|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRsko treznjenje [chat]
3.1.2016 10:14:31   
Figaro88
Emice cestitam user posted image Moze kafa,veeeliika.Juce smo slavili,raspali smo se tri dana,sve me boli,jos jutros opet krajnici mi zagnojili,nos curi,groznica.
Nado videla sam slike na fb,kod vas je bas lepouser posted image Ovde ima snega,ali je do clanaka,Andrea je odusevljena

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 76
3.1.2016 10:23:24   
vikiveki
I kod nas pada sneg,a vetar duva nenormalno...i ja danas očekujem goste iz Novog sada i Užica,biće kao slava u malomuser posted image i još plus moja sveki...ručak se krčka ja sada još samo da nafilujem tortu.Izvolite i vi nauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 77
3.1.2016 10:49:03   
wivern

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
Nemoj bre Wiki, kojo će ti to zlo, ako ti već do sada nije trebalo (ispisa ja sa sve cigarom u ruci)

Pojedoh zeno zanoktice od nervoze user posted image , bolje da pusim i imam lepe ruke

Emice planiram da zadrzim devojku koja ga sad cuva 4-5 sati. Sada je placa moja sestra i zet, a kad Maksa bude poceo da prima penziju hocu da se skockam i da je placam ja. Divna devojka i mnogo mi znaci. Taman bi ona bila sa njim od 14h, da ga pokupi iz vrtica, pa do nekih 18-19h. Da ja dodjem kuci rucam, odmorim, prosetam psa....
Pocinjem polako da pravim organizaciju u glavi sta i kako. Da se svi negde vratimo u normalu sa svojim zivotima. Sestra mi se raspada, trci na sve strane za njeno troje dece i za mog malisu. Mama isto, rinta po kuci ne staje, i samo se pita kako cu kad ostanem sama. user posted image

Ja krenula da prosetam psa, on izvirio kroz vrata zgrade i vratio se unutra. Nece na ovaj haos da izadje. Moj matori pas je kralj (sar pej), a ovaj mladi bi izasao i jurcao kao nenormalan.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 78
3.1.2016 11:00:27   
Rosita
Hello zene, je l ovde spada i detoks user posted image , osim treznjenja? Bese dobar onaj smuti onomad sto mi wiv spremi po recepturi Maje Wolk user posted image . Jao sto mi neobicno ovo besposlicenje, ne znam sta cu sa sobom...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 79
3.1.2016 11:03:57   
Figaro88
Wiv vremenom cete uspeti da se organizujete,a majka ce uvek da brine user posted image
Andrea kuka za psom vec godinu dana,obecala sam joj na prolece,leto,bas zbog setnji,da ne moram zimi svaki dan napolje po hladnoci.Mada je to dobra stvar,kad nisi nizasta uvek imas nesto da te izvuce napolje bar na kratko user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 80
3.1.2016 11:13:48   
emicaa
Wiv ma usjećeš,samo kad upadnete u neku rutinu onda će sve ići svojim tokom.
Ja kontam gdje da odemo malo prozujati da izvučemo guzice iz kuće user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 81
3.1.2016 11:25:57   
Rosita
Wiv, to ce sve da legne na svoje, MORA.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 82
3.1.2016 11:43:04   
Ana RR
Ćao ženske user posted image moje dete presrećno što pada sneg a ja se smorila user posted image

Wiv user posted image vremenom ćete pronaći ritam koji vam odgovara, sada je još uvek sve haotično jer nisi načisto sa svim što se dogodilo. Polako, korak po korak i biće ok.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 83
3.1.2016 14:55:44   
wivern
E zene ja bila u setnji, hladno jeste ali je lepo za setnju.
Rosi da ti smutim jos jednog user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 84
3.1.2016 14:58:56   
Rosita
Ziva bila i ne bilo ti zapovedjeno user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 85
3.1.2016 16:01:35   
branki*
A,sta to muljate?user posted image neki cudotvorni napitak?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 86
3.1.2016 16:03:32   
emicaa
I mi šetale,vodili T u neki parkić sa životinjama,seljančica moja oduševila se onim patuljastim kozama user posted image moram sad smuljati večeru i mrsko mi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 87
3.1.2016 16:04:45   
branki*
Emice,kakvo je vreme kod vas?

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 88
3.1.2016 16:11:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: branki RR

A,sta to muljate?user posted image neki cudotvorni napitak?

Aha, vrlo lekovit user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 89
3.1.2016 16:12:10   
Bibilib
Joj zene kod nas pada takav sneg da ne mozes izaci iz kuce,ja sam jutros jedva otisla do prodavnice da kupim po nesto za jelo i vise iz kuce nisam izasla....nenormalno je hladnouser posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 90
3.1.2016 17:48:29   
Figaro88
Mi smo sad dosli iz grada,nigde nikog nema.Niko nije cistio puteve,mi smo u centru i nijednom nisu prosli ovuda,a ujutru treba Andreu da odvedem kod dr-a,ne znam kako cu da izadjem sa parkingauser posted image Smrzli smo se skroz user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 91
3.1.2016 17:53:33   
emicaa
Branki ovde je stalno oko 5-6 stepeni i izviruje sunce,tako će biti cijele sedmice.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 92
3.1.2016 18:26:11   
mila83
Zdravo zene ! I kod nas u Sremu je padao sneg, sve do sada..i to uz neki jak vetar,prava mecava.Klinci srecni,sad planiraju sa tatom opet napolje na sankanje i da prave Sneska.T spava,ja pijem trecu nes kafu od jutros,bas mi prija.Ne virim napolje user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 93
3.1.2016 18:44:33   
Bibilib
Kod nas jos uvek pada ziva nisam kako cu sutra da odvedem kod dr.ovog malog....bas za docek ga je bolelo uvo inace kaslje i ima konjuktivitis....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 94
3.1.2016 18:49:23   
wivern
Ovde više ne pada, a napolju je prava zimska idila. Ovaj sneg mi je ok, mrzim onaj što se topi.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 95
3.1.2016 22:07:16   
emicaa
Sutra moje pilence i ja posle dva mjeseca ostajemo same i mogu vam reći da sam malo nervozna,do sad i ako mi je loše mm ili mama su bili tu da nju zabave a sad se moram snaći sama.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 96
3.1.2016 22:22:34   
branki*
Bice ok sve,emiceuser posted image ja u krevetu..jos malo,pa spavanjac.
A,nema nam je milicicak nesto?

< Poruku je uredio branki RR -- 3.1.2016 22:34:11 >

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 97
3.1.2016 23:13:44   
veselicaa
Gde ste zene i kod nas sneg bas napadao i dalje pada,duva i neki vetar,prava zima.
Sutra treba da idemo u kupovinu a kako cemo uopste izaci iz mesta je pitanje a tek put od 45 minuta u jednom pravcu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 98
3.1.2016 23:31:48   
MAMAMAJ
Veselice moja, gde si ti?
I kod nas je haos, ali mi dajemo sebi taj luksuz da uživamo u snegu, jer je ovde retko ovakav lep, suvi sneg, prava zimska idila...
Jeste vas tri ozdravile?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 99
3.1.2016 23:34:31   
wivern
Emice i mene to negde čeka, razumem te u potpunosti.
Ja sat i po pokušavam da uspavam mališu i neće da spava. A sutra ustaje u 7 i treba ceo dan da je u vrtiću. Unistice vaspitacice. user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here