|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
3.12.2015 22:36:32   
MAMAMAJ
Bebo, i meni se to desilo u drugoj trudnoći, dobila utrogestan i otvorio mi dr sam bolovanje.
Ime moje, samo ti ponosno nosi svoj zadnji trap, iz najlepšeg razloga smo se ubucile, a znaš i onu staru, da je 'bolje da ljulja...' user posted image
Dijo, Sony, Lota, Anim... Gde ste?
Sve ostale user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 176
3.12.2015 22:37:04   
MakiJ
Dobro vece, da se ja ponovo prijavim u trudnice user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 177
3.12.2015 22:45:51   
MAMAMAJ
Alex, draga, kako si ovo lepo rekla za muškarce, to i ja mislim, nego nisam umela to tako da sročim.
A opet, ima malo i onoga da mi dramatizujemo zbog hormona, i eto povoda za raspravu.
Maki, dobro došla, uskači samo user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 178
3.12.2015 22:52:19   
alex88
Ima tu dosta i zbog hormona user posted image ,moj bebac je najmirniji kad ga tata mazi ili stavi ruku,tad nema sanse da mrdne,cim pomeri ruku nastavlja mrdanjeuser posted image
Maki dobrodosla

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 179
3.12.2015 23:11:15   
Animsaj9
Stomačići da vam se javim, mi smo danas bili zauzeti ceo dan , onda kad smo se smirili imali smo goste, pa sam gledala neki film, i evo pisem vam iz kreveta.
Bebana to se dešava, moguće da je implantacijsko, i ja sam imala u 5 nedelji i pila utrogestan. Otidji sutra do dr da te pogleda.
Sutra idem da vadim krv za HbsAg, i do dr na Uz.. Da vidimo šta radi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 180
4.12.2015 7:25:36   
vocicana
Dobro jutro lepotice moje user posted image , ja nisam imala net, nesto se stalno ovde desava, zato vam svima saljem jedan veliki user posted image ne mogu da citam, zurim na posao, samo da znate da mislim na vas I da verovatno do srede necu biti kuci vec kod mame, pa cu se redje javljati.
Nadam se da ste dobro! Mi smo ok, bilo na kontrolom uz, user posted image , sigurno, lezao sam potrbuske, na svim nosicu I stalno se javljam mami!
Ljubimo vas!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 181
4.12.2015 7:26:28   
vocicana
Maki dobrodosla! Zelim ti lepu I laku trudnocu!user posted image user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 182
4.12.2015 7:43:59   
popkica bebic
Dobro jutro, mamike! user posted image Kako ste? Kod nas mraz! Hladno je bas... Najpre cemo da idemo u crkvu, danas je veliki praznik, Vavedenje Presvete Bogorodice, valja nam svakoj majci i trudnici otici u crkvu, neki laicki kazu "zenski" je praznik jer je posvecen Majci Bozijoj.
A posle toga zubar. Joj, kako sam smorena zbog toga... Ah, da imam para i hrabrosti pa da stavim vestacke svuda gde je kriticno.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 183
4.12.2015 7:49:07   
tuzna29
vocicana od mene za tebe i malisu ogroman ljubaaaaaaaaaaaaac :***

Nego zene ja do juce kukala kako nemam simptome al probudim se ja jutros oko dva do tri ne mogu da zaspim zatvorim oci kad iz cista mira krene cela soba da mi se okrece to nije normalano ni da sam sisla sa ringispila ne bi mi se tako vrtelo bukvalno cela soba otvorim oci i dalje i samo najednom vrtoglavica bol u zelucu i muka ustanem do wc nista ne mogu da povratim cim ustanem smiri se malo vrtoglavica a i mucnina, setim se uzmem kikiriki i par gutljaja vode legnem opet kad opet vrtoglavice jaka i muka i tad uspem jedva da stignem do wc da povracam, nastavila sam da spavam u polu sedecem polozaju jer mi je samo tako odgovaralo malo li se okrenem vrtoglavice koje teraju na mucninu. tako da sam jutros ustala polomljena nikakva i dalje sa blagom mucninom i osecajem za povracanje. sad ne znam jel to normalno ili da se nisam nedaj boze otrovala? jela sma neku pastetu koja mi uopste nije prijala?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 184
4.12.2015 7:54:15   
isidora88
Evo mene u porodilistu, smaram se u cekaonici, popila sam onu groznu vodurinu i sad cekam pola 9 da vadim opet krv, pa u pola 10 opet. Ukocila sam.se na ovim stolicama. Da bar imam krever da odspavam malouser posted image
Nocas sam grozno spavala, bila budna od 1 do 5, bicu slogirana danas.
