Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 20:08:59
|
|
|
|
marinchica
|
Da se cekiram, ceo dan mi stoji na bracnom posluzavnik onaj za krevet sa nogicama, i smenjujem, vocnu salatu, caj, kafu, limunadu. Nesto se dehidrirano osecam. Odblejala sam posteno u tv, vrat me boli sad. Lenja sam danas, planiram i sutra da budem. Trudna sam, moze mi se ....jos malo NIkako da osetim neki jaci udarac, malo da me ohrabri bebac da je tu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 21:32:02
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ime moje, uživaj, mene danas stislo, BH pritiska, osim posteljine, tek danas oprala šarene stvarčice za bebicu, sad još mašinu belih i mašinu pelena... Sva sam nešto smotana... Deca vrište, gladni, piški im se, igrali bi se, a ja kao mrtvo puvalo... Tako da, izvali se, uživaj, kad to možeš. A beba će uskoro tumbati sve više, daće Bog. E, vidiš, Anim, mene sad opet zeza kuk...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 6.12.2015 21:36:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 21:37:19
|
|
|
|
marinchica
|
Hehe dace Bog. Nek su zivi i zdravi nasi bebironi. Imam jedno....5 tura vesa za peglanje....vadim se na praznike i slave. Ljubim va sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 21:42:30
|
|
|
|
emicaa
|
Stomačići može li se meni od ne redovne stolice stomak naduvati da izgleda kao da sam u četvrtom mjesecu,nemoguće da mi je već sad ovoliki trudnički stomak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 21:42:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
Uzivaj marincice! Mamamaj spremanje stvarčicaaaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 21:43:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moze emicee, probaj suve šljive, meni uvek pomognu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 22:00:45
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, daaaa, ali sam usporena i loše organizovana i ne sviđam se sebi uopšte Emicee, ja nemam priblem s tim, mene i voda protera ali probaj jogurt i musli na prazan stomak, i što Anim kaže, šljive su zakon, i Di je skoro pisala da su joj baš pomogle.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 22:33:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bitno je početi! Ja evo lakirala nokte ucrvenila sam ih praznično
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 22:49:09
|
|
|
|
dijana1*
|
Da se i ja cekiram Prodje jos jedan vikend. Ma samo molim Boga da me potrefi radni dan. Ovde vikendom nigde nikoga. Emice suve sljive definitivno. Ja sam se na prazan zeludac najela suvih sljiva jujujujuju jedva posle stigla do vc nego vec par puta sam ih jela i primetila sam da bas imam jake grceve, sve me zaboli i u roku od par min moram u vc. Ili skuvaj kompot od sljiva i jabuka. Mamamaj i mene su danas mucile bh kontrakcije i plus beba sutira. Jedva sam rucak spremila. Nisu me ovako mucile u prve dve trudnoce. Mozda zato sto sam sada dosta aktivnija oko dece pa kada uhvati ne popusta. Ali cim legnem par min smiri se. Mamamaj jos nisi oprala stvarcice, ccccc juce sam kupila ogradicu i oprala i danas sve lepo popeglala i namestila. Bas lepo izgleda Sutra idem na pregled i ctg. Bas me zanima sta se desava. Kako ste mi vi? Veliki za sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 6.12.2015 23:01:16
|
|
|
|
alex88
|
Di srecno sutra ,nadam se da ce bebac stici ovih dana,da ne ceka vikend . Meni se cini da mi je stomak porastao za samo dva dana Marince uzivaj dok mozes,kad stigne bebac bice odmora kad nam dozvoli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 7:35:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Prijava Dobro jutro Iddem da odvezem klince u vrtic i da overim knjizice. Posle na ctg. Aleks u 7 i 8 mesecu stomacic bas raste. Gde nam je Lota? Nikako da se javi, nadam se da je sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 8:19:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro, mene probudi mučnina,jedva dođoh sebi malo. U sve tri trudnoće mi na početku bivalo muka, šta je sad ovo? Di, srećno danas, javi nam šta radi Uroš. Perem po malo, treba još nekako i da peglam. Još 28dana i stiže bebac daće Bog
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 8:40:16
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro i od mene sada doruckovala, pa planiram supu da stavim da se kuva. mnogo sam umorna, tako da cu se verovatno vratiti da dospavam BH su i meni preceste, a vala i bas jake u poslednje vreme!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 9:09:39
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Di, javi nam kako je prošlo kod doce! Jedva čekam da završim sa anesteziologom u 12 i da, nadam se, ostane samo da sebe sredim i da čekam nedelju! Ovo jurenje papirologije po doktorima zamara a i očigledno ulovim sve moguće viruse! Iz faze samo frke sam ušla u fazu samo da što pre nas dvoje zdravi i veseli izađemo iz bolnice! sve u svemu polako ludim a to mi je neobično jer sam prošli put baš bila normalna i pribrana bez frke Mm otišo na poso, Vojin spavka i ja razmišljam da se uvučem još malo pored njega! Džaba gledam bebi alarme ovako neurotična
