RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

cockic -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (20.1.2016 23:16:20)

Jes a jer susite ves u stanu ili ne.meni dr rekla da to nije dobro susiti zbog tog vlaznog vazduha i isparenja.ja nemam gde,masinu za susenje nemam.u spavacim nesusim samo u dnevnoj i cesce provetravam.

malena39 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 0:01:17)

Drage mame pratim vas redovno ali ne stignem da vam pisem. Sad sam morala da bih pomogla ;)
Jess, mi smo imali problema s nosicem I kasljem zbog suvog zraka. Kupili smo ovlazivac vazduha u aksi, nekih 4500 din, I hvala bogu od tada vise nemamo problema. Ukljucim ga par sati pred spavanje I milina

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 1:01:04)

Laku noc mamice ja se sad okupah izdepilira i tako nisam odavno [sm=jezicek.gif] A spava,danas je bre mnogo hladno smrznucemo se [sm=hudicek1.gif] ovaj radijator na struju kao i da nije ukljucen u spavacoj sobi. I mi imamo problema sa suvim vazduhom tj radijator bas sasusi vazduh solja sa vodom iznad njega ne pomaze moracemo da kupimo taj ovlazivac zrak..laku noc jos jednom [sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 1:20:46)

IZVORNA PORUKA: cockic

Jes a jer susite ves u stanu ili ne.meni dr rekla da to nije dobro susiti zbog tog vlaznog vazduha i isparenja.ja nemam gde,masinu za susenje nemam.u spavacim nesusim samo u dnevnoj i cesce provetravam.

Zimi zna da bude suv vazduh od grejanja (ne znam na sta se grejes). U tom slucaju samo moze da pomogne ako susis ves u stanu.
Ja imam masinu za susenje ali ponekad ves susim i na radijatorima posto mi redovno izbaci sklopka kad ukljucim i masinu za pranje i za susenje.
Ja upadoh kao padobranac, nisam rekla ni dobro vece. Mada je primerenije laku noc :)

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 8:06:57)

Jutro,mame!
Gagana,tebe bas dugo nije bilo,ali secam te se od pre,ja sam tad tek pocinjala da piskaram i da se druzim[sm=smiley1.gif]
Mi ocajno spavale,dvadeset puta ako se nije budila.pijem kafu i spremam se za casove,danas iz dva puta idemo.

eca89 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 9:28:22)

Dobro jutro mamike, evo nas mi smo ok spavale.
Branki moj, je li bolje Boka?

superm -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 9:33:52)

Pijuckam kafu...dobro jutro/ dan!☕

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 10:26:29)

Dobro jutro....
ja pojela proje i jogurta. Sad pristavila kafucu.... L jos drema....
danas cemo posle podne na drugi dan slave
L cemo ostaviti kod mojih , nesto mi je mali sad da ga vodim....

superm , hoce naravno [sm=smiley31.gif]

gagana83 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 10:48:59)

Jutro!
Jeste Branki, nije me dugo bilo. Dolazila samnpovremeno na RR ali nisam pisala. Sad sam tu 😊

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 11:31:24)

Dobro jutro mame!
L nocas nije kasljaa, smao nas nosic jos zeza.
Cockic, znam da ves ni slsucajno susiti u stanu, zastakljena mi je terasa pa susim tamo.
Gagana, mokar peskir na radijator da, ali ves se ne bi treba susiti u stanu, jer ta isparenja os praska i omeksivaca nikako ne prijaju za disajne organe, pogotovo za male bebe.
Moracu da pogledam te ovlazivace.

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 12:48:40)

dobar dan mame,meni mama danas dosla odvela sada Ivu malo napolje,relja i ja kod kuce,cekamo ih da se vrate pa da ih strpam u krevet,a posle kod kume na slavu...

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 13:16:21)

Mamike kako ste mi,T konačno spava da malo odmorim mozak.Umorila se pa se unorvozila i nemoguća postala.

Mariya -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 16:37:46)

Dan mame! Ja radim. Ali slobodna sam sutra i prekosutra, slavimo rođendan mm u subotu, tako da me sutra čeka veliko spremanje kuće i hrane. A u subotu žurka!!!
L ke danas bila sa tatom da joj urade briseve, kaže muž da je bila dobra[sm=smiley1.gif]Kaže i da je isto kao juče,kašlje i curi joj nos. I sad čekam vikend da vidim hoće li se i H razboleti,jer ću onda da se roknem. A L je samo ljubi,slini i kašlje na nju[sm=hudicek1.gif]Ja joj govorim da je pusti nekoliko dana da je ne ljubaka da je ne zarazi ali džabe.. Kaže mama,ja volim mali kikiriki (H zove kikiriki) [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 17:11:54)

Dopbar dan mame...ja sam preživela juče slavu[sm=smiley36.gif] i danas kada sam došla sa posla častila sam sebe sa jednim spavanjem.Evo i deca i mm još spavaju,gosti nams e razišli tek posle 23h.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 18:08:55)

Vik jel vi slavite samo jedan dan slavu,kod nas je dva dana a treći dan dolazi rodbina koja slavi isti dan.Razbiješ se od posla.
Mariya kako je to slatko što se tako vole,nadam se da će i moja Dora bebu tako volit [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 20:21:55)

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro mamike, evo nas mi smo ok spavale.
Branki moj, je li bolje Boka?

