BubaBubica
|
Dobar dan devojke! Evo i mene konačno, odvela sam devojke kod svekrve, kažu da će tamo i spavati, pa videćemo. Ja htela da spremim kuću ali sam se najela pa sad jedva dišem, Voći meni je tad bilo tako kad sam mislila da mi je visok pritisak, sad se hvala Bogu smirilo, ali nisam mogla da dišem a srce je htelo da iskoči. Proveri pritisak. A za virus nadam se da se više neće ponoviti, užas Mogu samo da zamislim kako ti je bilo. Popkice srećan put, verovatno si sad osetljivija pa si sve izgleda strašno, i meni je bilo užasno odvajanje samo u bolnicu, a sad uopšte nemam problem ni straha sa time, ne znam da li je to zato što su sad dve i velike su, imaju jedna drugu, ili mi ne udaraju hormoni u emocije, ja sam u ovoj trudnoći totoalno hladna, u početku sam malo ujedala ali sad ništa ,nadam se da će tako i ostati inače ću otići sa živcima, to mi inače najteže pada u trudnoći. Što se tiče straha, ja i kad se plašim nešto, stvarno pronalazim mir u Bogu i molitvi. To deluje kao sedativ na meni. Što se tiče mučnina, imam ih i dalje ali kao da polako jenjavaju, ili sam navikla. Hvala dragom Bogu nisam nijednom povraćala. Neka tako i ostane. Animsaj, čestitam i ovde na bebici, prvi put obično traje dugo i za par meseci ti neće više izgledati tako strašno Samo uživaj u bebici i uzimaj je u naručije što više, nemoj da slušaš one savete ne navikavaj ga na ruke. Ja sam se osećala sigurnije kad sam ih nosila i manje sam se bojala i tripovala. Uživajte, žutića će za čas proći Ja sam pisala jednoj privatnoj klinici, znam da su ok jer sam bila kod njih jednom u prošloj trudnoći, kaže mi da se u 12. nedelji ne radi ekspertni već u 20-24. nedelji, a običan UZ je 3000 din. Da li je to mnogo? Ne znam kako je u drugim klinikama. P.S. Srećom pa sam napravila copy, inače ode ovoliki post
|