borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (14.1.2016 18:18:52)
|
Dobar dan drage moje trudnicice, nisam bila kuci, pa sam samo mogla da vas citam a ne i da komentarism. Pre svega, srecna svima koji slave pravoslavna nova . Htela bih da dam jedan kratak komentar na situaciju od pre neko vece. Potpuno se slazem da pravila treba da se postuju i da je u redu da budemo opomenute kada ista prekrsimo. Medjutim, nacin na koji ce opomena biti izrecena moze biti malo suptilniji. Takodje, smatram da nije na mestu komentar da Vocicana pise samo u dve teme, ona je pisala barem u 10-ak tema poslednjih par dana. To je sve , ne zelim vise da komentarisem, jednostavno sam osetila potrebu da to kazem. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Danas bile malo u setnjii curice i ja.. bogami glava me zabolela od hladnoce [sm=smiley13.gif] a u kuci cu poludeti. A sto me nerviraju kad udjem u banku , postu il slicno, kao usla trudnica s dvoje dece svi zablenu u mene kao da igra bela mecka... al nikoo da kaze ajte preko reda ... kakav narod! Ljudi znaju biti bas bezobrazni. Da ostavim po strani da mi jos uvek niko ne ustaje u autobusu, a stomak mi se vec vidi. Pre nove godine sam sa sinom placala racune, u distribuciji me naravno niko nije pustio preko reda i pored toga sto sam sinu prokomentarisala da je mama trudnica i da treba da se propusti, svi su me samo pogledali[sm=zmeden2.gif], posle toga sam vala u posti odreagovala i odmah stala na salter, pitajuci da li ovde trudnice imaju neku prednost ili ne. Ponekad precutim, ali ako se same ne pobunimo retko ko ce da pusti trudnicu ili osobu sa detetom.
|
|
|
|