Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 22:42:22
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko su mi hormoni u haosu pokazuje to da sam večeras plakala kad je u nekoj emisiji čovjek rekao da mora ubiti kravu jer je stara neće preživjeti zimu. Voci blago tebi,ja ovakva skoro da nigdje ne idem,samo da se ove nesvjestice smire i vraćam se na staro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 23:00:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bas smo placljivice. Nekako me u grudima pecka, kao da ce da krene mleko, osetljive su uzasno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 23:23:50
|
|
|
|
alex88
|
Ja sam jedva umesila cesnicu,nisam imala snage da je ukrasavam,ali bila je ukusna i izvukla sam paricu, bas sam se osecala umorno i nikako celo prepodne,popodne imala goste,sad odmaram!a bebac je ceo dan bio budan i aktivan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 8:37:22
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro stomačići,uspavale ste se od jutros.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 8:52:01
|
|
|
|
pngpme
|
Dobro jutro i srećan Božić svima koji slave sa malim zakašnjenjem! Pričajte mi o osjetljivosti... Ja sam provela poslednjih 5 dana uglavnom u suzama. Prvo me muž nešto žestoko nasekirao, a onda sam ridala danima zbog svekra i svekrve i tako... Strašno se brinem za bebu kad se tako uznemirim ali ne mogu sebi da pomognem...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 8:58:50
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro lepotice! Plakale ste? Nemojte, a hormoni su bzv, sta naprave, ja se sada samoj sebi smejem kada se setim svog plakanja za sve I svasta, a ponovo cu biti placko. Sinoc me je toliko zeludac boleo da sam mislila da ce mi eksplodirati, bolove sam imala, koje nisam zapamtila u zivotu! Povracala kao lasica, mislila sam da sam sinoc I bebu prikljestila I slomila koliko sam se naprezala. Eto, od jutros mi nista ne fali, ali ovo cu duuuugoooo pamtiti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 9:00:29
|
|
|
|
pngpme
|
Može li da bude nekakvo blago trovanje...? :( Odmaraj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 9:06:40
|
|
|
|
vocicana
|
Ma ne verujem. Pre neki dan sam pisala, da svaki zalogajcic koji stavim u usta ne mogu po dva tri sata da svarim, malo smo rano poceli sa tim, ali ako ne izadjem da proset_am, da se malo izjurim, udavim se, dijafragma u grlu I nema vazduha a srce lupa li lupa. A juce sam neki ruzan miks napravila, sta sam to uradila ne znam, a svakako nisam puno pojela, mada je svega mnogo bilo I nisam navikla da od ranog jutra bacim u zeludac kofu hrane koja se jede za veceru inace. Bas sam se namucila, katastrofa! Posle pegle pila sam caj od nane, a posle drugog ataka bolova posisala jedan Rennie,malo se smirila onda. Ne zelim nikome nista slicno
< Poruku je uredio vocicana -- 8.1.2016 9:07:54 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 10:35:32
|
|
|
|
vocicana
|
Nesto vas nema, ja ne radim sada pa mislim da I drugi ljudi nemaju obaveze. Citam I cekam da se neka javi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 10:42:43
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro .Nema nas,sve odose jedna po jedna iz teme,al neka su i vreme im je .I mene opet nocas probudila ona jaka bol u zelucu al srecom nije predugo trajala tako da te razumem Voci,al mene muci zbog bubrega.Proci ce,jake smo mi izdrzacemo nekako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 10:44:48
|
|
|
|
vocicana
|
Jao mora se. Evo pojela sam neku plazmicu I pijem nanu sada, bas mi je zao sto se ovako namestilo. Pa ne volim to. Mislila sam na tebe, nije te bilo od jutros, pa drago mi je da si se javila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 10:47:27
|
|
|
|
alex88
|
Pa znas da sam ja uglavnom ranoranioc ,ustajem uglavnom kasno,a nocu ne spavam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 11:09:33
|
|
|
|
vocicana
|
A ja sam sada okrenula strategiju, ostajem namerno budna do kasno da me ne bi z....ono budjenje u 3 svako jutro. Ej covece kao da imam budilnik u glavi I telu, tacno u 3 oci kao sarme budna do pola 5, kada se posle zakucam, ne znam za sebe do 9 I nesto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 11:17:38
|
|
|
|
alex88
|
