|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
7.1.2016 8:27:12   
IvanaSK RR
Mamamaj, da znas samo koliko ti nedostajes ovde! Ljubimo tebe i bebu!
Srecan nam praznik, Mir Boziji, Hristos se rodi!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 401
7.1.2016 8:56:13   
borica
Mir Boziji , Hristos se rodi!
Drage moje srecan vam najveci praznik, da vam dragi Gospod podari zdravlja, srece, da sa lakocom iznesemo trudnoce i isto tako rodimo nase srecice!
Mamajuser posted image , svracaj nam ti.Nedostajes! Kad izlazis?

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 402
7.1.2016 9:40:33   
alex88
Mir Bozji,Hristos se rodi,srecan vam Bozic drage moje
Mamaj I za malisu I tebe veliki zagrljaj, nedostajes ali cekaces ti nas u razgovorima mama

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 403
7.1.2016 10:10:51   
emicaa
Drage moje okrugluce,sve vi koje slavite srećan vam Božić.Mi ćemo na podne kod svekijevaca na ručak i tu ćemo provesti ostatak dana user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 404
7.1.2016 11:43:46   
marinchica
Mir Boziji, Hristos se rodi! Zelim vam od srca svima puno zdravlja,i svega dobroga, lako da izgurate svoje trudnoce, da se lako i brzo porodite, kuci donesete svoje bebironeuser posted image ! Puno vas sve ljubim. Srecan vam Bozic!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 405
7.1.2016 12:12:34   
BubaBubica
Srećan vam Božić devojke! Da ga u miru provedete sa porodicama!

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Kako da ne svratim samo da vas zagrlim, najdraže moje okruglice?
Kako ste mi sve? Srećan vam praznik svima koje slavite.
Nedostajete mi. user posted image

user posted image user posted image user posted image I ti nama baš nedostaješ, kad idete kući? Odmaraj sad, nemoj da vileniš user posted image

Ja sam spavala do pre pola sata, probudila se nešto rano, kad je svitalo pa nastavila, sad me malo glava bolucka. Juče sam sredila spavaću, danas je na redu dečija soba, jer su takav haos napravili u njoj od papirića user posted image

Mi od dans u 10. nedelji user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 406
7.1.2016 14:52:05   
popkica bebic
user posted image i user posted image MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI!!!
MAMAMAJ, zaista falis ovde, nekako, iako po godinama ne mozes to da budes, po razumu i rasudjivanju si bila mama svima nama. <3
Kod nas je sinoc bio haos, mm je pokupio stomacni virus, drhtao zbog povisene T, povracao...i sl. tako da smo morali da otkazemo Liturgiju. A bilo je mnogo omladine... No, visa sila. V nece da spava, a ja padoh od umora. Mame, sta nije u redu sa mnom, mnogo se bojim porodjaja, kao da se gubim!?user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 407
7.1.2016 14:58:30   
IvanaSK RR
Popkice, i ja se bojim, to je normalno, valjda

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 408
7.1.2016 15:10:46   
Sanjica26 RR
Popkice nemoj da se bojis. Uzdaj se u Boga. I moli mu se da te naoruza hrabroscu. Bice sve OK. Nema straha kad je on s nama.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 409
7.1.2016 16:10:24   
mega
Primetila sam da pocinju polako da me zabole ledja,ali nista jako,inace kad nesto radim,pa posle toga sednem.a beba spusta stomak cini mi se.sve ga vise osecam na nogama kad sedim.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 410
7.1.2016 18:25:04   
Anck Su Nmaun
Hristos se rodi drage moje!

Uuuuu mene ledja bole od ranog jutra, a uvece da ne govorim, smao kukam znam ali sta cu. A pisala sam da mi se trbusni misci totalno raspadaju... kad se naglo okrenem jako znaju da me zabole. Malopre sam onako duboko udahnula i opaaa tako sam vrisnula da su se svi po kuci izgubili sta se desilo! Zabole i jako neprijatan osecaj!

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 411
7.1.2016 19:27:10   
Lisa Simpson
Stomačići evo mene. Spremala Božić i Badnje veče pa nisam pisala. Sada se bukvalno raspadam ne mogu 200 metara dw pešačim. Deveti je baš baš težak.

