Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 14:54:37
|
|
|
|
isidora88
|
Madre planiras neki izlazak za ng? Ja cu verovatno sama kod kuce sa Matejom, mm ce verovatno opet na teren Moj danasnji nalaz ogtt-a je dobar, ne moram u bolnici, samo da izbacim sve slatko, testo itd...za mesec dana kontrola. Sad da rucam i odoh kod zubara
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 15:00:47
|
|
|
|
emicaa
|
Mi ćemo opet kod zaove,to nam je tradicija postala.Napravimo večeru,spremimo poklone i sve ih stavimo kod njih pod jelku,samo što je ove godine da kupujemo samo djeci a meni se to ne svidja uopšte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 15:08:47
|
|
|
|
madre
|
ne planiram bas da idem u neku djusku, ali da se uvalimo nekim prijateljima da nas goste mi smo prosle godine bili dommacini... videcemo jos sta cemo paprikas mi je super ispao, bas sam se nakrkala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 15:41:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Pa gde ste zeneee... Ja sam jutros isla kod dr iii dzabe sam otišla uz im je u kvaru, eee pa stvarno sam se ... Nismo se videli od 32 nedelje... Hmmm, sve me zanima, i koliki smo i da li je plodova voda ok, i najviše da li se okrenuo. Al kad stuca osetim to pulsiranje nisko dole skroz kao u guzi da mi stuca kad sedim, ne znam da li to znači da mu je glavica dole?? Jedino sto sam obavila je da sam izvadila krv za zuticu. Dosla kuci i spavala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 15:45:27
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mamike, ja sam danas mogla i da spavam na zubarskoj stolici. Hvala Bogu nista me bolelo nije. Sutra, ako da Bog, na UZ, jedva cekam. Sta je sa Bebanom? Sva sam smorena i pospana, odoh da dreKnem. :D
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 16:07:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja sam zakazala UZ 11. dec, malo je reći da jedva čekam :D kontam da će se videti samo gestacijski mešak ali i to će mi značiti. Naradila sam se danas, baš me krsta bole, moram ipak da se smirim sad malo, tužna, izabrala sam neke torte što se lako prave tako da ću brzo to završiti nadam se. Popkice, ti si preživela zubara, sad čekamo Isidoru kako se prošla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 16:11:00
|
|
|
|
marinchica
|
Ime moje Meni je popkice danas devojacka, isla sam u crkvu. Sonyasha, tebe bas stislo i ne popusta....nadam se da ces se oporaviti uskoro.. Di, istu muku mucim...ubija me to kuvanje... Necemo kititi jelku ove godine zbog mog svekra, ali sta da se radi. A to mi je omiljeni deo godine... Bila danas na UZ, sve ok, hvala Bogu, ali je beba skupila noge i pupcanik je izmedju nogu pa se nije videlo jel bata ili seka....A bas sam se nadala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 16:21:52
|
|
|
|
isidora88
|
Evo me, nisam otisla kod zubara, tata nije stigao na vreme da dodje da cuva Mateju, pomerila mi dr za 14.12 termin. Madre salji malo paprikasa I ja bih mogla nekom da se uvalim za ng, samo kome
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 16:37:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
I mi slavimo novu godinu po rodbini, ove godine slavimo kod nas 8 porodica na jednom mestu, zajedno sa decom, biće ludo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 16:40:40
|
|
|
|
beba8519
|
pratim stanje. juce sam bila u hitnoj nista posebno mi nisu rekli. samo da pratim. krvi nema samo ponekad u providnom sekretu malo tog braon ali nije u velikim kolicinama. nesto se prebrojavam danas mi kasni 4 puna 4 dana moze.biti i da je lazna menstr. sad se ok osecam mali sam se smirila i kad vidim braon tesim se da ce sve biti ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 17:04:42
|
|
|
|
alex88
|
Danas smo se sve razbezale .Ja bila po bocu,do crkve,svratila u grad na kafu i parce cokoladne torte ,prijalo mi al me i umorilo,nemam kondicije,makar mi brzo proso dan.Sta cemo vise sa tim virusima,skoro nijedan da nas postedi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 17:06:41
|
|
|
|
emicaa
|
Grrr meni i dalje muka,dala mi dr neke tablete za mučnine ali ništa,danas bila gladna i malo pojela i još gore mi bilo.Jedva čekam da prodju tri mjeseca da vidim hoće li biti bolje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 18:57:26
|
|
|
|
MakiJ
|
ja nestizem da pisem od kako sam se zaposlila. Bila sam malo na bolovanju jer imam uzasne mucnine, sad je malko bolje. Ajd mucnine nego zeludac boli uzasno nocima nisam spavala. Ja utrogestan moram da pijem i siofor a to gutanje lekova mrzim al kad se mora.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 19:31:51
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nema trudnica, nekako je tiho ja ću biti kasnije aktivna, sad i nemam nešto mnogo da pišem. Mogu da napišem samo da su me rasturala krsta do malopre, sad me ne bole. Mal osam odlorila, sad nastavljam sa pripremama za rođendan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 19:50:52
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro veče drage moje! Ja ne pišem da ne mračim kašljem ceo dan, pište pluća, curi nos kljukam se čajevima, povremeno se od očaja rasplačem i čekam da bude bolje! Kada kašljem zaboli me stomak, onda se ispaničim zbog Bude i tako mislila sam da ovaj vikend odmaramo porodično utroje jer bi trebala idući već da sam u bolnici ali cvrc, džaba planiranje!samo da prođe ovo sa plućima i sve ćemo lako! Nadam se da ste dobro i zdrave, sve ću čitati sutra!
