borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (12.1.2016 12:45:05)
|
Dobar dan, evo konacno i mene. Juce sam imala UZ, beba napreduje, teska je 668 gr[sm=smiley1.gif], a dugacka oko 30cm(imaju neku formulu za duzinu). Malo me zabrinulo sto je karlicno, mada mi moja dr. kaze da ce svakako da se okrene do porodjaja vise puta. Spavao je u pocetku, pa smo ga probudile da nam se javi[sm=smiley1.gif]. Po ciklusu sam 26+1, a po UZ sada 25+1, sto je sasvim u redu.Merila mi je pritisak bio je 110/70, i tezinu 67 kg, a pre trudnoce sam imala 57, 10 kg sam se ugojila. Ja sam dva dana bila placljiva, i razdrazljiva, fujjj. Sad sam u fazi pripremanja materijala za kolace, zbog slave Sv. Jovana, pa krecem polako sa pripremom. Mm je otisao juce na teren, L je u vrticu. Sad me glava bas boli, skuvacu kafu sa limunom. Isi, drago mi je da ides kuci[sm=sloncek.gif]. Voci cekamo izvestaj. Da se nadovezem na temu kog je pola beba, srela sam se ja jos dok sam bila 3 mesec sa jednom mojom snajom, i pita me ona kog je pola beba, ja joj kazem jos ne znamo. Kad ce ona kako, pa mojoj snaji rekli kad je bila trudna samo 10 dana da je decak[sm=smiley5.gif]
|
|
|
|