BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (12.1.2016 15:40:37)
|
Voci bravo za velikog malog điđu [sm=bravo.gif] Isi vidim da ideš kući, too [sm=bravo.gif] Jole št oje najgore nemam Mg direkt, planiram da kupim a nikako da se setim kad idem u nabavku. Danas ih već nema, ali svejedno moram da ga nabavim, u prošloj trudnoći su me spasavale šumeće magnezijuma. Bube su sad dobro, mlađa je razdražljiva još uvek, nije povraćala od jutra. Starija je to prebolela pre praznika sa mm. Sad ću da iscedim limun, dobro si me podsetila. A gatanja... U prvoj trudnoći im je bilo najzanimljivije, svakakve gluposti su izvodili, meni je baka radila ono sa dlanovima kako pogledam, ispao dečak, kako nosim, dečak, po svim njihovim proročanstvima ispadalo je da nosim dečaka. U drugoj isto dečak, dečak pa dečak. E neka su ih zeznule [sm=smiley36.gif] Sad još malo ko zna da sam trudna, pa još nema proročanstva. Oni koji znaju ne bave se time. Jedino mi je svekrva pre neki dan rekla, samo nemoj da budeš zalepljena za jedan pol kao tamo neka njihova rođaka, ima dva dečaka i nedavno je rodila devojčicu, i totalno je opsednuta njome. Samo sam izbečila oči na nju [sm=zz_er_what.png] Mislim, šta koji moj ona misli o meni...
|
|
|
|