|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
6.1.2016 19:28:21   
vocicana
Mega a koja ti je trudnoca po redu, nema ticker-a pa ne vidim. Blago tebiiiii....!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 376
6.1.2016 19:38:21   
IvanaSK RR
Ja sam se najela tj prejela, ko najgora svinja krompir salate, i naravno, nije mi prijalo. Vec par dana su mi mucnine minimalne u toku dana pa sad, kreten ja, mislim da mogu jesti sta hocu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 377
6.1.2016 19:41:57   
emicaa
Ivana ima ovde još jedna svinja user posted image hoću puknem ali na divno čudo nije mi muka,bar jednom posle jela da ne kukam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 378
6.1.2016 19:46:42   
vocicana
Ivaniceeee pisala sam u temi carski rez nesto ako sam ti ikako pomogla bas procitaj.
Ja o krompir I ribi I jelu vise necu ni da govorim. Izlazim van iste sekunde, jer ako me prosetam, udavicu se bez vazduha sam potpuno

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 379
6.1.2016 19:50:16   
IvanaSK RR
Emice, bas mi je drago da ti nije lose. Znam kako je to grozno, plakala sam koliko mi je znalo biti muka.
Voci,dusoooo,videh,ti si divna :*. A gde ces napolje? :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 380
6.1.2016 20:01:10   
marinchica
Srecno vam Badnje vece devojke! Mi smo sad jeli, mm je izvukao paricu, srece njegve, ozario se sav ko dete. Ja da sam izvukla bilo bi mi krivo, koliko se on samo raduje tome...neverovatno...
Bakica je otisla kod cerke da tamo mraci i zraci veceras, hvala jojuser posted image
Imam jedno maaaalo pitanje, verovatno Voci zna-ti sad odrzavas trudnocu, picis sve ok...kako mozes da znas da nemas trombofilije...da li ista u krvnoj slici implicira na njih? Kojem riziku se zena izlaze koja nije ispitala to?
Napravih rizoto s povrcem i karijem, pecurke na zaru, paradajz corbicu i tufahije. Noge i kicma otpisani...sve mi je teze...odoh u krevet, ne mogu ni da sedim...
Ljubim vas sve!

Direktna veza do poruke: 381
6.1.2016 20:21:40   
vocicana
Nema pokazatelja u kks, mozes uraditi d dimer, analizu koja ukazuje na mogucnost embolije krvnih sudova tj, pupcanika, sto je najgora opcija, a I kod jako povecanog s tim sto je u trudnoci on uvek malo povecan, ukljucuju se inekcije Fraxiparin, Fragmin ili Clexane- a da bi se sprecilo zacepljivanje I embolizacija. Uglavnom zene sa trombofilijama urodjenim ili stecenim, imaju veci broj spontanih pobacaja pre uspesne trudnoce, kada su jako male ili se dogadjaju vece katastrofe pred kraj I na samom kraju trudnoce. Nadam se da sam ti malo pomogla.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 382
6.1.2016 20:27:06   
vocicana
Dodala sam jos jednu stvar, mada Wiv kaze da joj nista nisu uvazili od svih zdr problema koje je imala pre I posle, kod nas se vise ne igraju, bilo je raznih problema, zato sam navela mozda I neke banalne stvari, ali tako je.

< Poruku je uredio vocicana -- 6.1.2016 20:31:13 >

Direktna veza do poruke: 383
6.1.2016 20:33:46   
IvanaSK RR
Da, da, to i jesu sve indikacije.
Ma, ni doktori nisu normalni, i ja mislim da se ne treba tek tako igrati

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 384
6.1.2016 20:37:29   
marinchica
Voci....kraljice jednauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 385
6.1.2016 20:38:58   
vocicana
Da ne idem u off, ali svasta se desava, ja sam imala problem u glavi podsvesno dugo zbog moje mame, jer se svasta desilo u fazi opsteg blagostanja, svako treba da se zamisli. Najbolje je prirodno roditi bebu, zato zene I jesu majke, ali brate ako ne ide nesto, ima neki problem, sta se tu filozofira, operacija kao svaka druga operacija,vazno je da majka bude dobro I da se dete rodi zdravo, sve se zaboravi. Nego debila je uvek bilo I uvek ce ih biti.

