RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 10:45:31)

Ja nisam sinoć oka skloila,ubacila sam sebi u glavu da će se probudit pa da je neću čuti ,uglavnom super je spavala,do 6,onda je tražila vodu i nastavila ali je mm prešao kod nje.
Od jutros govori da idemo na snijeg,ne može čeka.

Mariya -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 11:25:47)

Dan mame! Ja radim. Ništa gore nego nedeljom raditi[sm=smiley13.gif] Možda sam staromodna,ali meni je nedelja dan da ga provedem sa porodicom,ručak,kolač,igranje,izležavanje,gosti...

Ne mogu da stavim link preko telefona, pa sam kopirala post iz teme dojenje i lekovi:
IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: serpica

Wiv [sm=bravo.gif]
a kad je vec aktuelna tema da pitam,Coldrex,Fervex i te stvari u trudnoci mi nisu dozvoljavali a sada? Vec nekoliko dana imam prehladu,nos curi,i grlo me boli nista sem eferalgana nisam uzimala..sad vec prolazi ali da znam za ubuduce..pu,pu..

Coldex ne, jer sadrzi jos ponesto sem analgetika. Fervex je isto sto i Eferalgan ili plavi Panadol. To je sve paracetamol i smes.
Smes i brufen da pijes.

Bilo koje pastile za grlo smes.

Za nos ako je jako kriticno smes kapi za decu tipa Operil P, Adrianol i sl.

mazinjo -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 13:12:21)

Pozdrav za sve,vrlo rijetko pisem bolje reci nikad ali ponekad citam.Po pitanju fervex kad sam rodila u babinama dobijem grip i u apoteci sam trazila fervex i masku naglasim zbog bebe mi treba i tad mi apotekarica naglasi da ni slucajno ne smijem piti fervex ako dojim a to mi potvrdi i drugarica koja je doktorica.w

Anoniman -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 14:04:20)

Gde ste mame? Bolesni da brzo ozdrave svi!

Nas tri smo same, mm otisao u Banju nesto zavrsava oko apartmana, sveki imala neki smrtni slucaj pa isto nije kod kuce, nas tri uzivamo, ja sada skuvala sebi kafu , pocela sam od skoro da je pijem, i pocastila se sa 2 reda cokolade od 300g[sm=smiley36.gif], N spava, U gleda crtani, da zavrsimo po nesto pa cemo malo napolje, lepo je , ima snega , ali nije hladno!

adulence -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 14:34:19)

Mamike evvo samo da vam mahnem deca spavaju,a mm i ja spremamo rucak,mljac,mljac...imali goste lepo se provwli...ljubim vas ve ,danas sam bas srecna jer sam se prvi put merila od kad sam na hronu....kiss za sve...

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 14:35:13)

Dan mame. Nije me bilo jedno sedam dana. Nisam imala kad da svracam, a u dva tri navrata mi rr nije radila. Bas mi bila teska neka nedelja. D spava, nocas je poceo da kaslje. Dajem mu dr tajs sirup, teram na caj od maline, supicu... videcemo kako ce ici. Sve vas ljubim.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 20:47:10)

Evo i mene ..
Popodne glupavi sneg krenuo da pada i zabelio,ne volim ga nikako.sutra mi mama ide za bosnu,mi ostajemo opet samo dok mi ne dodje svekrva.bzv....
Bolesni da ozdrave brzo😘
Mi odolevamo svim virusima za sad,da kucnem u drvo.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 20:52:53)

Branki kad ti dolazi sveki?Vi ćete brzo i kući ako se ne varam.
Mi danas opet bili dugo vani,T je naravno dva puta tražila da piški dok smo bili vani a wc nigdje u blizini,pa dok joj svučem skafander,pa štrample pa onda pazi da ne upiški.Jedva smo uspjeli [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 20:56:19)

U sredu valjda.da,pocetkom februara se vracamo.
Uh,muke oko piskenja napolju zimi[sm=smiley36.gif]bitno da vam je bilo lepo!

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 21:21:13)

Ja sam njoj htjela staviti pelenu baš zbog tog piškenja vani pod punom zimskom opremom i zaboravim [sm=smiley1.gif]
Koliko dugo niste bili kući?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 21:42:00)

Ola mamite. Kod nas je bas napadao sneg. Deca su odusevljena. Izigrale su se bas. Plus T je imala i rodjendan.
Ja ceo dan petljam sa knjigom. Idem jos malo da ucim. Sutra sam mislila da idem u citaonicu, ali ne moze Dadilja. Moracu da ustanem ranije dok se Sofi ne probudi.
Ona je vec dva dana bez cycle. Malo kuka, alli nije strasno.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 22:11:19)

Joj sneg, mislila da nema deteta koje mu se ne raduje.

