17.1.2016 11:25:55   
krin 40
Drage trudnice samo da Vas pozdravim i pozelim sve najbolje."Virkam ja ovde":):D Nadam se da cu za neki dan i ja preci ovde,naravno,ako me primate

< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 11:26:59 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 990
17.1.2016 11:36:51   
alex88
Naravno Krin,dobrodosla,nesto smo se smanjile,bilo je par novih ali slabo ili nikako se ne javljaju.videla sam u crticama da si user posted image .Kad ides na prvi uz?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 991
17.1.2016 11:42:01   
krin 40
Hvala Alex,evo i Sensa je izgleda trudna:):D Pa ne planiram na prvi uz pre prvog februara,naravno ako do tada bude ok.Malo me zbunila beta na 26dc bila 431,ali valjda ce biti ok.Nema svrhe da idem pre.

< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 11:43:21 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 992
17.1.2016 11:44:16   
alex88
Verovatno ti je ranije bila ovulacija,ma to je super,cuvaj se i bice sve u redu,brzo ce 1feb user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 993
17.1.2016 11:47:50   
krin 40
Muckali sni od 30tog do 5.1..posle postili,pa posle Bozica mm nije bio tu.Tako da smo smuckali u tih par dana. Sta je ,tu je.

< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 11:48:34 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 994
17.1.2016 11:51:41   
alex88
Dobro ste vi to smuckali user posted image user posted image ,koliko sam pratila to vam je prva "muckalica"

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 995
17.1.2016 11:53:50   
krin 40
xexexe...treca Alex.Prva muckalica-sin ima 18 ipo,druga -cera9 ipo:):D

< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 11:55:20 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 996
17.1.2016 11:55:15   
alex88
e bas lepo,ta treca bice najsladja user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 997
17.1.2016 11:57:19   
krin 40
Uz tvojih usta u Bozije usi.Samo da sve bude ok zbog mojih godina i da je ziva i zdrava.Bice nam prava "igrackica" u kuci

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 998
17.1.2016 12:01:02   
vocicana
Dobrodosla draga Krin, pa naravno da te primamo. user posted image , smuckali ste neku devojcicu, ali neka sve bude ok, da cujes srculence pa cemo videti da li sam pogodilauser posted image .
Popkice, ja sam htela I trazila temu strahova u trudnoci I porodjaju, ali nisam nasla nesto adekvatno, a tako bi puno pisala I ovome kako se osecam. Danas sam dan pocela placuci, mama mi je neke stvari ispricala, tako sam oset_ljiva I pocela da placem, zato sto cu verovatno I ja biti mama, pa sada pripremam sebe I na takve emotivne izlive. Ranije sam isto bila oset_ljiva, ali sam bila gruba pa sam vikala I tako im pokazivala u stvari da ih volim I da mi je stalo. Ne znam. Popkice potpuno te razumem. Alex user posted image , videcemo kako cu na dalje sa spavanjem, znam samo da mi crva jastuka nije, ne znam sta bi. Emiceeeeee dusoooo, verujem da si bila uplasena, ali D je jedna mackica I bice dobrauser posted image
Lisa bas sam majke mi bila ubedjema da se juce nesto krenulo desavati, ali dobro je, neka bude bebica jos malo u pupi. Moj sin ne staje, bas je aktivan jedno tri dana, danju nocu, nadam se da ne znaci da ce takav biti I kada se rodi.user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 17.1.2016 12:03:25 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 999
17.1.2016 12:01:53   
alex88
Bice sve u redu,kakve godineuser posted image
Voci i moj bebac je bas aktivan i danju i nocu i isto razmisljam,nece valjda tako biti kad se rodi,kaze mm kad smo bili na uz sigurno nije devojcica kad je ovako nemirno,jedva dr izmerio sta treba,nije htelo da se smiri.Bas sam se slatko ismejala za njegov zakljucak da su devojcice mirnijeuser posted image .Do skoro je pricao da je user posted image a ja da je user posted image ,e sam obrnuto.

< Poruku je uredio alex88 -- 17.1.2016 12:09:09 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here