|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
5.1.2016 20:21:44   
Lisa Simpson
Mamamaj držimo figeuser posted image da sve bude glatko i slatko.

Ja danas kupila sve što treba za bebu. Završen šoping ostalo pranje i peglanje i posle beba može kad hoće.

Sad čitam šta ste pisale ne mogu da verujem da ni jedna nije noćas spavala.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 5.1.2016 20:31:07 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 301
5.1.2016 20:35:42   
marinchica
Evo i mene. Voci ja sam isto sanjala, ne ko mi je kiretirao, vec samo da je beba prevremeno rodjena, u inkubatoru, nehumano sitna, i ja kao ne smem ni da je pipnem. To je bilo pre jedno mesec dana. Mozda mi nase strahove tako projektujemo na snove, ko ce ga znati.
Mamice, brz oporavak, drz se!
Mamamaj, zeno pa ti si mladja od mene i sad ces trece, kukuuuu, al ja kasnim po redu voznje....vidimo se na fb.user posted image drz se na porodjaju....bas sam uzbudjena!user posted image
Boriceuser posted image
Pipi, alal ti tematika za snoveuser posted image
Isla zam na ekspertski UZ, e sad u Visegradskoj ga ne radi taj ,moj doktor...mislim verovatno radi prijateljima i rodbini....radila mi je druga doktorka...i ja reko ajde da pitam jos jednom za pol, sto da ne, jeste on meni rekao da je naaaaaajverovatnije decak ali sa ogradom (posle smo se smejali ja i mm o vrsti ograde...bastenske, medjudvorisne...)user posted image . Kad gleda ona gleeeeda, i zapela za ta moja dva mioma, i meri i ih i meri, pa se izdra na sestru da joj spuste roletnu, ja cekam, kao, nadam se, tek ona zveknu nakon sto je vec rekla dimenzije mioma ovoj sto pise...@hm, ne znam jel miom ovo ili JAJNIK???? A ja je pitam za pol!!! Ona ne razlikuje jajnik i miom. Od sveg ekspertskog UZ dobila sam-maco, po menstruaciji si 21+2, po UZ 20+3 (to mi pa tek nije jasno do sad je beba bila ispred stalno po velicini). Zakljucak njen je glasio-to je sve ...najverovatnije okeeeeej.user posted image ?
zar nije sustina ekspertskog da ona vidi dete detaljno, a ne da zeva u miome...tj jajnike.user posted image (htedoh da je pitam jel sigurna da nije naduto debelo crevo, ali se ujedoh za usnu)user posted image
Nista, kod privatnog....puknem 5500 i konacno...tamo u 24 nedelji, da vidimo jel munjosav ili munjosavke unutra...od ovih drzavnih leba nema...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 302
5.1.2016 20:46:44   
borica
E ovako, Mamaj mi se javila:
Ostaje u porodilistu, otvorena je 5 cm, ide na klistir i u salu posle toga. Jos je dodala otvarajte temu, navijajte i popijte nesto i za mene. Grlim vas!
Molim moderatore da otvore temu, ja ne umem.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 303
5.1.2016 20:48:58   
Jole84
Juhuuu krece navijanje!!
Odoh ja da otvorim user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 304
5.1.2016 20:50:09   
borica
Ajde, krecemo user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 305
5.1.2016 20:50:15   
IvanaSK RR
Mamaaaaaaj, jeeeeeeeeee, nemas pojma kako mi je drago, suze mi krenuse! Sve ce to biti super! user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 306
5.1.2016 20:51:09   
IvanaSK RR
Marincice, i ta je doktor?!Gospode Boze!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 307
5.1.2016 20:52:39   
Anoniman
mamaj draga da bude brzooo i lakooo, ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 308
5.1.2016 20:54:15   
marinchica
hehe, Ivana, znas kad sam morala posle da sednem na kafu, idem bolesna po snegu, visokorizicna..za sta??? maco toooo je okeeeej, bitno da je nabila svetlece helanke....uzas....nisam mogla da se opasuljim...blejala sam u jednu tacku jedno pola sata u kaficu. Nisam mogla da veruem. majke mi.
Mamamaj saljem ti svu pozitivnu energiju, zelim ti samo da sve prodje lako i brzo!user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 5.1.2016 20:55:03 >

Direktna veza do poruke: 309
5.1.2016 20:55:58   
IvanaSK RR
Ne mogu da verujem, stvarno. Mozda si se trebala zaliti.

Direktna veza do poruke: 310
5.1.2016 20:58:35   
emicaa
Gladna sam a ne smijem jesti povratiću,malo sam večerala i to je to.
Mari stvarno se svako zove doktorom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 311
5.1.2016 21:04:09   
Jole84
Joj Marincice, ne razlikuje jajnik od mioma...majko mila user posted image Na kraju te nateraju da ides privatno, samo ti unesu nemir, uzas...
Emice bas te gnjave mucnine. Nadam se da ce sad ulaskom u drugo, da te prodje..

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 312
5.1.2016 21:20:37   
borica
Joj Marince, slatko se nasmejah za vrstu ogradeuser posted image , Jole i za sexi san sa Soldatovicemuser posted image . Ja naprevila baklavice, i pitu sa kupusom, mm vec otrsio pola plehauser posted image , obozava je. Sad odmaram i cekam vesti od Mamaj.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 313
5.1.2016 21:27:14   
IvanaSK RR
Borice, pisi cim ti se javiii user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 314
5.1.2016 21:59:16   
BubaBubica
E baš će mi nedostajati Mamamaj user posted image ali mora se jednom i sa ove teme otići, neka joj je sa srećom, osećam ja da će to ona brzinski!

