|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
5.12.2015 14:33:40   
MAMAMAJ
Dobar dan, drruštvo user posted image
Mi smo vredni od jutros, peče nam se štrudla, jedna s makom, jedna s džemom.
Bubice, trudna si, ženo, a i dečak je, čim te muž nervira user posted image što bi rekle babe
Sony, tako mi je žao što te sad to snađe s tim kašljanjem, a opet, ako je već moralo, možda bolje sada, nego kad se porodiš, ne znam kako bi bilo onda sa ranom od cr. user posted image
Dijo, pakuj ti torbu. Imam neki osećaj, mada ne znam kakav user posted image au, što sam ti pomogla
Anim moja, ja danas po terminu ulazim u deveti, jupiiii, i nama se približava.
Voći, da vreme bez muža proleti za čas, moj danas ceo dan nije kući, baš fali, a kad dođe, nervira me samo, heheh

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 5.12.2015 14:37:47 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 251
5.12.2015 14:35:31   
popkica bebic
Nema potrebe da se izvinjavas, nego rekoh, da kazem kako je i sta je.user posted image Ajmo, Dijo, ajmo napred! Tebi stize pretpraznicni smotuljak u najlepsi paketic ispod jelkice. user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 252
5.12.2015 14:37:59   
sonyasha
Di, evo ja povukla nogu za torbu, spakovala se, samo neku plazmicu da dokupim i to je to! Nešto trčkam u wc, pa se uprpila i sve spakovala user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 253
5.12.2015 14:44:41   
MAMAMAJ
Popkice, pa sad ste i vi veliki, hvala Bogu, bravo za uz. user posted image
Mi imamo još 30dana...
Alex,kako si ti? Nadam se da te je popustilo. Ja uzimam propolis i pijem čaj ili limunadu s medom i ujutru i uveče uzmem kašičicu slatkog od borovnica. Ručkam i domaće jabuke i kruške svaki dan, a i neko voće iz prodavnice, s vremena na vreme. Mandarine najčešće, one mi prijaju baš.
Ja ne pijem nikakve vitamine i trudim se da kroz ove domaće proizvode preguram sve.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 254
5.12.2015 15:54:47   
alex88
Nije me jos stislo hvala Bogu,pijem cajeve,jedem voce,nadam se da cu spreciti a i ceo dan ko prase samo mazem nesto user posted image
Di bice veselo,izgleda bebac krece polako,javljaj se i srecno user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 255
5.12.2015 16:07:45   
madre
evo i mene drugariuser posted image bogi sinoc spavao kod dede, pa su jutros pravili zajedno gibanicu a ja samo otisla na gotov dorucakuser posted image
nisam bolje, ali nisam ni losije, leci me mm, kuva cajeve, limunade, secka voce, valjda cu do ponedeljka da skroz ozdravim. evo sada mm kuva pasulj, juce zalucio papriku, jedva cekam rucakuser posted image
bogi drema, a posle ce mu doci drugar na druzenje...
popkice, bravo za bebaca!
sony, je l tebi bolje?
mamamaj, joj kad tako ispises sta si sve zamesila, mene bude sramota! je l kod vas ima dosta ukucana, je l vi to sve pojedete?
di, ako si vala torbu spremila, vreme jeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 5.12.2015 16:08:47 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 256
5.12.2015 16:40:20   
Animsaj9
Mamamaj user posted image za ulazak, ja sam ušla prošlu subotu... I ne mogu da dočekam da odem na kontrolu i da krenem na taj ctg, sigurno si pročitala da UZ je crko kad sam bila juče, nervira me to nismo se videli od 32nd
Mi smo sad ručali, pravila sam pitu i supicu

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 5.12.2015 16:42:06 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 257
5.12.2015 16:58:17   
MAMAMAJ
Madre, nas je četvoro, plus bebac u stomaku, ali smo mi jedna ješna porodica, ne libimo se hrane i uživamo u njoj, a večeras mi dolazi i dever, pa da se nađe svašta na stolu.
Nego, nisam ispratila da si i ti prehlađena, Bože, virusi haraju. user posted image
Anim, pročitala sam da je uz u kvaru, ali ti se dobro osećaš, lepo izgledaš, ma biće to sve ok, u ime Boga.
Ja idem tek 16,i na uz i ctg, ali ne u dz, nego u polikliniku pri porodilištu, kod dr koja me porodila s K, a nadam se i da će ovaj put.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 5.12.2015 17:01:53 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 258
5.12.2015 17:36:20   
Animsaj9
Pa to je super što imate tu mogućnost da idete na uz pri porodilištu. Ipak su tu lekari koji će te pratiti do kraja.
Kod nas u DZ do termina se ide na UZ i CTG. Posle termina dobijas uput i ideš na Polikliniku u Kliničkom centru, ne u Betaniji nego u KCV gde dolaze lekari sa Betanije,pa oni te onda kontrolišu. Ne znam kako će to funkcionisati za vreme praznika ako omašimo termin, zato sto poliklinika ne radi.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 259
5.12.2015 18:17:48   
emicaa
Popkice ja sam vidjela 31 i 7 a nisam ni gledala koji mjesec i odma sebi u glavi skonrala to je to user posted image
Idem da pravim palačinke,ako volite izvolite,zovite me ako se Di počne poradjati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 260
5.12.2015 18:51:53   
sonyasha
Animsaj, meni je to pri porodilištu najbolji uz, ovoj mojoj iz dz ništa ne verujem a pritom i uz može da uradi dva puta u trudnoći i zakazuje se na tri mesecauser posted image nisam to ni tražila, nego sve pri gradskoj!
Da li nam je Di krenuo porođaj? Baš mislim na nju, valjda će nešto da nam javi!
Madre, malo mi je kao bolje, prosto ne smem ni da kažem! Kao da sazreva!

