marinchica
|
Evo i mene. Voci ja sam isto sanjala, ne ko mi je kiretirao, vec samo da je beba prevremeno rodjena, u inkubatoru, nehumano sitna, i ja kao ne smem ni da je pipnem. To je bilo pre jedno mesec dana. Mozda mi nase strahove tako projektujemo na snove, ko ce ga znati. Mamice, brz oporavak, drz se! Mamamaj, zeno pa ti si mladja od mene i sad ces trece, kukuuuu, al ja kasnim po redu voznje....vidimo se na fb. drz se na porodjaju....bas sam uzbudjena! Borice Pipi, alal ti tematika za snove Isla zam na ekspertski UZ, e sad u Visegradskoj ga ne radi taj ,moj doktor...mislim verovatno radi prijateljima i rodbini....radila mi je druga doktorka...i ja reko ajde da pitam jos jednom za pol, sto da ne, jeste on meni rekao da je naaaaaajverovatnije decak ali sa ogradom (posle smo se smejali ja i mm o vrsti ograde...bastenske, medjudvorisne...) . Kad gleda ona gleeeeda, i zapela za ta moja dva mioma, i meri i ih i meri, pa se izdra na sestru da joj spuste roletnu, ja cekam, kao, nadam se, tek ona zveknu nakon sto je vec rekla dimenzije mioma ovoj sto pise...@hm, ne znam jel miom ovo ili JAJNIK???? A ja je pitam za pol!!! Ona ne razlikuje jajnik i miom. Od sveg ekspertskog UZ dobila sam-maco, po menstruaciji si 21+2, po UZ 20+3 (to mi pa tek nije jasno do sad je beba bila ispred stalno po velicini). Zakljucak njen je glasio-to je sve ...najverovatnije okeeeeej. ? zar nije sustina ekspertskog da ona vidi dete detaljno, a ne da zeva u miome...tj jajnike. (htedoh da je pitam jel sigurna da nije naduto debelo crevo, ali se ujedoh za usnu) Nista, kod privatnog....puknem 5500 i konacno...tamo u 24 nedelji, da vidimo jel munjosav ili munjosavke unutra...od ovih drzavnih leba nema...
|