Meni se to desavalo u prvoj trudnoci,kao svako jutro da alarm zvoni,budna uvek u isto vreme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 11:34:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drage moje, povracanje, a? Mislim da smo previše ovih dana jele. Meni se jedu slatkisi, a ne smem, pojedem kockicu čokolade i uzas. Pravljeni kolaci mi malo manje smetaju, al smetaju. I ja ne mogu da se odvojim od cupavaca, bilo bi dobro da ja pojedem jedan, nego vise i naravno bude mi lose.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 11:40:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam i sad preko raznika više jela tek toliko da nisam gladna ali nijednom se nisam baš najela.Slatko nisam okusila skoro sedmicu a i ne planiram.Jutros u vozu sretnem drugaricu,kaže da sam u lucu baš smršala pa se čudi jer zna da sam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 11:48:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, i ja sam bila smršala, bila sam i u bolnici na infuzijama. par dana. Bukvalno nisam mogla sudove oprati koliko mi je bilo lose, a usisati ili oribati kucu nikako. Rucak nisam spremila dva meseca. Sin mi ima u skoli ručak, pa se nisam mnogo brinula. Lakse mi je zadnje dve nedelje. Ni sad mi nije super, ali mogu oprati sudove. Mogu polako da spremim ručak. Nemam 24 h dnevno mucnine. Jedino sto me i dalje znaju probuditi mucnine u toku noci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 11:58:01
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Voći i ja se isto budim svake noći. Ja jedvá čekam da prođu praznici imam 100 mašina da pustim, što naših što bebinih stvari. Nadam se da me moja beba neće iznenaditi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:16:14
|
|
|
|
vocicana
|
Lisa evonnepomicno lezim vec dva sata, tako sam iscrpljena da ne umem da objasnim, kao virus, a secer kako mi je pao pre jedno sat vremena, mislila sam da cu se srusiti. Nemam snage da se pomerim. Moram da promenim opet nesto u ishrani, sta sam slatkisa pojela u trudnoci, ja ne znam na gomili za ceo zivot da sam toliko unela u organizam. Spavala sam nocas lepo, nisam se budila kao prethodnih noci. Ah, bas ne volim sto me je bna Bozic to strefilo, a u pravu ste, jelo se, mnogo vise nego prethodnih meseci. Rucak mogu da spremim, sreca pa mm nije tako zahtevan sa jelom, hvala mu, delimo stavove sa hranom. Krecem sa bananama uvece sto kasnije, da bi odrzala taj secer na nekim nivou.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:25:21
|
|
|
|
popkica bebic
|
Stomaklije moje drage, dobar dan! Ja se pakujem, uskoro V i ja krecemo na put... Boze, i ushicenje i tuga i strah.... Vec vam previse kukam, ne zelim to, izvinjavam se! Jedino sto se odvajam od mm. Tek kad nismo zajedno shvatim koliko ga volim i koliko mi znaci. Znam zasto idem, pa opet...uh! Ujutru na UZ i pregled, nadam se da me nece boleti, evo 9 meseci nisam imala pregled. Nadam se da sam se pocela otvarati. Voci, to ti je sigurno bio virus crevni. I mm je imao iste simptome i povracao je.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:29:03
|
|
|
|
vocicana
|
Gospode Boze, ja sam mislila sinoc da ce mi zeludac eksplodirati, ali zaista eksplodirati! Proslo je, samo sto se ja danas osecam kao izduvani balon. Kako mi je maka pupa sada , bas sam izmucila ovu bebicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:32:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, a sto se odvajate, nisam u toku? Voci, ljubim da budes bolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:35:56
|
|
|
|
emicaa
|
Popkice biće to sve dobro,a brzo će proći i razdvojenost
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:36:31
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Cao drage moje praznici polako prolaze hranu cu ovih dana da zaobilazim,puna sam.Mi smo juce otpratili mm otisao na teren sada se nas dve devojke druzimo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 8.1.2016 12:39:12
|
|
|
|
vocicana
|
Eeeej pa neka ste, neka mu je srecan put I ostanak I jos srecniji povratak. Ivana Popkice vreme brzo prodje, bicete dobro svo zajedno!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Drage mamesandrinaDa li mislite da je moguce odrzati brak sa partnerom koji vas je mnogo razocarao i povredio i to mnogo puta i da li se uopste vredi boriti za to?DA (
19%)
NE (
78%)
ILI?(komentar) (
4%)
Ukupan broj glasova: 54Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!