< Poruku je uredio sonyasha -- 5.12.2015 18:54:49 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 261
5.12.2015 18:53:57   
alex88
Sony i ja razmisljam o njoj,javice nam ako ne kad krene,onda kad se porodiuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 262
5.12.2015 18:58:45   
Animsaj9
Sonya to vam je super!
Diiiii zenska javi se... Ne drzi nas u neizvesnosti user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 263
5.12.2015 20:44:54   
popkica bebic
Ljudi, pa nije valjda da se Di poradja??? Wow!
Mi evo legli i gnjavimo se V i ja, pojescu ga kako mi je swadak ponekad! Sony, jel danas bolje?

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 264
5.12.2015 20:47:50   
alex88
Popkice neznamo dal se poradja,samo nagadjamo,e sad dal pegla il se poradja javice nam ona veceras,nocas

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 265
5.12.2015 23:19:41   
madre
drugari, nema vas?user posted image
otkud vam to za dijanu?
mm mi pravio tople sendvice, bas sam se nakrkala...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 266
5.12.2015 23:23:04   
alex88
gde nocas o hrani user posted image .Pominjala je danas da je ima bas bolne kontrakcijeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 267
5.12.2015 23:25:12   
madre
pa sta ti mislisa zasto ja vodim u onoj temi koliko ste se ugojile u trudnoci?user posted image
zezanju nju te kontrakcije cesto u poslednje vreme... javila bi ona da je nesto krenulouser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 268
5.12.2015 23:29:22   
alex88
Zezaju je al danas je bila bas ozbiljna i nasekirala se oko sincicauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 269
5.12.2015 23:41:09   
madre
znam, znam, ali sam ipak nekako sigurna da je kod kuce i odmara...
i ja idem polako da se spremam za spavanje, laku noc vam zelimuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 270
5.12.2015 23:43:53   
alex88
laku noc Madre i ostale user posted image ,veceras je bilo bas tiho

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 271
6.12.2015 0:34:07   
dijana1*
Drage moje jos sam tu. Izgleda da sam digla uzbunu a nije mi bila namera. Nego dok ja sve sredim, decu spakujem i uspavam bas bude kasno. Uglavnom kad god da krene prvo se ovde javljam pa tek onda idemuser posted image
Madre upravu si, bas me cesto zezaju. Ali nije to bol koji traje pola min-min pa prodje , mene bas uhvati i ne pusta. Jutros me je drzalo oko 3 sata. Prvo sam nahranila decu i reko da odvedem V u igraonicu a K kod dr. Obukla njih i sebe ne mogu. Bas boli. I nekako se svi spakujemo i da izadjemo iz stana ja ne mogu da mrdnem. Odem u vc, pa legnem i nekako se malo smiri. Odvezemo V u igraonicu a mm i ja K kod dr. Tu me je malo popustilo i onda i K odvedem malo da se izigra dok nisam pocela da menjam boje na licu od bolauser posted image tete iz igraonice ih obule i spremile i reko bezi Dijana kuci dok jos mozesuser posted image posle se smirilo.
Kupila sam ogradicu i posteljinu za bebu. Sve sam oprala i jedva cekam da se osusi pa da je stavim.
I da nikako ne zaboravim, konacno sam spakovala torbu hahaha. Ali ipak bi ja sacekala radni dan.
Sonya kako si sada? A jel bas moras na CR? Sta ces ako bi krenulo ranije?
Madre zamenila si UM sto se tice hrane hehehe.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 6.12.2015 0:36:09 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 272
6.12.2015 4:24:55   
alex88
E dobra si Di user posted image ,uzivaj ti jos danas pa od ponedeljka torbu I pravac porodiliste

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 273
6.12.2015 8:08:14   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Di, vidim da vi još tu, neka si, šta fali par dana oko termina, samo ti ne želim da prebaciš jer je to specijalan smor!
Kako to imaš stalne bolove tj. U kontinuitetu?jel kao pred mecu?
Mene napadaju krsne kontrakcije nekad kada legnem ili se jako nakašljem, ali par komada po par sekundi - onako bolne i neprijatne ali izdržljive!
Meni su rekli ako krene ranije odmah da dođem i hitan cr! Mada mi je doca na pregledu rekao da je grlić tako tvrd i zatvoren i na takvoj visini kao da nisam trudna a ne da sam deveti mesecuser posted image ova moja deca vole da uđu u 42. nedelju a i tada ih silom vadeuser posted image
Alex, drago mi je da te nije oborio gripuser posted image
Idem da kuvam kamilicu, jel ima raspoloženih?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 274
6.12.2015 8:21:14   
popkica bebic
Dobro jutro, debelice okruglice!
Sony! Ja bih kafu, ako te ne mrzi da skuvas. user posted image
A sad - ustiiiiipciiii!!!
IZVOLTE!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here