RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 21:57:07)

Gde ste mame? ja sam u nenormalnom haosu. ceo dan sam radila. Dosla kuci, pa sam se malo izmazila sa decom. Spakovao ih mm u krevet. Uhvatila se da spremim cas. Imam posetu direktorke. Sad zavrsavam, pa da pravim cizkejk Teodori. Trazila je zenska sutra za rodjendan. U subotu slavimo u igrainici. Odjednom gomilu obaveza se svalilo na mene. Na sve to ucenje. Posle casova negde cu oko 4 da odem u citaonicu. Barem malo da budem sa decom. Evo i treci dan smo bez cucle. Ne place Sofi, a ponekad je zatrazi. Sva mi je slatka. Samo me grli i ljubi.[sm=smiley27.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 8:04:29)

Jutro,mame!

superm -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 8:08:27)

Dobro jutro!
Sanjice, srećan rođendan tvojoj princezi![sm=darilo.gif][sm=rozica.gif]
I mi slavimo u subotu u igraonici a sutra je pravi rođendan.[sm=smiley27.gif]

Želim zi da dobro prođe poseta direktorke. Znam koliko to ume da bude stresno.[sm=smiley31.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 8:19:58)

Dobro jutro i od nas, ustale, ručkale i sada leškare a ja gledam tv pa posle da spremam hrono doručak...

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 8:22:33)

Jutro i od mene! Sanjice, neka je srecan!

Ja pijem kaficu, M se zanima sa vrteskom. Danas mu je punih tri mjeseca [sm=smiley1.gif].
Danas zadnje pripreme pred slavu, bas sam umorna. Spavam po 4,5 sati a po cijeli dan nesto radim. Jedva cekam da sve ovo prodje i da se posvetim potpuno M.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 8:31:55)

Dobro jutro,T je sinoć nešto loše spavala,tri puta se budila i na kraju ystala u 7,miraće zaspati danas po podne.Jutros kad je ustala kosa joj kao da je struja tresla,baš je bila slatka,nešto je ne mogu prestanem ljubit i mazit kad se probudimo [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 9:32:48)

Dobro jutro mame!
Sanjice, srecan vam divan dan.
Bebilule, bas ste velikiiii.
L je nocas opet kasljala, u 4h sam je inhalirala. Sad da popijem kafu pa idem do dz da vidim kad radi njena dr. Bila je zdrava citava tr dana, bas sam se iznervirala.

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 9:43:35)

Dobar dan zene,mene moje dete trenutno neguje uzela zenska kremu za telo i macka mi ruke...relja drema,juce bili kod tate slavio je 50.rodjendan,lepo smo se proveli...

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 10:26:02)

Sanjice,srecan i ovde divan dan,nisam znala da je teodora rodjena na bogojavljanje[sm=jezicek.gif]bozidarka mala!
Ja odvela b na casove,vodila i boku,sreca te je sunce i nije klizavo,niti hladno,sutra mi dolazi sveki,jeee!
Jess,da ozdravite brzo,meni boka isto slini,bem ti vise i te sline!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 10:54:41)

Branki, moj tata je predlagao da se zove Bozica[sm=smiley36.gif]. Mi smo se vratili sa sluzbe. Ususkala Sam she pod cube dok ne krenem na posao. Srecom mm je kod kuce.
Hvala drugari.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 11:02:11)

Pa,da[sm=smiley1.gif]
Srecno na casu danas sa direktorkom!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 11:11:22)

Hvala Branki.
Mene od juce trese groznica. Obrazi su mi crveni. Samo deca nesto da ne zarade.

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 11:26:54)

Pozdrav za sve mamice, da vam se i ja pridružim u ovoj temi[sm=smiley36.gif] došlo je vreme, koliko mi D bude dao vremena da Vam pišem i da se družimo

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 13:45:51)

Dan mame mi smo nocas dobro spavali izuzev 5-6 budzena da siki. Danas treba da mu dam kasicu od sljive jer malo po malo uvodim mu ishranu ali samo po par kasicica. Bas je zadovoljan jede mu se [sm=smiley36.gif] mene boli ruka vec evo dve nedelje neznam koji je vrag.nemogu ni da ga nosam na ruke.
Sanjice srecan vam rodzendan [sm=bravo.gif]
Jess uhh bas se namuci mala[sm=smiley13.gif]

cockic -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 15:08:48)

Dan mame ja i deca juce i danas kuci.od sutra svaki dan radim izuzev nedelje trazila sam slobodno idemo na rodjendan kod njihovog brata od strica[sm=smiley1.gif]
bila napolju i juce i danas po meni je isto hladno samo danas ima sunca.dosli kuci sad jos malo rucak.
Rezervirali igraonicu za 7.2,narucila tortu sad sve ostalo je na meni[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 18:31:05)

Mame Ema mi nekako od juče glavicu okreće na desnu stranu , i kad je stavim da lezi ona stalno gleda u desno , kad je stavim u njihalicu isto tako, konstantno "krivi" vratić na desno, da li je nešto alarmantno?
Pretpostavljam da ćemo kod fizijatra, ali ne znam da li da je vodim odmah sutra ili smem da čekam do 26-og kad idemo na kontrolu?

