BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (13.1.2016 17:23:20)
|
Pozdrav devojke! Meni se iskreno jedino nije dopao način na koji je opominjana i što je pomenula nagrade, pa koliko nekih članica osvoje nagrade što uopšte nisu ni aktivne a aktivne ne uspeju. Meni je Voci baš ok, nije zlonamerna zato se i uvredila. Naprimer Branki je već koristila blaži ton i sve je drugačije izgledalo. Meni je danas malko bolje pa sam sređivala devojkama sobu, oslikavanje sam delimično završila ali nedostaju još neki detalji, to ću kad ozdravimo skroz. Juče sam takve bolove u želudcu imala i kosti su me boleli, nisam imala snage. Kuća mi je u haosu ali ne mogu, nemam snage, pa sam rešila bar sobu da sredim da mogu da se igraju i spavaju tamo, jer su spavali samnom u spavaćoj ovih dana. I Buba je bolje hvala Bogu. Juče sam par puta nosila, tačnije trčala sa Bubi u naručju do wc-a i uveče me uhvatilo stezanje stomaka. Rekla sam da danas neću ništa da radim ali eto, nisam ispunila obećanje. Emice definitivno što manje nosaj Teodoru, ja sam nabavila starijoj Bubi stočić pa sam joj tako pomagala da naprimer umije ruke ili sedne na wc... Jer sam nekoliko puta prokrvarila od nosanja. A mazili smo se tako što mi sedne u krilo i to je već bila druga priča, nema tereta [sm=smiley1.gif] Nestrpljiva piši koliko ste veliki [sm=bravo.gif]
|
|
|
|