marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (15.1.2016 14:53:01)
|
Iskreno Voci i ja sma se nesto smorila bila, nije mi bilo ni do cega. Pisah ti na fb, isutirao me ovaj mali, oka nisam sklopila... Sansa cestitam, dobrodosla[sm=bravo.gif] Lisa i meni je strah da ne odem na CR, moze da se desi da me izfuraju, bas ne bih volela...ali sta ces ako mora, vazno da beba i ti budete ok... Sto se tice te moroncine iz reda...nemam komentar, osim sto sam se dosta puta vec sutnula u zadnjicu sto se nisam iselila izove zemlje kad sam imala prilike... Pipi, nista mi ne pricaj za kosmare ja i kad spavam, sanjam takve nebuloze da je to strasno. Popkice, nemoj da se bojis, tu smo mi da ti drzmo strah...znas kako kazu...obrni okreni-bices porodjena[sm=smiley1.gif] Zamisli mi koje nemamo decu, nemamo pojma ni sta nas ceka.... Alex...i moja svekrva se vraca iz gostovanja po familiji, kod svakog ostane po 7 dana, taman sam se opet navikla na mir i tisinu i ja. Trebala je kuci da ide, ali je verovatno ona izbajala ove smetove od nedelje. Da znate zasto sledi pogorsanje vremena[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|