Eco,bolje je zato sto nema vise temperaturu i ne kija,ali kaslje i curi joj nos i kenjkava je vise nego obicno,ako je to moguce uopste[sm=smiley13.gif]i boza mi kaslje..bzv.
Kako ste vi proslavili?je l bilo gostiju?kad cete kuci?
Ja treba od vikenda da krenem da dovodim stan u red,da nam i ovaj gazda ne uzme depozit ko prethodni..bice mi zao ipak kad budemo odlazili,navikla sam se,a najvise mi je zbog bozinih casova..valjda cemo uspeti da se skrpimo da dodjemo u maju opet na tri meseca.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 20:29:14)

Gde ste zenske?
Branki tek sad vidim da ti je Boka bolesna.[sm=smiley13.gif]
Posle posla sam dosla kuci I rucala. Zbrisala sam odmah u citaonicu. Kupio mi je mm menstrual kafetin jer ne bih izdrzala u citaonici. Samo mi je kratko od njega bilo bolje. In ace uopste ne pijem lekove. Deca su razigrana, ali ih je mm spakovao u krevet.
Mama mi sinoc svasta spakovala od posne hrane, jer je sveti Jovan ove godine posan. Sve sam stavila u zamrzivac kad budemo postili da izvadim iz zamrzivaca.
Nema nam MLj.
Odoh da se ususkam.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 20:34:57)

Ususkaj se,sanjice,ja zaboravila kako to izgleda kad te boli stomak od menstr,skoro dve godine je nemam...prehladila se negde,valjda ce je brzo proci.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 20:41:26)

Ma ja sam mislila Branki da nece vise stomak da me boli kad se porodim, ali jok.
Nije ni cudo da se Boka razbolela kad svuda ide sa vama.
Sutra generalno sredjivanje stana. U subotu slavimo Teodorin rodjendan. Sreca moja sto ce mm da mi pomogne inace ne znam na koju bih stranu.
I smazala sam pihtije.[sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 22:02:19)

Branki, dobro je da je bolje. Za Slo.idemo u subotu, dosadilo mi je. Slava je bila ok, nisam se umorila, jer smo radile sveki, jetrva i ja. NEego moram A.pohvaliti, super se uklopila, bas je bilo puno ljudi, ona nista igra se, ne cvolji i ne kenjka, poslusa kad joj kazemo ne,ne odmakne se, sto je meni posebno drago[sm=bravo.gif].
Sutra valja pakovati, pa opet nazad.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 22:10:59)

Doobro veče, kod mene čitav dan neka trka frka, deca nešto nervozna, mm kasnio s posla, pa imali goste, i sad sam mrtva umorna, jedva čekam da legnem.
Branki izvini što pitam, i ako smem da pitam, na kakve to časove idete, od skoro sam u temi pa nisam skontala o čemu se radi.
Btw mi danas punih četiri meseca, rastemo oooo [sm=bravo.gif]

cockic -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (21.1.2016 23:53:53)

evo mene ja dva dana za redom juce od 15h danas od 14 do 22 na poslu noge me bas bole vise sam navikla da radim krace vise dana.svaka cast ko stoji svaki dan od 14 do 22h.jedna noga kao da mi je dva broja veca nije naduvena nego ja imam takav osecaj.i bas me bole mada mnogo vise jer treba da dobijem za koji dan pa me drma i pms i jos mi zapadne ovoliko stajanje.vikedn sam slobodna.ja sam stigla sad kuci u 23:15h.odo da spavam na oci jedva gledam.

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (22.1.2016 7:45:07)

Dobro jutro zene,mi juce bili kod kume na slavi,sa decom,bilo je divno,pa smo trcali kuci da polegamo decu na vreme u krevet,to mi je toliko bitno...i mm i ja smo posle toga pali u krevet,bas smo bili umorni i ustala u 7 kada i malisa,a Iva mi jos uvek spajki...suzi vec cetiri i mi sutra punimo cetiri...

superm -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (22.1.2016 8:06:32)

Mi smo danas napunili 4 meseca! Divna je, sve radoznalija, trudi se da hvata predmete ručicama, peva...[sm=smiley27.gif] mamina princeza

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (22.1.2016 8:13:09)

Jutro cure! M je jeo, sad sam ga stavila u lezaljku, kao gleda on crtani dok ja pijem kafu. Napokon dan za odmaranje...nadam se. Jel ono emica rece tri dana slava? E pa i kod nas je tako. Pala sam s nogu ali mislim da danas nece niko doci. Dva danu su smjenjivali od 11 ujutru pa do uvece. Jos spremali i posnu i mrsnu hranu [sm=smiley13.gif]. Sinoc se malo ranije razisli, ja sve sredila kako bih danas uzivala i odmarala. Hrane imam za naredna dva dana. Samo cemo da se druzimo nas troje. Pozelila sam rodjeno dijete, nema ko ga nije cuvao i nosao. Ali je bio super, ne smeta mu guzva, smjeska se svima. A onda je i on mukica pao od umora i silnih emocija. Zaspao ko klada [sm=smiley36.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>