RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 14:02:49)

Ja sam imala termos samo za Markovu vodu pa sam tako nosila. Mi smo stalno negde skitali a ja sam nosila stvari dovoljne i da negde prespavamo [sm=smiley36.gif] posle kada je počeo da ručka kašice isto sam nosila, skuvam, izblendam i sipam vruće u teglicu, zatvorim čvrsto i stavim teglicu u torbu koja drži temperaturu. Tako sam mu nosila i voćne kašice (npr kuvana jabuka, kruška, sa pahuljicama i sl.). Mi smo daleko od grada tako da mi to što on jede na 2-3 sata ne znači ništa.

Šerpi, pa ja nisam znala za Tomu... kako, kad? [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 14:09:42)

I ja sam hranu ovako kao Ana,termos boca vruće vode,flašica hladne i hranu.Imala sam u torbi i rezervno odijelo jer nikad se ne zna i ajmo [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 14:12:33)

Serpi nadam se da je T sad mnogo bolje. A za vaspitacice no comment. Lepo bih otisla kod direktora, nije problem deca padaju i padace ali moraju da to kazu a ne da se prave lude.
Mogu misliti koliko ste se prepali [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 16:19:51)

Gde ste mame[sm=smiley1.gif]

Mi samo da Vam amhnemo, bili u setnji, sada U i N gledaju crtani, ja malo da virnem[sm=smiley1.gif]

Serpi, da Toma brzo bude kao nov, bas mi je zao sto vam se to desilo, mogu da zamislim samo koliko si se uplasila, i zabrinula, a jos nisi mogla sa njim u bolnicu![sm=smiley13.gif]

Nego mi imamo problem, N vec mesec dana balavi neverovatnooo, zadnjih dana trpa rukice, bude nervozna, i ima cesce stolice zute boje, ali sa nekom sluzi ponekad, i smrdeee bas, da li je moguce da ce zubici, ona ce za desetak dana puna 3 meseca, ali mi nekako rano[sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 16:34:14)

Um pa i Adin Relja nije bio puno stariji kad je dobio zubić,sve je moguće [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 16:40:30)

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro mamike..mene nema nekoliko dana..Toma mi je u bolnici imao blazi potres mozga,pao u vrticu nista mi nisu rekle,kuci zaspao pa je onda krenulo povrcanje i hitno ga primili na odelenje neurohirurgije. mm lezi sa njim ja nisam mogla zbog bebe. Ne pitajte kako mi je,on je ovda dva dana bio bas lose sad je malo bolje 24h je na infuzijama i prate ga radili eeg i svasta nesto.
Molila bih mame cija deca su to prozivvela da mi kazu kako je teko oporavak posle toga,znam za mirovanje ali ima li jos necega? On je preplasen,izgubljen,da vam ne pricam da su ga vezali kako bi mu nasli venu pa su ga izboli samo tako. dusa me boli sto nisam sa njim..[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

Tek sad sam našla šerpicin post.. dušica mala [sm=smiley13.gif] šerpi draga [sm=smiley31.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (31.1.2016 18:38:37)

Veče mame!

IZVORNA PORUKA: Maraj

Gvala Mariya. Moracu je usporiri. Nego ono sto je um pitala vezano za ciklus , jesi li ti tvoju decu dojila svw vreme (tih 12 meseci) koliko nisi imala ciklus?

Evo da odgovorim na poruku od pre nekoliko dana: dojila sam ih svo vreme, obe su sisale 13,5 meseci, i oba puta sam prvi ciklus dobila nakon što smo ostale na 1 podoju,pred spavanje.
Ja H i sad nosim hranu kad idemo negde u grad,na kontrolu,na kupanje npr. Sve spremim u teglice,činijice kašike,viljuške,salvete,uh,2 torbe nosim[sm=smiley36.gif]
A kad su bile bebe,nosila sam hranu tek kad su počele da jedu. Pošto su obe sisale,podojila sam ih kad su bile gladne.
Mi svi ležimo,kako volim nedelju!! [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (1.2.2016 2:04:37)

Nova tema Klik[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 37 38 [39]