Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 22:00:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecno vam Badnje vece Ja tek malopre sela, od 10 sam na nogama, sad podigla malo noge na stocic da odmore....
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 6.1.2016 22:09:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka nisam te dugo srela ovde,evo ti jedan veeeliki Ja se tjeram na spavanje a mm mi češka nogu pa mi žao otići
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 7:44:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 8:22:41
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste zene? Samo novosadjanke budne Srecan vam Bozic! Moze kafa?
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 8:31:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo kafica stize. Mir Boziji, Hristos se rodi! Ja uzela posudu vatrostalnu, u njoj da pecem cesnicu, i ispade mi poklopac na plocice, naravno razbio se, bas mi krivo
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 8:34:34
|
|
|
|
jess021
|
IvanaSK, sto bi rekla moja mama neka ti to sto se razbio poklopac bude sve lose u ovoj godini
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 8:43:41
|
|
|
|
branki*
|
Vaistinu se rodi! Srecan bozic,drage zene!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 8:47:04
|
|
|
|
Figaro88
|
Srecan Bozic.Dobro jutro.Mi zavrsili sa doruckom i sa obicajima ,sad pijem kafu.Mm danas druga pa mozda popodne odemo do mojih...
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 9:04:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Jess, nek bude tako. Evo za sve vas drage devojke kafica
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 9:34:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro u kafanicu...da se poslužim kafom...hvala Ivana
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 9:39:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan,nikako da se stignem prije javiti.Jeste li pronašle paricu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 9:56:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja cesnica tek gotova, jos se nije ni ohladila
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 11:14:25
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan drage moje. Ja pravila snenokle, sad Maksi sutlijas jos da zavrsim i to je to. Popodne na rucak kod svekijevaca. A napolju od vremena, ne znam pada li kisa ili sneg. Jos kad bude zaledilo bice veselja.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 11:47:11
|
|
|
|
branki*
|
Samo da ne zaledi nisam ponela cizme za sneg,imam samo obicne..nece valjda. Snenokle..uvek se setim milene dravic i metle bez drske
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 11:59:39
|
|
|
|
17 joka
|
Drage moje, Mir Boziji,Hristos se rodi! Sestri danas rodjendan pa se kod nas bas slavi, ja neizlazim iz kuhinje ubij me stomak dosla 10 dana ranije
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 12:00:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Snenokle..uvek se setim milene dravic i metle bez drske I ja Srećan Božić! Kod nas je zaledilo još sinoć, sve se caklilo. A sneg pada za sve pare, čas veje krupno, čas usitni, ali ne menja intenzitet. Mare kuka da ide napolje a od jutros i on ima temperaturu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 13:14:11
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde kiša lije,nos ne možemo proviriti vani.Da je bar snijeg da se idemo igrati
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 13:18:09
|
|
|
|
NadaR
|
Cao drugari :-) Srecan vam Bozic ! Mi zavijani i bas nam lijepo. :-D Imamo oko 70 cmsnijega.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 13:32:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas ne pada ništa Sin izvukao novčić :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 14:21:55
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan zenske,Hristos se rodi I kod nas ima snega,mi smo se vec i sankali danas Tako gleda u taj sneg,nezna sta je to Treba da raskitim jelku,tako mi brzo prošo ovaj praznik.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 16:50:43
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kafanu :) Srecan Bozic svima koji slave. Mi smo bili kod mojih, pola dana proveli na snegu, mini bubi bilo malo :) Od ponedeljka krecem na dijetu, ova kolicina hrane nije normalna. I mene snenokle podsecaju na Metlu bez drske :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 17:39:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Srecan Bozic Deca danas polazila kod babe i dede,ustala u 5,posle kada smo legle ja i S odspavala samo 20 minuta,isli kod svekijevaca,dolazili oni,bili do nekih rodjaka,ceo dan samo jedi,imacemo 10 g viska do kraja januara
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 18:20:50
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene sa rucka. Najela se kao prasica, naravno I tako sam umorna, mada mislim da mi je to vise psihicki. Dva dana sam slobodna a tako bih rado lezala u krevetu i gledala neke serije, bez da me neko ometa. Sad cekam sestru sa klincima da dodju i naprave haos
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 19:21:48
|
|
|
|
nata11
|
Meni umesto pica i kafe neki lek za zeludac. Sta sam sve pojela juce i danas trebace mi
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 7.1.2016 20:47:04
|
|
|
|
emicaa
|
Mi prije pola sata došli od svekijevaca,bila i zaova sa djecom pa su njih troji napravili opšti haos,koliko su vrištali dobro je da nismo gluvi svi sutra veče idemo kod zaove na večeru
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?