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 9:16:47
|
|
|
|
madre
|
sony, totalno te razumem! prvi put sam bila bas bas pribrana, a sada inace, ja sam se malopre malo zakasljala, pa malo ispovracala a taman sam, cini mi se, bila zaspala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 9:34:04
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste ? Samo da se javim. L spava, ja pijem kafu. Dobro smo. Pokusavam da pohvatam kojoj je kad termin. Vidim Dijani se opasno priblizilo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 9:45:04
|
|
|
|
mega
|
Cao,svima. Evo i mene da se javim,nikako ne stizem.Beba je aktivna i to bas dosta.Termin je kaze doca 14.februar,mada je tako bilo i sa drugom trudnocom,pa sam se porodila 9.2.pocela sam polako da pripremam stvari,i nadam se da ce sve proci kako treba.Kako ste druge trudnice?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 9:53:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobro jutro, dobar dan i od mene Rođendan je dobro prošao, svi su se lepo zabavili, i dugo su ostali Meni su buknuli grudi prestale su da bole ali su se uvećale baš primetno, mnoge glumice bi mogle da mi pozavide Sve sam ubeđenija da sam trudna, jedva čekam petak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 10:34:13
|
|
|
|
pngpme
|
E pa meni je ova deveta nedelja baš burna. Ne znam da li će da se smanjuje u narednim ili da se pogoršava. Dobro mi je samo kad ležim i kad se razvlačim kao glista po stanu... Čim se pokrenem, mučnina, slabost, vrtoglavica, glavobolja, hladan znoj... Ja obožavam da šetam, beskonačno mnogo, a sada me zamara i mala šetnja... A o raspoloženju da i ne govorim. Preosjetljiva sam... Nisam ovo uopšte očekivala i pored svih priča jer ja nikad nisam takva i eto... Pored toga sam presrećna i onda se nerviram što sam tako kmezava kad bi ovo trebalo da bude najsrećniji period u mom životu. Još uvijek nemam osjećaj da sam trudna, nekako mi je čudno ljudi moji... Ne osjećam ništa, stomačića još uvijek nema, jedino što imam kao dokaz su testovi, potvrda od doktora i tegobe. Valjda se tako osjećam jer mi je prvo, pored sve želje ne mogu da zamislim kako je biti trudan i imati svoje dijete...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 11:59:53
|
|
|
|
alex88
|
Dobar dan i od mene,ko je za .Ja ustala pa se navratila u krevet do sad,bas sam vredna .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 12:24:53
|
|
|
|
tuzna29
|
Dan stomacici Eto i mene na poslu kao i obicno ona vrtoglavica pocinjem da sumnjam da je bas bila od pastete i mucnina :) Sad imam samo blage mucnine al vise tipa osecaj da sma gladna pa od toga mi muka i ne znam sta vise raditi ceo dan bih mogla jesti a ni grama se ugojiti jos mi vicu da sam smrsala :/ Ima li neka neke novosti ili slicicu od bebirona ako ste bile kod lekara?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 12:54:46
|
|
|
|
marinchica
|
Sta je ovo od jutros s mucninama. ja sim stomacnog na pocetku trudnoce imala sa,m periode kad mi se gadilo sve i svasta ali nisam povracala. utros kad sam prala zube, dosla mi muka....zabacila sam glavu unazad, digla ruke, pa namirisala sobu....ma jeeeeedva se ne ispovracah, jeeedva. Bolelo me nekako dole, ali unutra, zigne pa stane, utronjala sam se, pa sam legla, i zaspala opet. Sad sam ustala Tako da,Alex, isto smo vredne... Pomislila sam na tebe, rekoh ja sam sad tu u crvenoj zoni, valjda su videli da li je sve ok, treba/ne treba serklaz? Mene cim esto zaboli doduse ja dignem paniku i bezim u krevet. Tastatura mi brljavi, poal slova zeza...nemam zivaca da jurim greske, razumemo se
< Poruku je uredio marinchica -- 7.12.2015 12:56:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 12:56:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh jedva cekam da se porodim ne volim bas nesto da sam trudna, em se lose osecam em silne analize i cuda, ako moze da prespavam do Maja i da stigne beba da se mazimo i igramo Btw u cetvrtak idem na AC
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.12.2015 12:57:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 12:58:35
|
|
|
|
madre
|
i ja sam ustala oko 12, ali ja to zovem dremka skuvala sam sebi prvu kaficu posle 5 dana, bas me zanima kako ce mi leci...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 12:59:05
|
|
|
|
marinchica
|
Alex i ja juce kad sam isla pod tus, bacim onako pogled na sebe, slucajno, bez odece, kuuuukuuuu, ispao stomak zesce. Moracu da se slikam uskoro, za update. Bas je razlika odjednom nastala!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?