|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRsko treznjenje [chat]
7.1.2016 20:59:23   
Sanjica26 RR
Mislila Sam da ce da mi se osladi mrsna hrana posle posta, a ono nista. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 201
7.1.2016 21:01:14   
branki*
Milicicak,dugo te nije bilo..ja uspavljujem boku..prolaze praznici polako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 202
7.1.2016 21:05:55   
Sanjica26 RR
I ja se setim da snenokle iz serije i onako kako slatko kaze Milena Dravic. Nisam nikad pravila snenokle, a ni jela.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 203
7.1.2016 21:34:28   
emicaa
Ja ne znam ni šta su snenokle user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 204
7.1.2016 22:19:19   
branki*
Ja sam jela,ali nikad pravila,idu jaja i mleko ,skuva se krem id zumanaca i dodaju se lopte od belanaca.emice,ti nisi gledala metlu bez drskeuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 205
7.1.2016 22:37:08   
emicaa
Nisam Branki nisam,čitav vrijeme kontam o čemu vi ali glupo mi da pitam user posted image
Ja u krevetu,kako je lijepo leći.Kao da sedam dana nisam bila u ležećem položaju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 206
8.1.2016 7:40:13   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 207
8.1.2016 7:58:08   
serpica
Dobro jutro..
imamo li temu dojenje i dijeta? Otprilike znam sta cu i kako ali bih volela neku konkretnu dijetu sta za dorucak,rucak,veceru.. Ne mogu odjednom da krenem,pa mi trebaju neke smernice i iskustva mama naravno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 208
8.1.2016 7:59:53   
branki*
Serpi,nema dojenje i dijeta,ima dojenje i trening.ja sam pisala u temi kako smrsati posle porodjaja uglavnom.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 209
8.1.2016 8:03:58   
serpica
Branki,hvala draga,ja mislila mozda imamo neku komkretnu dijetu,nesto sto bi me vodilo kroz postupak mrsavljenje,imama dosta kg viska,nisam mnogo izgubila nakon porodjaja a jos se i ugojila,ali vreme je da krenem,,,od ponedeljka pocinjem sa trcanjem postepeno,izbacujem slatkise i hleb samo da mi to ne utice na kolicinu mleka,ipak bih da dojim jos...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 210
8.1.2016 8:10:21   
branki*
Serpi,evo ja i dalje dojim boku,mozda se kvalitet mleka smanjio,ali ga ima i dalje..ja sam tu negde sa njenih 4,5 meseci kao nesto pocinjala da vodim racuna.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 211
8.1.2016 8:23:02   
Trcosava
user posted image Emice setih se tebe noćas u 3 user posted image Mali je nešto kenjkao oko pola 2 i oko pola tri se toliko rasanio... Krenuo da peva kod nas u krevetu i da se igra. Na kraju mi prekipi i strpam ga u krevet sa nekom flašom od fiziološkog koja mu bila toliko interesantna i na kraju ne nekakko zaspao. Ne znam gde sam koliko mi se spava, a još danas Ana kući. Moram opet da je trebim od vašaka. Zlo mi jeeeeeeeeeee
Bejah juče na otvorenim vratima, tražila sam sastanak roditelja, ali vidim da je učiteljici glupo da sazove jer vidi da sam besna. I ona kao eto i Ana je došla u školu, a imala je vaške. Pa mamu vam je*em da ne ide u škol svaki put kad ima vaške ne bi bila celo polugodište u školi!!!
Što se tiče škole, dobra je, tj bilo šta vezano za govor. Pisanje, bojenje i sl ne voli. Tu sam ja dodala da ne voli bojenje drvenim bojicama, kod kuće vrlo rado boji. No nije bitno, sve u svemu ona je dobra.

Sad pijem kaficu, a oči imam utisak da su kao sarmeuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 212
8.1.2016 8:34:35   
emicaa
Dobro jutro.
Joj Trćo bude li mi i drugo i rako volilo žurke naj.... sam user posted image treba i učiteljici prebaciti koju vašku pa bi zvala,nebi joj trebalo govoriti user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 213
8.1.2016 8:40:12   
Trcosava
Samo sam mislila jbt ona tako svaku noć. Ovo je bio samo jedan ispad user posted image

Učiteljica je fina, mučena i ona ima decu a i one u školi su ih fasale. Sretoh par mama ispred, kažu da ih ima masovno po sloveniji. I ok, sve ja to razumem, ali jbt od prošle godine ne mogu da se otarse vašaka u školi. Sad lepo neće ići u školu dok ih ima. Onaj šampon mi bezveze da koristim kad ih ne ubija.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 214
8.1.2016 8:45:14   
emicaa
Joj konačno je se smirila i počela spavati,probudi se možda jednom da predje kod nas ili da joj dodam vodu i odmah nastavi.Trajalo je dvije godine,dosta sam ostala normalna user posted image
Joj te su vaške baš gadne,ali ne kontam kako ih samo u osnim školama ima,bar ja nisam nikad čula da su negdje veće klinje dobile vaške.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 215
8.1.2016 10:12:38   
Kata90
Di ste ženske,ajmo kafa user posted image
Malisa jos uvek spava,cekam post expres mm kupio neke zvučnike mislimuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 216
8.1.2016 10:15:13   
branki*
Kato,pravite neku zurkuuser posted image
Ajde,moze kafa,taman uspavala boku,odoh da sklonim od dorucka.

branki

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 217
8.1.2016 10:18:46   
Kata90
Branki,pravi on meni svaki dan žurku,ima vec neka dva velika zvučnika i pojačalo.....to jako voli.
Sad mu jos treba,ima da me istera iz kućeuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 218
8.1.2016 11:37:10   
mila83
Evo kafe,izvolite !
user posted image
Ja sam bila malo sa klincima napolju,pravili smo Sneska konacno..Mm je na poslu,T spava,supa se kuva...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 219
8.1.2016 11:52:22   
IvanaSK RR
Ovde se sneg skoro otopio. Jos vikend i skola. Ni detetu se ne ide, ni mami :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 220
8.1.2016 12:25:19   
vikiveki
Mila hvala na kafici...ja sad malo sela da odmorim ,počela sam polako da sređujem kuću i da pravim dekoraciju za slavu...čim završim postaviću slike da vidite

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 221
8.1.2016 14:13:06   
emicaa
Šta radite,pada li kod vas još snijeg ili je gotivo već.
Moje djetence i ja oprale veš sad grickamo neke gluposti i čekamo moju mamu da se vrati iz sela da je nazovemo.Kiša lije,opet ne možemo mrdnuti iz kuće.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 222
8.1.2016 22:14:40   
wivern
Zene gde ste..
Emice ne pada ovde vise, i otoplilo je dosta.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 223
9.1.2016 7:46:19   
mali_mis
Jutro user posted image
Sutra popodne odosmo Ami i ja kod mog tate da vidimo moju polusestru koju nisam videla sigurno 10 godina, jednog kucu i tri macora, tatina zena je nebitna user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 224
9.1.2016 8:13:31   
serpica
Jutro user posted image
MM user posted image
moji spavaju pijem kafu pa dorucak,danas najavili 12 stepeni user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here