|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRsko treznjenje [chat]
3.1.2016 23:36:33   
veselicaa
Mamamaj trudnice moja najdrazauser posted image user posted image
Ma sneg je super ali kada zivis gde ja zivim,istina da je svuda asfalt ali ima dosta brda,nije bas fino kada moras da putujes negde.
Deca su dobro,a ja ceo dan brisem nos,zapusen,curi,sav mi je crven user posted image
Ti draga kako si?Hoces jedan sveps?
Wiv jel radis sutra?Pusti ti vaspitacice,snacice se one,sta ces ti ako ne uspes da se naspavas a moras na posao?

< Poruku je uredio veselica -- 3.1.2016 23:42:05 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 101
3.1.2016 23:46:11   
MAMAMAJ
Veselice, i ja tako kad mi njonja proradi dovedem ga do krvi, užas, ali ja to namažem Aciklovirom i brzo prođe.
Bitno da su devojke bolje.
Ma, verujem ti da se vama sneg smuči, lepo je to, ali kad te sprečava da normalno funkcionišeš, uh... user posted image
Ja sam ok, nema nikakvih naznaka, prekosutra idem na pregled i ctg, tada mi je termin, pa ćemo videti, samo da sve bude ok.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 102
3.1.2016 23:55:30   
veselicaa
Kada se setim koliko sam se vracala sa tih pregleda pred porodjaj,imala sam 5 pregleda tek na taj 5 ostala u bolnici.Svi se smejali meni i mm kada se vratimo kuci,kao znali su user posted image Ali imala sam super dr,nista nije forsirao,S imala skoro 4 kg a prosla sam bez epiziotomije,nisam imala indukciju,samo vaginaletu ujutru jer sam prenela a plodova voda bila zamucena.Navijam da i ti super prodjes na porodjaju i sto pre se vratis kuci svojim klincima.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 103
4.1.2016 0:48:33   
MAMAMAJ
Hvala ti draga moja.
I sama se nadam da će sve proći kako treba, u ime Boga, a i da ću se brzo vratiti malcima, zbog njih mi je frka, uh. user posted image
U svakom slučaju, ti časti ovde žene kad moj Dare stigne, dok se ja opasuljim... user posted image
Grlim te, laku noooć

Direktna veza do poruke: 104
4.1.2016 6:15:40   
mali_mis
Jutro user posted image
Sanjala sam nevidjene gluposti, mrzim kad sanjam gluposti.
Juce je mm otisao kuci, poslepodne nam dosao moj tata, da donese paketic za A.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 105
4.1.2016 7:12:33   
wivern
Dobro jutrooo

IZVORNA PORUKA: veselica

Wiv jel radis sutra?Pusti ti vaspitacice,snacice se one,sta ces ti ako ne uspes da se naspavas a moras na posao?

E pa sinoc me malisa drndao do 1. Jedva je zaspao, kako ce on danas u vrticu ja ne znam, ali me bas i briga user posted image . Sigurno ce spavati u 12.

Da vam mahnem pa odoh na posao user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 106
4.1.2016 7:19:03   
branki*
Jutro i ovde!mrzi me da se pokrenem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 107
4.1.2016 7:38:39   
serpica
Dobro jutro user posted image
ja sam jos uvek pod utiscima od sinoc..cekam Mod da ubaci izvestaj..a do tada zelim sve da ih zagrlim i zahvalim se na divnoj veceri i svemu...rasplakale su me samo da znate,ja koja ne umem da pokazem emocije,sinoc sam pala,doslovno..
Nislijke moje user posted image hvala vam od srca

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 108
4.1.2016 8:55:06   
emicaa
Dobro jutro,ja se za sad super osjećam,nadam se da će tako i ostati zbog T,ne bi mi baš bilo fino da trčim u kupatilo a ona me gleda.Kiša lije pa sve i da hoćemo ne možemo nigdje.
Šerice to je baš fino što se tako divno družite user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 109
4.1.2016 9:37:04   
mamin mish
Jutro i od mene. Ja na pauzi pa da vam mahnem.
Kod nas se snega skoro i nema. Juce je bilo vise pa smo iskoristile malo da izadjemo napolje mada je bas hladno. Brrrrr.
Jel neko za solju caja da se ugreje?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 110
4.1.2016 13:07:11   
emicaa
Hellooo,mi sad ispratile taju sa ručka pa se mazuljamo.
Kako kod vas,pada li i dalje?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 111
4.1.2016 13:09:50   
mamin mish
Kod nas poceo opet da pada sneg. Samo neka pada. Ja obozavam sneg a i moja T