Popodne kod zubara. Ne znam sta cu danas za rucak, necu stici da spremam nista
Maki dobrodoslauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 185
4.12.2015 8:23:26   
sonyasha
Joj Isidora baš te gnjave sa tim, pravo mučenje!
Maki, dobro nam došla!
Tužna, probaj da izbegneš sve što ti izdaleka ne prija! Probaš paštetu i vidiš da ne leži, bolje odmah odustani! Meni je tako bilo u prvom tromesečiju, ma i kasnije, ako mi ne prija dok jedem kasnije zažalim višestrukouser posted image
Voci, fališ kada te nema, uživaj kod mame!
Gde nam je Di? Jel se javljala sinoć a ja previdela?
Ja se raspadam, kašljem, prosto me zaboli stomak koliko user posted image uz to sam sva zapušena i boli me grlo!user posted image još kažu da je virus i da ab ne pomaže ali ipak razmišljam da uzmem!
Danas kod anesteziologa pa mi onda ostaje još jedan ctg i idućeg ponedeljka daće Bog upoznajemo Budu!!!!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 186
4.12.2015 8:30:17   
emicaa
Stomačići da se i ja javim.Zaspala sam sinoć u 9 i T me probudila jutros u pola 8 a mogla sam još spavati.Vani je baš hladno,mraz se bijeli.
Tužna ja bih prije rekla da ti je to zbog paštete a ne trudnoće.A vjeruj mu da ti je bolje dok nemaš simptome,ja sam govorila da nemam pa sad me ubiše mučnine i malaksalost.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 187
4.12.2015 8:45:55   
tuzna29
ja se nadam da je samo pasteta evo sad sam popila caj od nane i smirilo se nemam vrtoglavice sto ne znaci da ih nece biti i ne povraca mi se samo mi onako blago muka kao da sam gladna i cim zvacem kiflu lakse je al izdrzljivo je samo ono jutros da mi se ne pobovi mislila sma gotova sam user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 188
4.12.2015 8:53:57   
dijana1*
Jutro okruglice, moze kaficauser posted image
Da se cekiram, jos 10 dana user posted image bas sam usitnila
Maki dobro nam dosla. Secam te se ja od ranije.
I kod nas se spustila neka magla i sivilo, ali posto smo sinoc okitili jelku vise mi ovo vreme ide uz nju nego ono sunce i +20 stepeniuser posted image
Voci kod tebe radno.
Sonya joj kljukaj se vocem i cajevima da se sto smiri pre CR. Bas je nezgodno da kasljes sa ranom na stomaku. A kud bas sada da te to uhvati. I moja deca stalno zdrava i sada proslinavili. Samo da ne dobiju temp. Odmah sam ukljucila fizioloski, caj od sipka sa medom i Prospan Kosti posto kaslje. A Vuku samo cistim nos. Da ih koliko toliko dovedem u red pa da idem u bolnicu. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da obojica dobiju temp. Prosli put je Vuk ceo dan imao temp 39 i jedva mu skidala i to vece krene porodjaj. Samo da se ovoga puta to ne ponovi.
Da hoce da zahladi da poubija sve ove viruse.
