|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
5.12.2015 9:29:51   
borica
Voci, proci ce brzo nedelju dana. Moj je bio odsutan 20 dana, pa prosle nedelje dosao na dva dana, a sad necemo da se vidimo do 19 decembrauser posted image . Bas nam fali, i L i meni. Ljubim teuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 226
5.12.2015 9:45:35   
vocicana
I ja tebe isto. Mnogo sam dugo ove godine bila sama, bas mi tesko pada, narocito zato sto je napeta situacija pre odlaska na put, tako se nerviram da nemas pojma. Sada nista, on je vec u Beogradu, putuje prema aerodromu, neka mu je srecan put, pa tu je vec u subotu. Ja cu kod mame, nisam spavala u svom krevetu kod roditelja, godinu I koji mesec, nesto sam se zazelela. A o preosetljivosti necu ni da pricam, kao placipiz..sam, za sve zivo.
Sve vas grlim, idem za cas do pekare, kuckam kasnije!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 227
5.12.2015 10:01:55   
BubaBubica
Dobar dan trudnice user posted image Evo i mene, danas se nešto ne osećam kao trudnica user posted image Ne bole me grudi kao danima nazad, i nije mi muka. Radila sam danas test i evo

user posted image

Ovaj test skroz dole sam danas ujutru radila. Znam da sam opterećena i da time ne mogu ništa da promenim niti pomognem, važno da se opterećujem user posted image Ništa, kako bude biće user posted image baš me nervira sve! Izvinite što širim negativnu energiju ali baš sam nešto u downu user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 228
5.12.2015 10:28:22   
vocicana
Bubo,pa citavo si bogatstvo dala na testice, trudna si zaboga, nemoj da se toliko nerviras. Kako se secam sebe I osecam te sada, nema nervoze, tebi bar nije prvo, ne smes tako. Grlimo te nas dvoje

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 229
5.12.2015 10:33:29   
BubaBubica
Treće mi je a kao da mi je prvo user posted image kontam da sam blesava user posted image Moguće da su počeli da me drmaju hormoni, jer mi je i muž kriv za sve!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 230
5.12.2015 11:03:22   
isidora88
Bubo sto ne izbadis betu i ponovis za 48h, to ce biti najbolji pomazatelj razvoja trudnoce. Mada nema sumnje da si trudnauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 231
5.12.2015 11:12:54   
alex88
Dobro jutro i od mene,budna sam od 10 al me bas mrzelo da ustajem,nisam bas kao nova al nije me jos toliko ni steglo,pomalo boli grlo.Bubo pa trudna si draga sta ti je,tacno hormoniuser posted image a ko bi drugi bio kriv nego muz,oni su uvek kriviuser posted image

Direktna veza do poruke: 232
5.12.2015 11:17:51   
vocicana
Jao koliko te dobro razumem, dusa moja. Muz, muz, bezi mi sa vidokruga da ne bi napravila mleveno meso od tebe za sarmicuuser posted image .
Alex, postavila sam sliku u stomacima I u kako zamisljate forumasice( msm one sto sam ostala duzna pre dve nedelje jos malo)user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 5.12.2015 11:30:06 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 233
5.12.2015 11:23:34   
emicaa
bubo opusti se,to je to,vidis i sama koliko se druga crtica vidi.a simptomi pocinju tek posle 6 nedelje.
mi bili u prodavnici,sad cekam da T zaspi pa da idemo jos nesto kupit sto nam fali i cao zdravo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 234
5.12.2015 11:25:59   
BubaBubica
Ma i nije neko bogastvo, oni tanki testići su sa neta, 50 din komad user posted image Ja se samo plašim da ne krene nešto po zlu, mada ovakvim razmišljanjem i strahom znam da neću ništa postići. Odoh da pravim torte, kuhinja mi je u haosu, kašim slike kad završim. Ljubim vas puno user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 235
5.12.2015 11:31:26   
vocicana
Baci se na kreativu, zaboravices na nervozu. Ne sekiraj se, sve je u redu, babyrapid je super I vidi kako se crveni, kao krv! Moja lepa trudnica, trecerotka!

