Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 14:02:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, dace dragi Bog da sve bude kako treba, srecnoooooo :* Voci, ja sam sanjala kako samaram mog sina i da mu ostaje crveno na licu, veruj mi, plakala sam jutros i isla da ga grlim i ljubim kod njega u krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 14:28:26
|
|
|
|
vocicana
|
Najvise sam dana u svom zivotu, a tako u kontinuitetu imala spojenih ruznih, usamljenih, mnogo sam dugo bila sama prosle godine sve u toku trudnoce, verovatno I sada, svako malo ako ostanem sama padam I ne volim samocu, nikada je nisam volela. A san mi je bio kraljevski, nema sta, da mi to na pamet padne. Ovo moje dete, cim oset_i moju tugu, odmah se jadan primiri, ne mrda, samo osluskuje srce I zna I oseca sve. Verujem ti da si se isprepadala, bas me nervira kada ovako pocne dan, sve je haos. Ali u kuhinji sam, pa sam se malo uposlila, nemam nesto puno vremena da mislim o nekim stvarima.
< Poruku je uredio vocicana -- 5.1.2016 14:29:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 14:56:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, spremi nesto lepo, u cast odlaska nase mamamaj na porodjaj :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 15:04:36
|
|
|
|
vocicana
|
Delujem , delujem u kuhinji! Ona je jedna divna zena, sve najlepse mislim I zelim joj. Jedva cekam lepe novosti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 15:10:16
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Iko, Voći, divne ste. Imam opet malo bolova, i strujanje kroz kičmu, sredila sam kosu, pomirila se sa četkom... Posle ću tuširanje, pa malo "kosidbe"... Dr radi od 19h večeras, tako da smo tu, još neko vreme. Čini mi se i da malo curkam, menjala sam veš već dva puta. Malac se povremeno pretumba u stomaku. Družim se s decom i sestrom, večeras mi dolazi svekar, a sutra svekrva, slaviće svi kod nas Božić, zbog dece, jer nisam tu. Hvala im od srca svima, laknulo mi je, opustila sam se, Bogu hvala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 15:22:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sve ide kako treba, bas mi je drago Ja cu da popijem koji gutljaj vina za srecu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 15:25:01
|
|
|
|
vocicana
|
I ja se pridruzujem zdravici, neka ste zivi zdravi I dobri, ja cu popiti casicu Vermuta, sa hledom, da nam bebac bude sladak kao vino!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 15:28:46
|
|
|
|
vocicana
|
Ej Di, vidim da virkas, kako ste VI svi? Tvoju muskarci I ti? Mnogo mi nedostajes.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 17:51:58
|
|
|
|
borica
|
Mamaj, srecno draga, cekamo da nam se javis Ja malo spavala, uhh,kako mi se zatvorile oci, jedno sat vremena. Danas setali L, mm ga vozio na sankama, kako je bio srecan, a nosic i obrascici mu se zacrveneli. Sad cu da napravim za sutr pitu sa kupusom i baklavicu, a sutra cu ostalo. Voci, odvratan san .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 18:12:43
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo i mene devojke! Ček nisam ukapirala, jel mamamaj danas odlazi na porođaj? Voci kuku nama sa snovima, ja od kako sam ostala trudna samo sanjam neke gluposti. mamice znam koji su to bolovi, drži se nadam se da ćeš uskoro biti bolje. Ja sam danas sređivala kuhinju, tačnije pod ispod kuhinje, ko mi je kriv kad smo ga ostavili otvorenog i sad se sve tamo skuplja, plus imamo vlage iza elemenata pa se sama buđ oseća, smrdi mi cela kuća, samo da prestanu ove mučnine ima da dezinfikujem celu kuću, ovako gadi mi se sopstveni dom Užasna sam sama sebi. Posle ribanja sam prosula sodu bikarbonu ispod kuhinje, nadam se da će bar neko vreme apsorbovati miris buđi. Sad ću da spremim testeninu sa pavlakom i tunjevinom, da klopamo pa opet svako na svoju stranu. Devojke su sa mm bile napolju, napravili su sneška, pošteno se smrzli, nadam se da će sad biti mirne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 18:27:34
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ahoj trudnjaćice drage evo i mene da se prijavim danas Moj bebac se baš umirio danas, evo sad sam pustila malo muziku za maminu dušu, pa cekam da pocne rok'n'roll u stomaku Mamamaj nadam se da ce ubrzo poceti navijanje Voci nemoj da se opteretiš ludim snovima, i ja sanjam sve same gluposti i budalaštine, šta da ti kažem, nocas sam sanjala da primam vojno odlikovanje na nekoj smotri :)) Bubice jest da idem u off, ali pokušaj sa školskom kredom da ublažiš vlagu i smrad vlage, dovoljan ti je malo veci snop obicne školske krede i staviš ga u cošak gdje vlage ima, garantovano pomaže Ja sam se danas pošteno prežderala, odoh da icjedim limun da mi želudac malo proradi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 18:46:29