Moram do prodavnice da kupim nesto za rucak. Nista mi nije tesko ali kada moram smisliti sta da spremim to mi najteze pada.
ljubim vas sve.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 189
4.12.2015 8:55:27   
dijana1*
Tuzna mozda ti nije sela pasteta ali verujem da su mucnine i vrtoglavice ipak od trudnoce. Sve su to slatke mukeuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 190
4.12.2015 8:57:48   
emicaa
Di baš si usitnila,a kao da si juče objavila da si trudna user posted image kad je neko drugi trudan vrijeme baš brzo prodje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 191
4.12.2015 8:58:45   
BubaBubica
Maki dobrodošla! user posted image

Želim nešto da napišem a ne znam šta user posted image Tužna moguće da je od paštete user posted image pazi šta jedeš, pazi se.
Mene ko da je voz pregazio... Uskoro nam opet isključuju struju do 15, sutra treba da pravim torte, u nedelju slavimo rođiš... Ko izdrži biće spašen user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 192
4.12.2015 9:08:39   
tuzna29
malgla i u Bg i to jutros oko pola sedam bas dobra magla.Dijana slatke muke jesu al su muke samo se plasim da ne bude ko u prvoj trudnoci kad su me na infuzije stavljali er sam sve sto pojedem ispovracala pa nisam mogla da jedem, da spavam, da disem od mucnina i bolova vise mrtva nego ziva nek ostane ovako kako je sad i bicu zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Bubice nemoj da brines napravi neke tortice za koje ne treba struja i resen problem samo nemoj da se sekiras i da brzas i posalji malo mnjam mnjam meni se sve jede user posted image user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 193
4.12.2015 9:56:53   
Mala Elena
Jutro i ovde, posle neprospavane noci..muke sa nesanicom, ako se i to moze nazvati slatkom mukom u trudnoci!
Maki dobrodosla!
Emice, ti ovde slucajno ili namerno ?user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 194
4.12.2015 11:04:46   
emicaa
Elena pa slučajno sam sad dva u jedan i tako završih ovde user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 195
4.12.2015 11:18:27   
alex88
Dobro jutro user posted image .Ko je za user posted image ?Di od sutra jednocifreno sto bi rekla Um,SOny nadam se da ce sto pre proci ta prehlada.Isi ona voda i tera na spavanje,prezivela si i nadam se da ti vise nece traziti da ponavljas,Popkice i ja cu danas do crkve,bas nisam dugo bila a ide mi se,Tuzna,Emi rekla sam vam ne prizivajte sintome,tuzna nadam se da ce ova trudnoca biti laksa od prve i ne jedi nikako sta ti ne prija.Bebo javi kakvo je stanje kod tebe?
Voci uzivaj kod mameuser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 4.12.2015 11:19:14 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 196
4.12.2015 13:26:05   
madre
evo mene slinaveuser posted image bas sam zaribala, jedem voce i pijem cajeve i evo smisljam sta cu za rucak, nesto brzo i jednostavno...
sony, verujem da ti nije lako, jesi li bila kod dr?
tuzna, kakva je danas situacija?
maki, dobro nam doslauser posted image
dijana, sitno da sitnije ne mozeuser posted image
alex, kako si ti?user posted image
nema nam mamamaj danas?
drugari, opasno se blizi nova godina, i ja bas danas razmisljam gde cemo i sta cemo za docekuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 197
4.12.2015 13:31:50   
adulence
di zeno pa ti si na samom kraju....kad pre covece,svaka ti cast,kako ce drugar da nam se zove???
Poz za moje stare trudnice...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 198
4.12.2015 14:16:20   
janabons
Pozdrav trudnice stare i noveuser posted image
Di, primaklo se, sad si u finishu... super.
Uzivajte... grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 199
4.12.2015 14:45:00   
madre
nema vas, a moj paprikas vec gotovuser posted image
sama sam, a nekako siv dan, sivo mi nesto i u kuci... za koji minut idem po bogija, a ova prehlada me lomi, nemam snage ni za sta!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here