Mariya -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:08:19)

Dan mame!
Mi se nedavno probudili,spavali smo svi popodne.
Bile smo danas u savetovalištu,izmerili H,ima 10kg i 81,5 cm sa 16 meseci,a posle sam vodila L kod dr,nedelju dana već kako se nakašlje svakih 15-20 sekundi!! Davali smo joj sirup i onaj pripravak od crne rotkve i meda,tantum verde sprej i ona nikako da prestane.zdrava je,kaže da je ništa ne boli,ne grebe je,ne tera je na kašalj,ništa joj ne smeta ali nikako da prestane. I dr kaže da ona ne vidi šta je uzrok,dobila uput da uzmemo bris grla pa opet kod nje sa rezultatom. A evo i sad se nakašljava, neprestano, jao kako me nervira!!
Suzi,i H je tako radila kad je bila beba,nekoliko dana je stalno gledala i okretala glavu na jednu stranu, okreći je i forsiraj drugu stranu,a ja bih sačekala 26 pa ako tako nastavi onda reci dr na kontroli da ro radi.

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:09:02)

Suzi ne znam koliko ti mogu ponoci meni se Ayan isto vrti na desnu stranu celo vreme , evo ima nedelju dana vrti se i cese glavu i uho i sav se izgrebao na jedno te isto mesto mislim da ima neki problem sa uhom mozda mu voda ulazi kad ga kupamo ne znam. Mislim da nije nista alarmantno ako ne place ako jede normalno itd nemas razloga da se sekiras ali odvedi je dr da budes mirna.ljubi princeze [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:16:46)

Cao mame, ja odradila trening, istusirala se i cekam L da se probudi. Bili smo kod lekara, sve je ok, ali d aje inhaliramo zbog kaslja.
Suzi, i L se stalno okretala na levu stranu, zabacvala glavu, nekih nedelju dana i sad je pocela i na desnu, ne brini, sve je to ok.
Sanjice, kako je proslo sa direktorkom?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:25:16)

Ma ona je vesela, okreće ona i na drugu stranu samo znatno više na desnu, ne brinem se toliko jer lepo ručka, spava, sve je super, samo mi je eto negde u glavi da li da odemo što pre kod fizijatra da nam da vezbe, da joj ne ostanu neke posledice.
To zapravo više paniči mm nego ja, pogotovo što za nekoliko dana idemo na kontrolu, ne bih da cimam decu i sutra i za par dana ponovo a javljaju mraz.

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:25:30)

Jess super sto je sve ok nadam se da ce i taj kasalj uskoro prestati pa da uzivate [sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:28:24)

Ne brini Nista suzi bebani uvek imaju po neku fazu nije to nista strasno nedelju dana nije nista da bi imala nekakve posledice a naravno ako celo vreme tako radi moras reagovati na vreme.ako imas kontrolu ovih dana ne zuri pitaces dr kad budes otisla

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 19:31:56)

Okić draga, hvalaaa vama. Sačekaću do kontrole.
Jess super da je L dobro [sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 20:08:44)

Suzi polako i bez brige,meni su npr jos u porodilistu rekli da je R rodjen sa tortikolisom i vukao je glavu na jednu stranu i dali nam odmah vezbe i dobili smo na prvoj kontroli uput za fizijatra i otisli dobili vezbe radili sad je sve kako treba...tako da ne brini sve je ok ili ce biti uz neke vezbe...
IZVORNA PORUKA: suzi kju

Mame Ema mi nekako od juče glavicu okreće na desnu stranu , i kad je stavim da lezi ona stalno gleda u desno , kad je stavim u njihalicu isto tako, konstantno "krivi" vratić na desno, da li je nešto alarmantno?
Pretpostavljam da ćemo kod fizijatra, ali ne znam da li da je vodim odmah sutra ili smem da čekam do 26-og kad idemo na kontrolu?

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (19.1.2016 21:04:26)

Cao,mame!
Ja uspavljujem boku,boza skace u drugoj sobi po krevetu.trazim neku trambolinu da mu kupimo,bas voli da skace.
Suzi,ja bih cekala 26.nije to nista alarmantno,mozda vam daju neke vcezbice,mozda ni to.
Sanjice,kako bilo u skoli?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>