Mi okupali decu ručkale, ja se sredila i legla, laku noć do sutra, a od sutra sam na hrono definitivno, samo da izguram što duže [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (17.1.2016 22:14:23)

Vece mame, pozdrav i od nas[sm=smiley1.gif]
Vuk i Kosta spavaju a mali sisava je od 21 h na siki i ne misli da je pusti[sm=smiley36.gif]
Blago vama imate sneg. Ja ga obozavam.
Posle duuugo vremena momci sutra idu u vrtic, uf taman malo da odmorim.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 7:58:23)

Emice,tri meseca.
Bojana se celu nic budila,pojma nemam sta joj je.donji deo ledja me ubija.
Da pijem kafu,sredim se i imamo casove.sneg pada[sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 8:17:55)

Dobro jutro mamike! Da se javim dok kolege nisu stigle,uspela sam da stignem na vreme,odvedem T u vrtic,J je ipak ostala kod kuce,jer mi je njen vrtic daleko i nista nije ocisceno..nadam se da ce od sutra krenuti...zavisi od vremena..srecom da mi je sveki jos tu. Sutra idemo kod hematologa,i necu vise da je vodim...jede sve,pa cemo da vidimo!
Inace,snegu moze da se raduje samo oni koji ne idu nigde!

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 8:23:21)

Dobro jutro,sinoć sam bolje spavala,nisam dežurala [sm=smiley1.gif] T oko 5 počela plakati u snu pa sam otišla kod nje i nastavile smo do 8.Što mi je udoban njen krevet rado bih ga sebi uzela [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 8:37:56)

Jutro i od mene. Probudile se oko 7h malo leškarike presvukle se i ručkale, sad A spava a E lezi i sama sa sobom se smeje...
Von u pravu si za sneg, ja mu se i ne radujem nešto posebno ali mi je lepo dok iz toplog stana gledam kako pada.
A kad bi morala da idem negde nebi prijalo ni najmanje, ništa nije očišćeno, svuda guzva haos...

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 10:30:49)

Dobro jutro i od nas.
suzi bravo za hrono. Ja od juce pocela sa vezbama....uzas koliko su mi misici zakrzljali...

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 10:46:20)

Ja sam Maraj odlagala donekle zbog dojenja, a sada kad mi je mleko gotovo prestalo, onda mogu malo da povedem računa.
Kako je beban?

Anoniman -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 10:59:53)

Dan mame[sm=smiley1.gif] ja samo da vam mahnem! Maraj[sm=bravo.gif] za vezbanje, Suzi za dijetu, meni trenutno samo smeta opusten stomak, ne vidi se kada stojim, ali kada sednem, i mislila sam da probam d apijem svako jutro narandzu, 2 kasicice sireceta i kasicicu meda, ali me strah zbog melak i dojenja, nikada u svom zivotu nisam bila na dijetama[sm=zmeden.gif]
kanim se da odem do grada i to me mrzi, vreme je da se ne izlazi napolje[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 11:52:35)

Ja sam se već jednom smrzla,sad ručamo pa ćemo opet vani,cijelo jutro me ganja da je izvedem a pošto moram do pošto sve ću ujedno obavit [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 13:11:41)

Suzi , hvala ti dobro je. Evo drema , ja stavila sladak kupus da se kuva.
Um meni ostao donji stomak i butine. A raskokala sam se i u ledjima. Juce probah neku kosulju koju sam nosila pre trudnoce. Uzas. Kao da sam probala neku deciju. Ne mogu dugmici ni da pridju a kamo li da je zakopcam...

Mariya -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 15:17:15)

Dan mame!zamolila bih Vas da kada odgovarate na poruke marketing RR u vezi iskustava da izbrišete ostale primaoce,jer ako odgovorite direktno na poruku onda vaš odgovor prosleđujete svima nama koji su navedeni kao primaoci u prvoj poruci marketinga. Ne znam za ostale ali meni veoma smeta.

superm -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 17:37:05)

Dobro veče mame!
Danas sam nešto čudno raspoložena...osećam se kao da ću dobiti ciklus...to bi bio prvi posle porođaja.

branki* -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (18.1.2016 21:27:14)

Gde ste,mame!
Nijedno od ove dece ne mogu da uspavam..jos mi boka malo prehladjena,za sad nista strasbo,ali ce verovatno celu bogovetnu noc da provede na sisi i na rukama.sutra moram da je nosim i kad vodim b na casove.samo da ne pada sneg.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>