Valerie -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (24.1.2016 11:49:21)
|
pozdrav svima, citam al nikako da napisem [sm=smiley1.gif] srecni svima mali rodjendani, a i veliki [sm=smiley36.gif] mi danas napunismo 4 meseca, veeelika porasla! definitivno beba ima ekcem, nagrabusismo s kozom, ali je ona srecna i nasmejana, jos nije otkrila prave cari ogledala [sm=smiley36.gif]. sve bi mozda bilo lakse da nije ocigledno alergicna na mustelu stelatopiju, koja nam je napravila jos goru katastrofu, tako da cemo isprobavati sta joj valja... popkice, mozes da probas da objasnjavas babama i dedama, ali po meni je to uglavnom neuspesno... em podetinje oni, misle da sve jos 100 puta bolje znaju od nas,... ako mozes skloni se, neka bude samo sa njima ili samo sa tobom kad je moguce. moja cerka je najbolja tako. sto vise ljudi, veca publika, veca predstava. kad zna da nema ko da joj popusti, na kraju mora ona. ne odmah i ne lako, naravno... kod nas je pretoplo u kuci, ali se ne zalim. da je ledara, to bi bio problem. ne izlazimo kad ne moramo kad je oko nule ili hladnije. sigurna sam da bebi ne smeta i da 10 dana ne izadje ako vreme ne odgovara. guzve i goste izbegavamo i dalje.
|
|
|
|