Direktna veza do poruke: 386
6.1.2016 20:40:15   
vocicana
user posted image Marinchice nadam se samo da se nisam pogubila mnogo u objasnjavanju, pisem dugacke recenice, ali skontala si sta sam htela da objasnim.

Direktna veza do poruke: 387
6.1.2016 20:48:08   
marinchica
Nisi, sve ok. Ja sam malo kontrol-frik, ja volim sve da proverim brate slatki i mirno spavam. Takvim poslom se i bavim-kontrolom. Ovi doktori se zezaju, pa posle stani pani. Meni su staaaalno drobili za miome da se ne diraju, sad kad vide miom na UZ, padanje u nesvest.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 388
6.1.2016 20:54:07   
vocicana
A to je sve opravdano, pa secam se svega pre trudnoce tvoje, zato I postujem, volim kada nesto znam da to I podelim sa vama, sa tobom narocito, skroz si ok lik I srecna sam sto je ovako dobra ekipa tu, nekako se kompaktno I lepo osecam ovde I bas je lepo caskati sa vama. Zato, ako imam znanja, rado cu ga podeliti sa vama.

Direktna veza do poruke: 389
6.1.2016 21:00:53   
mega
Meni je ovo 3.trudnoca.Prva je bila 2008,druga 2011,i evo treca 2016.god,jedva cekam da ugledamo bebicu.
Sve mislim da ce malo pre termina,ali ko zna.idem na pregleda oko 20.1.pa cemo cuti sta ce da kaze cika doca.
Sve vise bole prepone,ali cu valjda izdrzati.Inace,mlada sam,bar tako mislim,imam 27.god,pa ne smem da kukam.user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 390
6.1.2016 21:02:15   
marinchica
user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 391
6.1.2016 21:05:14   
vocicana
user posted image za tebe mega, bas si dobra, izstancovala I pametno da ti kazem, ja sam kasno pocela I tu cu se I zaustaviti, ali divim ti se .
Marinchice user posted image user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 392
6.1.2016 21:09:04   
IvanaSK RR
Kako mislis da ces se tu zaustaviti?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 393
6.1.2016 21:09:17   
mega
Neka su oni nama zivi i zdravi.
A mi da uzivamo sa njima.
ko je sad sledeci posle mamamaj?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 394
6.1.2016 21:16:11   
vocicana
Pa tu, nece vise biti dece, ovo je prvo I jedino. Da sam rodila sa 27-8 u redu, ali sada I posle ne vise.
Sledeca je Mala Elena, ali se ucutala nesto, sedi I ceka.

Direktna veza do poruke: 395
6.1.2016 21:21:32   
IvanaSK RR
Zbog godina neces vise dece? Mislim, izvini, mozda je previše intimno pitanje.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 396
6.1.2016 21:24:58   
vocicana
Ma kakvi previse intimno. Kasno sam pocela, jednostavno ne prija mi, imam razne falinke I jedino sto me raduje je to sto cu imati to jedno dete.
Vrlo je sve komplikovano, kao I sve kod mene. Ali nema veze, verovatno sam ih imala puno u prethodnoj reinkarnaciji, sada ce mi biti dovoljno jedno.

Direktna veza do poruke: 397
6.1.2016 21:28:25   
isidora88
devojke vidim da caskate, ja danas nista ne stizem kako treba, nervozna sam uzasno, uhvatio me isijas, muke zive, hodam kao da me je sleper pogaziouser posted image , jos sam danas isla u nabavku, idem i vucem nogu, ceo dan na nogama, spremila sam oblatne, torta je jos malo gotova. ujutru da poranim da spremim pogacu, mm ce meso, ja pitu sa sirom. gladna samuser posted image
mega pa ti si moje godiste?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 398
6.1.2016 23:05:38   
alex88
user posted image Mega,sve u roku I na vreme,bices mlada baka user posted image ,i ja sam tvoje godiste,volela bi da imam vise od jednog deteta,volim velike porodice za troje,cetvoro dece,ali Bogu cu biti zahvalna na ovom jednom da mi da!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 399
7.1.2016 0:02:00   
MAMAMAJ
Kako da ne svratim samo da vas zagrlim, najdraže moje okruglice?
Kako ste mi sve? Srećan vam praznik svima koje slavite.
Nedostajete mi. user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

kakvo vam je ime Kalina?
pisuljica

nekako mi je nezno...

Lepo je... (63%)

Ne! (37%)

Ukupan broj glasova: 166

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here