BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (12.1.2016 18:44:59)
|
Voci, svekrvi je mm sapštio kad sam bila u salonu radila, kaže da je prokomentarisala šta nam je to trebalo, kao što sam i mislila. [sm=smiley29.gif] U petak kad sam odvela klinke kod njih pitala me je, ujedno kad je prokomentarisala i za njihovu rođaku, zašto smo se tako odlučili za treće. Samo sam rekla da ne razumem pitanje. I ona se samo smeška, ne znaš šta misli, postavlja tako glupa pitanja a smeje se. Čudna žena. Mg je uopšteno za grčeve, i lepo deluje na srce. Meni su se tačno smirivale kontrakcije kasnije kako popijem šumeću. Gin mi je jednom prilikom prepisao i Partusisten ali nisam ga pila jer sam znala od čega me počne stezati stomak, a pošto smo se selili u trudnoći, znate već... pa kad sam osetila kontrakcije ja popila Mg i legla, i tako se i smirilo. Da se nije smirivalo onda bi sigurno pila i Partusisten. Izgurala sam do kraja trudnoće. Iscedila sam limun i mandarine ,sad pijuckamo sve tri, baš prija! pgnpme, tačno znam kako se osećaš [sm=smiley31.gif] Pogotovo što je prva. Druga mi je proletela a ova se ponovo vuče. Sutra sam punih 10. nedelja, iako mi se prethodnih dana činilo da leti vreme, sad je opet usporilo. 12. mi izgleda tako daleko!
|
|
|
|