Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 0:04:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pa da Laku noć i tebi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 0:19:20
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro veče, drago moje društvo, draga moja podrško! Evo mene, bespravno u ovoj temi... Rodila se moja treća sreća, moj DARIJAN, moje grlo grlato, i čupavi miš jedan...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 0:23:19
|
|
|
|
alex88
|
Mamaj .Pisi detalje kada se odmoris!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 0:27:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dragaaaa, divnoooooo, ljubac tebi i njemu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 0:40:15
|
|
|
|
popkica bebic
|
Eto, porodi se i Zmajka, ostasmo mi... Dace Bog da i mi ovako brzo i lagano prodjemo prilikom donosenja na svet! Sada sam bas uzbudjena. SRECAN BADNJI DAN svima koji danas slave isti!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 1:24:48
|
|
|
|
Jole84
|
Zmajce svaka cast! Mnogo mi je drago sto si tako lako prosla na porodjaju Ljubi Darijana punooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 8:37:44
|
|
|
|
vocicana
|
Mamaj , ponosna sam na tebe. Dobro dosao bebiceeee!!!!! Devojke nije me bilo, ali tu sam danas, nadam se da me nece daviti moje dete kao juce. Majko mila, kako pojedem nesto tako tahikardija, nemam vazduha, sinoc sam odradila krvnicki trening brzog hodanja, malo sam se smirila posle. Svima koji slave zelim srecan Badnji dan! Svim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 8:38:38
|
|
|
|
vocicana
|
Eeeej 27 punih nedeljaaaaa!!!! Jako sam porastao sada I trepavice su pocele da mi rastu!!!!
< Poruku je uredio vocicana -- 6.1.2016 8:41:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 9:01:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Divno Mamaj i ovde da cestitamo Od Sretan svima Badnji dan koji slave!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 9:08:57
|
|
|
|
borica
|
Sretan vam Badnji dan drage moje . Voci za 27 nedelju. Dace dragi Gospod Bog da i mi imamo ovakav porodjaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 9:11:23
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro i od mene Nisam se pohvalila juce da sam kupila novi jastuk i nocas sam spavala ko beba......mmmm napokon Jutros sam puna energije pa planiram svašta nešta uraditi danas. Voci za 27. nedelju Sve vas Sretan Badnji dan svima koji slave !
< Poruku je uredio pipi_coco -- 6.1.2016 9:12:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 9:18:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam spavala onako ....svake noci sam budna u isto vreme, neko vreme pa onda opet zaspim. Toliko mi nedostaje da legnem na stomak, a malisa sutira, samo igra. , manje sam nervozna za razliku od prethodnih dana, videcemo kakva cu dalje biti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 9:22:35
|
|
|
|
pipi_coco
|
Voci i meni fali spavanje na stomaku, ali cim se u snu malo više naslonim na stomak probudi me šutanje, valjda mu smeta pa se buni
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 9:40:29
|
|
|
|
vocicana
|
Pa da, a znas ono, izgleda da sam naspavana, pa se budim sve u isto vreme. Mada Pipi, kako koji put se nesto izstersiram, sve teze amortizujem to kasnije, a stize me kasnije ..samo me on oraspolozi, zeljna sam drugarica, a sve imaju porodice, nema se bas mnogo vremena za neke stvari. Jbg, da izvinete, a kada se on rodi, znam da necu znati gde se nalazim od obaveza, no dobro, to je valjda normalno.
< Poruku je uredio vocicana -- 6.1.2016 9:41:16 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 10:12:45
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro !Srecan svima Badnji Dan koji slave! Voci za 27 nedelju! Ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 10:26:51
|
|
|
|
mamica3
|
Jutro za sve...cestitam na bebici nek je sa srecom... Ja sam vam losa pravo ovaj bubreg ne zeli da se rastane od kamena a ja ludim lagano..da li je iko imao slicno iskustvo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 10:46:05
|
|
|
|
isidora88
|
Mamaj draga uzivaj sada, i da brzo idete kucici Voci bravo za 27.nedelju. Ja sam nocas sanjala grozno, da sam rodila blizance, i kao kuci smo, a jedna beba ima samo 600 grama, druga oko 1700 i mi kao nosimo ovu manju u bolnicu jer ne napreduje, uzas uzas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 11:13:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, napredujemo, ja uskoro punih 18 Kako ste, drage moje? Ja bas lose spavam :(
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 11:15:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marincice, mogao bi taj merkur da iskulira malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 11:49:08
|
|
|
|
alex88
|
Nisam ni ja nesto spavala,sad idem da dreknem,bas sam nesto pospana,sinoc sam imala kao neke kontrakcije verovatno BH,malo sam se i uplasila ,pa sam danas bezveze.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 12:08:36
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Isi, znam kako ti je veruj mi. Samo brige, kada hoces kada neces, samo brige. Ne nerviraj se, opusti se, sve ce naravno biti ok. Alex, polako ali sigurno eto sve smo imale neke razne nove osecaje, samo se primiri I lezi malo. Ivana, vidis covece, kako ide vreme, bas lepo. E novi stres, mama me zove malo pre, krenula kod svoje majke, zali mi se kako je stalno umorna, kako ne zna sta se to desava sa njom, pojedose me svi vise. Odmah prekosutra joj vadim krv I nosim u lab, tako mi je zao, tako mi je muka sve kada mi se pozali da joj nije dobro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 12:10:04
|
|
|
|
vocicana
|
A ovo sa spavanjem mi nista nije jasno, ali samo se setim brojnih postova...cari treceg tromesecja, pripremanje za novog clana I pripremanje za nespavanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 12:18:38
|
|
|
|
muzicarka
|
Evo i mene u ovoj temi Usla sam u 30-tu nedelju... Lose i ja spavam, kada ustanem u toku noci da bih isla u wc, ne mogu posle da zaspim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 12:22:15
|
|
|
|
vocicana
|
Ma svake noci u isto se vreme budim, neverovatno! Onda ne mogu da zaspim jedno vreme, pa se zakucam I tako do 8....8 I nesto I sve u krug. Nije cak ni odlazak do wc-a, nego kao da me neko gurne, ja otvorim oci I budna sam! Mm ne hrce, pa mi to ne remeti uspavljivanje NAKNADNO, inace bi se obesila. Muzicarko nisam pojma imala da si trudna, jos toooliiiikoooo , ko ce se roditi bata ili seka?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 6.1.2016 12:23:37
|
|
|
|
vocicana
|
Jole za tebe poseban
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Ime za devojcicu Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?Magdalena (
33%)
Emilija (
29%)
Natalija (
39%)
Ukupan broj glasova: 466Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!