Marichice stvarnoo nemam reči, sa jedne strane i nisam iznenađena, ja zato i planiram ekspertni UZ u 12. nedelji da odem na privatno, pa posle u 24.
Kod državnih nema neke vajde, naravno čast izuzetcima.
Ovaj kod nas je divan i pažljiv ginekolog, ali već dva UZ što mi je radio nije posmatrao ''okolinu'', jajnike niti miom koji imam, samo bebu. user posted image I još mi reče da će u 12. nedelji posmatrati sve organe, pa daj bre molim te, kroz vaginalnu sondu slika je užasna, bila sam jednom na UZ kod privatnika u drugoj trudnoći i sa ovim u dom zdravlja ne može da se meri, ja, koja nisam stručno lice videla sam i prepoznala unutrašnje organe na UZ privatno. Moraću da vam postavim sliku sa poslednjeg UZ da vidite kak ose ništa ne vidi, samo mutno pasuljče moje. user posted image

Direktna veza do poruke: 315
5.1.2016 22:18:50   
pipi_coco
Navijamo za Mamamaj user posted image

Jole pijem Mg direkt, pijem i mlijeko ko luda jer mi godi za želudac, ali priznajem malo sam kilava trudnica, leđa su mi slaba tačka, jer imam posao na kojem sjedim za racunarom po cijeli dan, pa valjda je 6 godina tog sjedenja ostavilo traga

Marinciche pa gdje tebe da zapadne ta luđakinja u svjetlucavim helankama na ekspertnom UZ user posted image

I ja sam na ekspertni odnosno 4D išla privatno u vlastitoj režiji, kod drugog dr, jer ova moja nema tako dobar uređaj, pa nisam puno ni platila u odnosu na to kako inace ovde naoplacuju takve usluge, UZ pregled i kompletni lab nalazi izašli me 45 eura

Odoh na spavanje sada, nešto me smlatilo baš user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 316
5.1.2016 22:57:55   
isidora88
Danas sam u totalnoj fazi raspada, ledja sam opet nekako usinula, boli uzasno, beba mi pritiska besiku i neki zivac pa kad hodam boli jezivo, sutra treba da idem u nabavku, nemam pojma kako cu se odvuci i dovuci, mm radi pa moram samauser posted image
Mamaj navijam da je bebica vec stiglauser posted image
Lisa bravo za soping, i mi smo skoro sve kupili, ostalo jos varalice, flasica i apoteka.
Kupila sam i peglu, stigla danas, mogu da pocnem sa peglanjem i pranjem bebecoh stvarcoca, samo jos sutra da kupim dasku za peglanjeuser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 5.1.2016 23:01:45 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 317
5.1.2016 23:18:53   
marinchica
Takav mi je period neki lud naisao, ali i svima izgleda, merkur je retrogradan do 25.01. Znaci, nasmejem se i nicemu ne verujem-greske u komunikacijama, crkavanje uredjaja, pogresne info, svadje medju ljudima....sve je to Merkurinjo....
Ma idi bre kazem muzu, jednog....ahm...Djidjoslavauser posted image ne mogu detetu da vide....beba 20 i kusur cm...trebala sam da joj trazim UZ da sednem ja ocas posla i vidim jel ima delija ili nema...user posted image
Odoh da jedem i nazad krevet, mrtva sam umorna....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 318
5.1.2016 23:47:27   
borica
Evo i ovde da napisem, Mamaj se porodila u 22:55, rodio se Darijan. Uskoro ce nam se javiti
Dobro nam dosao Darijaneuser posted image

Direktna veza do poruke: 319
5.1.2016 23:49:36   
BubaBubica
Divota, jedva čekam da se javi user posted image Jel će danas da piše, da znam da li da je čekam user posted image ne spava mi se nešto ali ako neće danas odoh ja u krpe.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 320
5.1.2016 23:51:08   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Drage moje, evo me u sitan sat.
Ceo dan smo se mazili, grlili, uživali, uspavali se zajedno, sad ležim kod njih u sobi već dva sta i gledam ih kako spavaju, dišu...
Možda ih do sutra u ovo vreme bude jedno više.
U svakom slučaju, jedva čekam da se vratim kod ove dve moje sreće najveće.
Inače, imam neke bolove, koji imaju intervale, ali nisu neizdrživi.
Merim i pratim, pa ako se bude pojačavalo i bilo češće, ići ću.
Izgleda da će mi doći i sveki da bude sa sekom i decom dok sam odsutna, uzela je odmor od sutra, jupiiii.
To mi je garancija da će mi deca jesti još nešto osim jaja dok me nema, hahha.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 321
5.1.2016 23:52:28   
alex88
Divno!Mamaj user posted image za Darjana I naravno tebe

Direktna veza do poruke: 322
5.1.2016 23:52:34   
borica
Mislim da ce uskoro da se javi. Poslala sam ti zahtev na fb.

Direktna veza do poruke: 323
6.1.2016 0:00:25   
BubaBubica
Prihvatila user posted image Kako si znala da sam to ja? user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 324
6.1.2016 0:03:42   
borica
Imamo zajednicke prijateljiceuser posted image , a frizura je bila presudnauser posted image . Laku noc ti zelim i ostalim damama,odoh u krevet.

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here