< Poruku je uredio sonyasha -- 4.12.2015 19:51:31 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 20:11:40
|
|
|
|
popkica bebic
|
Joj, Sony, bas bzv zbog te prehlade. Pokusaj da mislis pozitivno. Ja sam, isto kao i ti, proslog meseca bila na antibioticima, i kad sam prestala da ih pijem, proslo je malo i ja opet poceh da kasljem. I evo i dan danas imam faze jakog i suvog kaslja. Brine me to... Ovo vreme nije normalno pa se zato i pojavljuju bolesti. Med, propolis i vise tecnosti. Sigurna sam da ce bebi da bude dobro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 20:28:49
|
|
|
|
emicaa
|
meni je imunitet kao kod djeteta od dvije godine,svaki cas se razbolim.juce mm govorio kao da ce se razbolit,danas mu nije nista a mene pocelo stezati u grlu a vec sam proslog mjeseca bila bolsna. sony samo da te prodje do poroda,kljukaj se vitaminima i najedi se slanine i bijelog luka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 20:54:10
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro veče Evo i nas, uživali smo u lepom danu, mm radi, ja sredila klince i stavila ih u krevete, baaaaš sam umorna. Idem da čitam šta ste sve pisale, grlim vas puno sve Ada i Janabons ,drage moje,grlim vas
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 4.12.2015 21:01:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 21:39:06
|
|
|
|
borica
|
Dobro vece i od mene. Dosli sa folklora, vecerali pa da vam se javim. Brr bas je hladno napolju, a i bas sam se danas umorila. Moj malecki u stomaku sve vise se javlja moje. Jos malo cu da citam sta ste pisale, pa idem da spavam, sutra vodim L na sisanje, pa malo do moje majke. Sony , da sto pre prodje prehlada. Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 4.12.2015 21:56:24
|
|
|
|
alex88
|
Izgleda da ce i mene prehlada,osecam da sam gotova ,udarila po caju i popila paracetomol pa kako mi bude
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 5.12.2015 7:45:55
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro Kako ste od jutros, nije samo meni znaci sareno sa grlom, svi su kilavi. Vreme je fuj, ja ne mogu da shvatim da je na samom pocetku decembra ovolika temperatura napolju. Valjda cemo imati malo snega ove godine, bas bi bilo lepo, vazduh je kada izadjes, cist karcinom od lozenja, kada se spusti ovaj dim, nista gore nema. Sony, Di , jao kako je to lepo, jos malo i gotovo, dolaze vam vasi andjeli. Moj Buda mrda ne staje, mada I mene nesto od juce ujutru boli stomak, bas me je nasekiralo, opet tura kao da cu dobiti, kao ono na pocetku. Marinchice... Tuzna najveci , bices dobro, sve je normalno
< Poruku je uredio vocicana -- 5.12.2015 7:47:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 5.12.2015 8:26:14
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutro drage moje...sve koje ste prehladjene zwli vam brzo ozdravljenje... I mene je sinoc jako zaboleo stomak sa desne strane ali srca da je kratko trajao bol... Posteno sam se uplasila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 5.12.2015 8:52:38
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ženske moje! Noćas sam dobro spavala pa sam srećna, zapušena ali srećna hvala vam što ste mislile na mene! pokušavam sa čajevima, medom, lukovima, supama ali za sada nema pomaka - čekam! Vidim da i vas ne zaobilazi ova gripčina Alex, nadam se da si se probidila kao nova! Voc, verovatno se bebac baškari širi prostor, a nas to opasno zabrine! Za svaki slučaj malo se primiri! U pravu si, da padne lepo sneg i sve smrzne potamanio bi i ove viruščine, a i nekako je prirodno za ovo vreme! Idem da pijem kamilicu sa medom, jel hoće neko?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 5.12.2015 9:20:27
|
|
|
|
vocicana
|
Jao hocu jaaaaaa! Mm je jutros otisao za Holandiju, bas sam , on obicno kuva caj za nas dvoje, falice mi ovih 7 dana. Ma strasno, viruscine koje nam samo pokvare raspolozenje, narocito vama koje vec imate po dete , ja sam sa te strane bezbrizna, ali bas je bzv A ovo sa stomakom, neverovatno je kako se namesta, tacno ga osecam, kako lezi, glavica sa desne strane none levo I pliva, majkina sreca, neka pravi prostor, jos malo I postace mu tesno, bas!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 5.12.2015 9:27:23
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro i od mene. Mene je sinoc zaboleo desni jajnik, racunam mozda sam se nahladila. Pijte cajeve, ruckajte voce zenice. Sad cu da idem na sisanje sa L i malo do majke pa se kuckamo popodne. Sve vas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?