Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 8:27:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, da znas samo koliko ti nedostajes ovde! Ljubimo tebe i bebu! Srecan nam praznik, Mir Boziji, Hristos se rodi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 8:56:13
|
|
|
|
borica
|
Mir Boziji , Hristos se rodi! Drage moje srecan vam najveci praznik, da vam dragi Gospod podari zdravlja, srece, da sa lakocom iznesemo trudnoce i isto tako rodimo nase srecice! Mamaj , svracaj nam ti.Nedostajes! Kad izlazis?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 9:40:33
|
|
|
|
alex88
|
Mir Bozji,Hristos se rodi,srecan vam Bozic drage moje Mamaj I za malisu I tebe veliki zagrljaj, nedostajes ali cekaces ti nas u razgovorima mama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 10:10:51
|
|
|
|
emicaa
|
Drage moje okrugluce,sve vi koje slavite srećan vam Božić.Mi ćemo na podne kod svekijevaca na ručak i tu ćemo provesti ostatak dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 11:43:46
|
|
|
|
marinchica
|
Mir Boziji, Hristos se rodi! Zelim vam od srca svima puno zdravlja,i svega dobroga, lako da izgurate svoje trudnoce, da se lako i brzo porodite, kuci donesete svoje bebirone ! Puno vas sve ljubim. Srecan vam Bozic!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 12:12:34
|
|
|
|
BubaBubica
|
Srećan vam Božić devojke! Da ga u miru provedete sa porodicama! IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Kako da ne svratim samo da vas zagrlim, najdraže moje okruglice? Kako ste mi sve? Srećan vam praznik svima koje slavite. Nedostajete mi. I ti nama baš nedostaješ, kad idete kući? Odmaraj sad, nemoj da vileniš Ja sam spavala do pre pola sata, probudila se nešto rano, kad je svitalo pa nastavila, sad me malo glava bolucka. Juče sam sredila spavaću, danas je na redu dečija soba, jer su takav haos napravili u njoj od papirića Mi od dans u 10. nedelji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 14:52:05
|
|
|
|
popkica bebic
|
i MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI!!! MAMAMAJ, zaista falis ovde, nekako, iako po godinama ne mozes to da budes, po razumu i rasudjivanju si bila mama svima nama. <3 Kod nas je sinoc bio haos, mm je pokupio stomacni virus, drhtao zbog povisene T, povracao...i sl. tako da smo morali da otkazemo Liturgiju. A bilo je mnogo omladine... No, visa sila. V nece da spava, a ja padoh od umora. Mame, sta nije u redu sa mnom, mnogo se bojim porodjaja, kao da se gubim!?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 14:58:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, i ja se bojim, to je normalno, valjda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 15:10:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Popkice nemoj da se bojis. Uzdaj se u Boga. I moli mu se da te naoruza hrabroscu. Bice sve OK. Nema straha kad je on s nama.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 16:10:24
|
|
|
|
mega
|
Primetila sam da pocinju polako da me zabole ledja,ali nista jako,inace kad nesto radim,pa posle toga sednem.a beba spusta stomak cini mi se.sve ga vise osecam na nogama kad sedim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 18:25:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hristos se rodi drage moje! Uuuuu mene ledja bole od ranog jutra, a uvece da ne govorim, smao kukam znam ali sta cu. A pisala sam da mi se trbusni misci totalno raspadaju... kad se naglo okrenem jako znaju da me zabole. Malopre sam onako duboko udahnula i opaaa tako sam vrisnula da su se svi po kuci izgubili sta se desilo! Zabole i jako neprijatan osecaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 19:27:10
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Stomačići evo mene. Spremala Božić i Badnje veče pa nisam pisala. Sada se bukvalno raspadam ne mogu 200 metara dw pešačim. Deveti je baš baš težak. Popkice možda zato što si se već porađala, ali slažem se da se trebamo uzdati u Boga i sigurno da će nas on čuti. Ja sam uz tebe držimo se zajedno do kraja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 19:30:43
|
|
|
|
marinchica
|
Ja mogu dva sata plafon da budem napolju, i pocnem da se raspadam, obavezno me po dolasku kuci boli karlica, ledja, stopala...a tek ulazim u sesti..... Kad se setim nasa UM sta je pisala....zena po ceo dan skitala, zavrsavala stvari, kupovala.... Bas sam kilavi Radovan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 19:34:22