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 112
4.1.2016 13:36:58   
Kata90
Dobar dan cure....
I kod nas pada sneg,vidim da ni nemisli stati jedno dobro vreme...
Barem ce se deca radovatiuser posted image ja bas i ne.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 113
4.1.2016 14:01:23   
wivern
Šerpi baš divno što ste toliko povezane user posted image
Ja ostavila mališu u vrtiću jutros u pola 8, sad čekam izveštaj kako je bilo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 114
4.1.2016 14:37:49   
Figaro88
I ja volim sneg,ali me nervira to sto niko ne cisti ulice.Sneg ne pada od nocas,mi smo sad dosli iz dz-a i jedva smo se vratili.Samo malo sidjes sa onoga sto je utabano i kola zanose,vozila sam prva,druga.Andrea nocas imala gusenje,opet laringitis,meni dali injekcije,kako cu sa njom svaki dan gore da primam nemam pojma.
Wiv cim te nisu zvali sve je valjda ok user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 115
4.1.2016 15:48:07   
branki*
Serpi,je l to bilo neko lepo iznenadjenceuser posted image ?superuser posted image
Ja pijuckam kafu,moji svi dremaju,jeee!

branki

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 116
4.1.2016 17:04:07   
mali_mis
Mi bili u setnji. Moje dete mrzi sneg user posted image
Da mi je samo znati od koga li je to nasledio, ne bih prestala da psujem tu budalu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 117
4.1.2016 19:13:42   
veselicaa
Evo i mene.
Danas sam mnogo bolje,nos slabije curi,bili smo danas u kupovinu ali kupili samo voce jer trzni centar ne radi.U tom trznom centru ima Lindex prodavnica a mnogo mi se svidjaju njihove stvari za decu i vec sam na sajtu odabrala sta da kupim smizlama.Inace kada smo kod voca,mm isao sam da kupi,ja sedela u kolima jer mi bilo hladno i covek kupio 15 kg mandarina,18 kg jabuka i 10 kg kruski user posted image Sada ga zezam da nista ne spremam za rucak bar dve nedelje neka jede voce user posted image Istina da jedemo dosta voca,ali ovo je preterano.
S i A malopre bili na sankanje sa tatom,imamo veliko brdo ispred nase ulice,jos ga asfaltirali ovog leta i bas je super za sankanje.Sva deca iz mesta dolaze tu na sankanje,bas se lepo provele i smrzle pomalo ali sve su to cari zime.
Mali mis pa kako ne voli sneg,prvi put cujem da dete ne voli sneg.Mozda je jos mali.
Neko za kaficu user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 4.1.2016 19:15:37 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 118
4.1.2016 19:17:59   
mali_mis
Veselice, nemam pojma. Smeta mu kad pada, navlaci kapu preko ociju, ili se krije iza mog rukava, nece da hoda po snegu, vuce me da idemo kuci. Ali zato kad naidje na baru, skace po njoj kao sumanut, okupa i mene i sve okolo. Makar voli bare user posted image

Direktna veza do poruke: 119
4.1.2016 19:22:08   
veselicaa
Mali je jos,a i razumem da ne voli kada pada po njemu ni ja ne volim kada veje i sve udje u oci,usta pada ti po licu.Jos ako sam nasminkana jace,budem kao klovn user posted image
I ove moje vole barice,pepa prasici user posted image
Serpi kada ce detalji sa te vecerice,cekam i na fb-u i ovde jedva cekam da vidim slike i cujem utiske user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 4.1.2016 19:23:49 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 120
4.1.2016 20:20:26   
serpica
Veselice moja cekam Mod da sve sredi i ubaci i ovde i na fb user posted image nadam se da ce do kraja veceri da uspe.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 121
4.1.2016 20:23:41   
vikiveki
Ja sad ušla u kuću,i evo me svratila malo um kafanicu na kafuuser posted image Izvolite

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 122
4.1.2016 21:13:53   
wivern
Jel ima neka kafica ili neko picence i za mene.
Ja iskoristila slobodno vreme i trknula do frizera, stavila keratin i baš sam zadovoljna. Samo još da vidim kako će izgledati kad se ja sama isfeniram.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 123
4.1.2016 21:23:07   
IvanaSK RR
Trebalo bi da ti ne treba mnogo feniranja, da kosa bude tako sjajna i lepa i kad sama operes.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 124
4.1.2016 21:38:37   
branki*
Evo i mene,naravno boka visi na sisiuser posted image
Wiv,super za keratin,trebalo bi da bude kosa prava i glatka,videces vec!

branki

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here