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pipi to sa kredom nisam znala, hvala ti na info, definitivno ću probati, jer mi se onaj skupljač vlage trenutno ne isplaćuje da kupujem. Hvala puno! Ja ne znam šta da radim sa ovim jezikom više, imam osećaj kao da sam polizala limontus, odvratan osećaj i ukus, od njega mi je i muka, sva hrana mi ima grozan ukus. Oprala sam ga četkicom i sodom bikarbonom ali taj ukus osećam i na korenu jezika a tamo već ne mogu četkicom, ima dušu da ispovraćam. Sutra smo punih 9 nedelja, od prekosutra u desetoj nedelji. Ja bolje da ni ne pišem šta sanjam, stidim se same sebe odakle to u mojoj podsvesti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:01:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, ti snovi su normalni :) Mi nismo ostavili prostor između poda i kuhinjskih elemenata, pa se ja redovno nerviram oko toga koliko tamo odlazi svega i svačega, a niti se vidi, niti se može to ocistiti. I mi imamo budji iza, nije strasno, ali ima. Kako se koristi ta kreda?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:03:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, 19h :)) Nadam se da je sve ok, šaljemo pozitivnu energiju!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:08:22
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenske... Mamaj sve mislim da ce da te ostave...uh pa da krene navijanje bas bi bilo fino, jos ako je taj dr dobar u smeni, pa sve da se poklopi, drzimo palceve! Voci to su podsvesni strahovi i normalni su takvi snovi u trudnoci. .mada ne sumnjam da te potreslo jako.... Bubice i "oni" snovi su normalni, ja sam sa M sanjala da se keksam sa Ozrenom Soldatovicem, i sad mi tuga kad se setim Ja sutra na Uz, nesto ne mogu da docekam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:17:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Uh znači nisam jedina Jole Ovakve snove sam imala i u prvoj trudnoći, u drugoj više vezane za neke strahove, da zaboravljam decu negde u prodavnici pa se vraćam panično po njih i vidim ih uplakane uh.... Ti snovi su mi teže padali nego ovi, samo se isčudim na sebi šta mi bi i krenem dalje Čekamo da se javi naša Mamamaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:21:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ivana samo uzmeš 5-6-7 ili koliko hoceš školsikh kreda, obicnih, bijelih i napraviš snop, svežeš ih obicnom gumicom i staviš u coškove gdje imaš vlage i one je upijaju, a nakon izvjesnog vremena možeš i da promjeniš krede, npr ja sam mjenjala svakih par mjeseci kada smo živjeli u stanu gdje nam se pojavljivala vlaga i bilo nam je puno ugodnije Jole kako ste ti i Mila ? Sretno na UZ Ja u na UZ iduce nedelje, jedva cekam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:22:51
|
|
|
|
mega
|
Cao,trudnice. Mamamaj,drzi se,proci ce to brzo. Ja sam danas bas dosta vremena provela napolju sa decom,isli na sankanje,i uzivali.Beba je stalno aktivna,gura non stop na besiku,pa me tera da mokrim.Neumorna je.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:30:58
|
|
|
|
Jole84
|
Pipiii vidim i ti zakasala sa gorusicom. Probala sam i s mlekom, nista. Mozda mi jogurt malo "ohladi" ali se ponovo vrati. Izgleda bas imamo kosicu Mila je dobro sada, kod nas pao sneg pa se nadam da je ubio sve viruse. Kako si ti? Jel pijes Mg direkt, za to sto te bole kosti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:31:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, hvala :) Ljudi moji, meni se uzasno jedu slatkisi, al bas mi od njih bude lose. Evo, pojela dve kockice čokolade i u roku od par minuta krenula mucnina, kiselina, ma uzas.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 19:48:55
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Čekam na pregled, javljam se kasnije, grlišaaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 20:03:02
|
|
|
|
borica
|
Sad sam htela da ti pustim poruku na mob.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 20:05:23
|
|
|
|
Jole84
|
Drzimo palceve Zmajce
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 20:08:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislimo na tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 5.1.2016 20:15:40
|
|
|
|
BubaBubica
|
Držim palčeve jako Mamamaj, da do sutra već maziš svoje treće čedo!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?