|
|
|
|
mega
|
Meni je bolje kada nesto radim,nego da sedim.Nekako kad radim,ne mislim na bol. Valjda cemo izdrzati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 20:10:45
|
|
|
|
popkica bebic
|
Lisa i sve moje dRRugarice Hvala vam za reci utehe... Ni sama ne znam sto sam ovakav pekmez, ma sva sam uplasena, katastrofa! A o bolovima u preponama, karlici i sl. da ne govorim. Ne mogu da se okrenem posteno u krevetu. Kad bi Bog dao da sam vec malko otvorena, pa iz nedelje u nedelju da se otvorim skroz... Kao Dijana i Mamamaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:01:37
|
|
|
|
vocicana
|
Mor Boziji, Hristos se rodi, lepe moje, drrage drugarice! Nadam se da ste lepo provele dan, mi smo skitali I tek sada sam usla u kucu. Mamaj, majko, hrabrice, sve najlepse ti zelimo moj dasa I ja! Mnogo, mnogo nedostajes! Svima veliki zagrljaj, a Popkice, ja svaki put kada procitam tvoj post malo se povucem, ne komentarisem, vidim I iz svake tvoje reci osecam da se bojis I koliko se bojis! Moras se uzdati u sebe, nije ti prvi put, moras da se molis I verujes, znam da ce sve biti ok. Moj jedino strah je da postignem sve kako bi htela, da budem dobra mama I dobra supruga, samo me to brine. Porodjaj ce proci dobro, nema razloga da bude drugacije, samo da sve ostalo bude ok .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:05:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vociiiii, pa ni tebe nema ceo dan :) Vaistinu se rodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:11:01
|
|
|
|
isidora88
|
Hristos se rodi. Nadam se da ste lepo proveli danasnji dan ja sam u raspadu, isijas me rastura, boli stalno sta god radila, jedva sam sve spremila danas, mm je bio od velike pomoci, ali dzaba kad sam morala stalno oko sporeta, pa mi jedna pogaca nije uspela, pa mesila drugu popkice razumem te, i mene muce razni strahovi, bice sve ok, mora
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:12:23
|
|
|
|
vocicana
|
Pa ja malo pre usla u kucu, nisam bila kuci ceo dan. Ali sada sam tu, a posto svake noci budem budna, ali pod obavezno od 3 do pola 5, a zasto pojma nemam, veceras cu peglati duuuugoooo, da bi sto kasnije zaspala. Etoooo!!!! Kako si ti provela dan? Ja sam od sveki dobila mnogo lepe sobne cizmice, od mame neku kozmetike za Bozic pa sam bas onako nesto ispunjena zbog tih sitnica.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:24:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Prelezala, zeza me stomak. I prejedala se, naravno. Svinja. I jedva čekam proleće.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:25:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isidora, sta se desilo sa prvom pogacom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:32:54
|
|
|
|
isidora88
|
i ja sam se prejela, eksplodiracu. ivana nije mi uopste narasla, nesto sam zeznula, nemam pojma sta, uglavnom bila je kao kamen, ali nema veze, druga je bila bas ukusna i mnogo lepse sam je ukrasila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:43:30
|
|
|
|
vocicana
|
za pogacu! Ja sam danas jela normalno, samo meni visina stomaka je.. stvari, a bas me davi, ne mogu da se nadisem, nemam vazduha, setala sam sa sveki danas, spicile 2 km posle dorucka. Ne mogu drugacije. Ali posle kod mojih....pa nastavi gde si stala.... Jedva cekam da uzmem svoje dete u svoje ruke I da se otkacim stomaka, a jos sada sam pocela da se zalim, sta cu u devetom da radim.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:54:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super sto je uspela, ja moju i nisam nesto ukrasavala. Sin Izvukao novčic :) Blago tebi, Voci, mozes da šetaš toliko.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 7.1.2016 21:57:50
|
|
|
|
vocicana
|
Veruj mi, da kada bi I to sebi uskratila, verovatno bi letelo perje po kuci. Muz je bivsi profi sportista, ja sam hiperaktivna, najvise na svetu volim sport I rekreaciju, sve mi to mnogo nedostaje! Zato sada, dok bude moglo, makar I cetvoronoske idem da setam makar se raspala. Reseno, uradjeno.
|
Anketa
Da li Vam se svidja ime Iskra?Dakilida (
28%)
ne (
47%)
neobicno je (
25%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!