Popkice možda zato što si se već porađala, ali slažem se da se trebamo uzdati u Boga i sigurno da će nas on čuti. Ja sam uz tebe držimo se zajedno do kraja.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 412
7.1.2016 19:30:43   
marinchica
Ja mogu dva sata plafon da budem napolju, i pocnem da se raspadam, obavezno me po dolasku kuci boli karlica, ledja, stopala...a tek ulazim u sesti..... Kad se setim nasa UM sta je pisala....zena po ceo dan skitala, zavrsavala stvari, kupovala.... Bas sam kilavi Radovanuser posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 413
7.1.2016 19:34:22   
mega
Meni je bolje kada nesto radim,nego da sedim.Nekako kad radim,ne mislim na bol.
Valjda cemo izdrzati.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 414
7.1.2016 20:10:45   
popkica bebic
Lisa i sve moje dRRugariceuser posted image
Hvala vam za reci utehe... Ni sama ne znam sto sam ovakav pekmez, ma sva sam uplasena, katastrofa!
A o bolovima u preponama, karlici i sl. da ne govorim. Ne mogu da se okrenem posteno u krevetu. Kad bi Bog dao da sam vec malko otvorena, pa iz nedelje u nedelju da se otvorim skroz... Kao Dijana i Mamamaj.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 415
7.1.2016 21:01:37   
vocicana
Mor Boziji, Hristos se rodi, lepe moje, drrage drugarice! Nadam se da ste lepo provele dan, mi smo skitali I tek sada sam usla u kucu.
Mamaj, majko, hrabrice, sve najlepse ti zelimo moj dasa I ja! Mnogo, mnogo nedostajes!
Svima veliki zagrljaj, a Popkice, ja svaki put kada procitam tvoj post malo se povucem, ne komentarisem, vidim I iz svake tvoje reci osecam da se bojis I koliko se bojis! Moras se uzdati u sebe, nije ti prvi put, moras da se molis I verujes, znam da ce sve biti ok. Moj jedino strah je da postignem sve kako bi htela, da budem dobra mama I dobra supruga, samo me to brine. Porodjaj ce proci dobro, nema razloga da bude drugacije, samo da sve ostalo bude ok .

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 416
7.1.2016 21:05:39   
IvanaSK RR
Vociiiii, pa ni tebe nema ceo dan :)
Vaistinu se rodi

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 417
7.1.2016 21:11:01   
isidora88
Hristos se rodi. Nadam se da ste lepo proveli danasnji danuser posted image
ja sam u raspadu, isijas me rastura, boli stalno sta god radila, jedva sam sve spremila danas, mm je bio od velike pomoci, ali dzaba kad sam morala stalno oko sporeta, pa mi jedna pogaca nije uspela, pa mesila druguuser posted image
popkice razumem te, i mene muce razni strahovi, bice sve ok, mora user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 418
7.1.2016 21:12:23   
vocicana
Pa ja malo pre usla u kucu, nisam bila kuci ceo dan.
Ali sada sam tu, a posto svake noci budem budna, ali pod obavezno od 3 do pola 5, a zasto pojma nemam, veceras cu peglati duuuugoooo, da bi sto kasnije zaspala.
Etoooo!!!!
Kako si ti provela dan? Ja sam od sveki dobila mnogo lepe sobne cizmice, od mame neku kozmetike za Bozic pa sam bas onako nesto ispunjena zbog tih sitnica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 419
7.1.2016 21:24:19   
IvanaSK RR
Prelezala, zeza me stomak. I prejedala se, naravno. Svinja.
I jedva čekam proleće.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 420
7.1.2016 21:25:11   
IvanaSK RR
Isidora, sta se desilo sa prvom pogacom?

Direktna veza do poruke: 421
7.1.2016 21:32:54   
isidora88
i ja sam se prejela, eksplodiracu.
ivana nije mi uopste narasla, nesto sam zeznula, nemam pojma sta, uglavnom bila je kao kamen, ali nema veze, druga je bila bas ukusna i mnogo lepse sam je ukrasilauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 422
7.1.2016 21:43:30   
vocicana
user posted image za pogacu!
Ja sam danas jela normalno, samo meni visina stomaka je..user posted image stvari, a bas me davi, ne mogu da se nadisem, nemam vazduha, setala sam sa sveki danas, spicile 2 km posle dorucka. Ne mogu drugacije. Ali posle kod mojih....pa nastavi gde si stala....
Jedva cekam da uzmem svoje dete u svoje ruke I da se otkacim stomaka, a jos sada sam pocela da se zalim, sta cu u devetom da radim.....user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 423
7.1.2016 21:54:21   
IvanaSK RR
Super sto je uspela, ja moju i nisam nesto ukrasavala. Sin Izvukao novčic :)
Blago tebi, Voci, mozes da šetaš toliko.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 424
7.1.2016 21:57:50   
vocicana
Veruj mi, da kada bi I to sebi uskratila, verovatno bi letelo perje po kuci. Muz je bivsi profi sportista, ja sam hiperaktivna, najvise na svetu volim sport I rekreaciju, sve mi to mnogo nedostaje! Zato sada, dok bude moglo, makar I cetvoronoske idem da setam makar se raspala. Reseno, uradjeno.

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Da li Vam se svidja ime Iskra?
Dakili

da (28%)

ne (47%)

neobicno je (25%)

Ukupan broj glasova: 155

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here