Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 18:37:50
|
|
|
|
Klarita
|
Ma meni mnogo nezgodno preko telefona. Mislila sam bice bolje s ovim novim ali cvrc. I sad sam na raspustu i bas sam htela druzenje s vama jer mi nedostajete kad eto ti ga na...'
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 18:42:55
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ma meni mnogo nezgodno preko telefona. Isto,kucam preko fona samo kada moram,citajte kada se muz nakaci na komp ceo dan,sto je,srecom,retko
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 20:52:43
|
|
|
|
emicaa
|
Mi nemamo tih problema,kod nas je mm taj što uvjek na telefonu čačka a ja imam tablet
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 23:58:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Jednom naveče ne dodjem ovde i propustim i Klaritu i Bubi,drage moje samo da vas Mogu ti reci da i ti meni nedostajes od kada mi ne svracasvracas u snove . Dobro vece devojke. Uvek se razbezite dok stignem na rr...
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 7:37:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 7:44:37
|
|
|
|
serpica
|
Oooo Mis dobro jutro,od kad nismo pile kafu zajedno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 7:59:17
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,srećan Badnji dan. Bubi znači i dalje ti ne dolazim,pih bezobrazna ja Ja u letu spremam nas,za koji minut će doći zaova po nas pa u igraonicu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 9:05:53
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo :-) Srecan vam Badnji dan. Ja sam.sama kuci pa strasno lose spavala . Oko pola 2 su prvi propjevali ulicom,krenuli po badnjak. Onda svakih pola sata je neko pjevao,petarde ... Ja naravno kao zec, cujem sve . :-D Pijem kafu pa cu da se upustim u avanturu pravljenja čiz kejka .
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 10:05:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vam Badnje jutro zenice moje Neka vas sreca prati u novoj godini!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 10:23:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobar vam badnji dan! Ivanka falis nam. Ja sesinoc uspavala ni tortu nisam napravila. Sad cekam da mm dodje pi mene na posao da vodimo T kod lekara. Dobrobi mi dosla jedna kafa.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 10:25:17
|
|
|
|
mama krava
|
Drage moje, Srećan Badnji dan! Da ga provedete u blagostanju!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 10:38:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mamin mish Dobar vam badnji dan! Ivanka falis nam. Ja sesinoc uspavala ni tortu nisam napravila. Sad cekam da mm dodje pi mene na posao da vodimo T kod lekara. Dobrobi mi dosla jedna kafa. Mishu Nisam bila za drustvo Mishu, morala sam malo da se prizovem pameti uz pomoc doktorskih mantri Sad sam se malo vratila u normalu
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 12:16:49
|
|
|
|
branki*
|
Srecan badnji dan,zene! Nemam vremena ni ko covek da skuvam kafu,da skinem ovu bojanu sa sise,pa me ceka trista stvari!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 12:46:51
|
|
|
|
mila83
|
Srecan Badnji dan zene ! Da ga provedete u ljubavi i slozi sa svojim najblizima !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 14:16:47
|
|
|
|
Anarunika
|
Srećan Badnji dan!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 14:22:52
|
|
|
|
emicaa
|
Kad najviše osla imam do podne ne budem kući,za sad sam stavila sarmu da se krčka polako,sad se bacam na pravljenje večere.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 17:33:40
|
|
|
|
wivern
|
Dobro vece zene. Ajmo na jednu s'nogu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 18:54:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, kako si me zbunila ovom slikom imam iste čaše za vino, istu podlogu za sto.. kao da si kod mene slikala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 19:44:11
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv može za mene jedna kolica Ajte žene dišite malo,gdje ste
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 19:45:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Svi se trezne :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 19:53:22
|
|
|
|
branki*
|
Ja svratih uspavljujem boku,bio brat na rucku ,moze vince.uh,kako me oci svrbe..
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 20:10:37
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Wiv, kako si me zbunila ovom slikom imam iste čaše za vino, istu podlogu za sto.. kao da si kod mene slikala Spijuniram te Samo da znas koje fotke jos imam da izbacim, sad cu da te ucenjujem
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 20:32:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 20:40:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Srecno Badnje vece drage moje Mi vecerali,muz radi trecu,deca gledaju crtace pa na spavanje sutra rano ustaju da polaze kod babe. Ceo dan nisam stala,samo spremaj jelo za jelom.Popila casu vina pa mi malo raspolozenje na nivou i sve mi super.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 20:49:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao ceo dan ni ja nisam stala,samo nešto spremam i radim...sama kući pa ne mogu da postignem da odradim sve što sam planirala...srećno vam Badnje veče
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?