Direktna veza do poruke: 236
5.12.2015 11:52:54   
Animsaj9
Stomačići user posted image , one koje su prehladjene da sto pre ozdrave, čuvajte se, dosta tečnosti da izbacite viruse.
Ja od jutros malo sredjivala kuću, sad odmaram.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 237
5.12.2015 12:04:23   
popkica bebic
Zdravo! Evo i nas! Imamo 1600g, odgovaramo 30 + 5, a po amenoreji 31+6. Kaze Dr, termin je izmedju 31.januara i 7.februara. I prednjacimo glavicom.user posted image Bubo, ja sam na pocetku ove trudnoce od simptoma imala samo jake grceve kao u PMS, cak ni bolne grudi. A zato od 6.ned.i bolne bradavice, i dan danas su, i mucnine, ali Bogu hvala bez povracanja, i to u vecernjim satima. A na testu dve crte, ni ja nisam verovala.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 238
5.12.2015 12:07:30   
alex88
user posted image Popkice,super steuser posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 239
5.12.2015 12:11:57   
vocicana
Popkice bravisimo!!! Kako volim lepe vesti sa uz! Najvise na svetu! Nasa deca!

Direktna veza do poruke: 240
5.12.2015 12:12:18   
Animsaj9
Bubo, sto se tice simptoma meni su bili isti kao i kad treba da dobijem, grudi bolne i to po desetak dana pre očekivane user posted image , i samo su se nastavili. Posto dobijam na vreme, čim je kasnilo dva dana ja sam znala da je to to.user posted image ... Test nisam radila zato sto sam sledeće nedelje trebala kod ginekologa, al u toku te nedelje mi se pojavilo tačkasto krvarenje pa sam otisla ranije... I tako je i bilo 5nd, al se srculence nije još čulo pa smo isli opet u 8nd

Direktna veza do poruke: 241
5.12.2015 12:14:02   
Animsaj9
user posted image Popkiceeeuser posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 242
5.12.2015 12:17:41   
dijana1*
Popkice pa i vi ste vec velikiuser posted image za praznike stize najlepsi smotuljak.
Bubo moras da se opustis, ovako nista neces postici. Probaj da se maksimalno strpis do prvog UZ. Znam da je tesko ali .....
Sonya samo se kljukaj da sto pre ozdravis.
Pisala sam u mamama da se ne ponavljam ovde ali juce sam se bas potresla. Kosta se ugrizao i izaslo mu je nesto u ustima pa su mi rekli da mora na operaciju. Ali ipak smo jutros odsekli makazicama za sekund i bez suza.
Auuu al me jutros stislo. Krsta, stomak....jedva otisla do vc i jedva se smirilo. Sirim se polakouser posted image
E sto bi UM rekla od danas jednocifreno odbrojavamo tik-tak.
Adulence nismo jos definitivno odlucili ali verovatno ce biti Uros. Cekam da se upoznamo pa da potvrdim i da budem sigurna da je to to.
Ljubim vas sve.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 243
5.12.2015 12:21:21   
Animsaj9
Di gde se ugrizao? Za usnicu ili obraz unutra... Jadničak hmmmuser posted image , meni je znalo kad sam bila mala da kad se ugrizem za jezik, usnu, obraz izadje afta, pošto sam imala dosta problema sa imunitetom. Pa to peče i boli ne mozes jesti, pričati.. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 244
5.12.2015 12:26:51   
emicaa
popkice super,novogodisnja bebica user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 245
5.12.2015 13:03:49   
sonyasha
Popkice, bravo za lepe vestiuser posted image
Bubice, znam da je neizvesnost grozna, ali testići sve govore i boja se lepo pojačava!user posted image
Di, čestitam na jednocifrenomuser posted image jel si upakovala torbu? Ja samo dovlačim stvari na kraju će mi trebati koferčinauser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 246
5.12.2015 13:10:21   
dijana1*
Sonya jos nisam , ne znam sta cekam viseuser posted image
Nego mene od jutros ubise kontrakcije. I to bas bolne. Mislim da ce za vikend biti veselo. user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 247
5.12.2015 13:46:18   
vocicana
Spremaj se Di, jao kako je to lepo, pa opet nam stizu tri bebice za kratko vreme. Bas lepo.
Trudnicice, ja se verovatno necu javljati do utorka, idem kod mame, ali dok sam sada u stanu ima da vam dosadjujem non stop.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 248
5.12.2015 14:13:51   
popkica bebic
Pa, drage, nije novogodisnja beba. Termin je kraj JANUARA, pocetak FEBRUARA. Mozda sam ja napravila lapsus. Nadam se da necu pre 20.januara, a posle kad god.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 249
5.12.2015 14:17:17   
dijana1*
Popkice izvini molim te ali u tom momentu sam menjala boje u licu koliko su me stisnule kontrakcijeuser posted image pa sam "citala" oko NG i Bozicauser posted image
omasi ja ceo mesec.
Danas cu spakovati torbu, definitivno.

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here