|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
3.12.2015 14:48:28   
pngpme
Meni je 15. jul... Ima još ali eto... :) Moj prošli ginekolog (u drugom gradu) mi je više pažnje posvećivao kad sam išla na redovne kontrole, bez ikakvih tegoba...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 151
3.12.2015 14:55:05   
sonyasha
Ćaos trudničice!
Od jutros u akciji, pakovanje, kuća, ctg, rezultati ks, rezultati za žuticu, stigla do mojih i zaspalauser posted image sve je super, osim što sam definitivno bolesna, nos, kašalj, grlouser posted image valjda će da prođe do cr, baš se brinem!
Inače, Pngpme, ima ih koji do rezultata dabla ne smatraju da si trudna! To je stvarno grozno ponašanje, surovo, a pritom je i to period koji je najosetlkiviji i fizički i psihički! Prošli put sa Vojinom sam išla privatno i žena je bila super, a sada samo prvi put kod nje a onda direkt u bolnicu na uz-ove jer sam uglavnom znala šta da radim i kako da se ponašam! Moj ti je savet nađi privatnog dr-a zbog svog mira, što je bitno u trudnoći, neprocenjivo!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 152
3.12.2015 15:04:31   
pngpme
To je grozno. Ali kažem, ne bih se ja toliko brinula da ne idu praznici kad niko ne zna gdje se nalazi. A oko Nove mi je vrijeme za dabl test.
Hvala na savjetu, plašim se da neće biti drugog izbora. Ja bih kod privatnog najradije išla nekoliko puta u toku trudnoće na ozbiljnije kontrole, i pred kraj naravno, a plašim se da će privatni zbog parica da me zakazuje svakih 15 dana, zbog ovoga ili onoga. :)
Nadam se da će ti proći brzo taj prehladitis i da će sve da bude u redu za cz! Ti još stižeš ovdje da daješ savjete pored sve svoje zbrke! Hvala!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 153
3.12.2015 15:09:24   
tuzna29
ja sam imala jednu ne uspelu trudnocu ovo mi je druga nadam se uspesna user posted image
Meni kaze 4.avgust bi trebao ali ako budu blizanci onda i pre videcemo.

U Bg bar imas lekara koliko hoces al kako znati koji je dobar i gde dozvoljavaju prisustvo supruga na carskom rezu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 154
3.12.2015 15:14:13   
BubaBubica
Ja sam danas 4+1 user posted image user posted image Sad mi zvanično kasni jedan dan user posted image Krenula sam da sređujem kuću, sutra opet nema struje tako da danas iskoristim, oprala sam prozore, obrisala prašinu, sad sam sela da jedem pa nastavljam. Danas nemam menstrualnih grčeva, osećam samo ono zatezanje user posted image Jedem upravo mandarinu user posted image stvarno mi prijaju. Isto kao i u prvoj trudnoći.

EDIT:
Imam i pojačan sekret, i to tako pljusne da uvek mislim da je krenula user posted image a ono ništa, samo sekret. Ovoga se sećam iz prošlih trudnoća user posted image

< Poruku je uredio BubaBubica -- 3.12.2015 15:15:18 >

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 155
3.12.2015 15:37:01   
bebilule
Trudnjace samo da vam mahnem. Vidim ima novih clanova. Zelim vam uspjesnu trudnocu. Uzivajte sa stomacima brzo vrijeme.proleti.

Dijana, Voci, Mamaj, Sony...ko jos ima od starih...kotrljate se jos?! Ljubim va. Voci, sexy nurse, postavi nekad sliku tvog mladeza user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 3.12.2015 15:38:48 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 156
3.12.2015 15:45:11   
MAMAMAJ
Dobar dan, žene.
Bebi, evo ja kotrljam, ušla u 36tu...
Još malo i gotovo, ja bih da to obavim do Nove, ali videćemo. Ljubac za tebe i Miloša.
Mene nešto zeza net, nemam pojma niti ko je šta pisao, niti šta sam pročitala. user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 157
3.12.2015 18:04:34   
popkica bebic
Vece, vece, mamike! Kako ste? Mi dosli u nase Kv, sutra zubarko, upomoc! Sada sam bas umorna, ali ima neka akcija u Tempu, one cizmice patofne kostaju po 500 dinara. Kvalitet je verovatno 0, ali makar kad je suvo, do prodavnice s njima.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 158
3.12.2015 19:11:37   
borica
Nema vas nestouser posted image
Danas sam malo setala, malo nosila sa pijaceuser posted image , pale becke, tartar sos i pomfit. Nisam imala dovoljno vremena za rusku od skitanjauser posted image ,sve u svemu lepo proveden dan.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 159
3.12.2015 19:16:13   
alex88
evo i mene,vecerala,sad jedem napolitanke user posted image i gledam tv

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 160
3.12.2015 19:22:51   
beba8519
devojkeeeeeee upomoc ! malopre tokom mokrenja tj kad sam se obrisala na papiru je bilo nesto braonkasto rozikasto STA JE TO ?????????? nista me ne boli nemam nikakve bolove UPOMOC ! Bas sam se uplasila molim Vas da li je neko imao slicno iskustvo?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 161
3.12.2015 19:27:06   
alex88
Bebo primiri se,lezi i obavezno nazovi svog dr,mozda ti nedostaje progesteron,ja sam krvarila po malo mesec ipo ali zbog hematona.

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 162
3.12.2015 19:28:27   
beba8519
ja sam prosli mesec imala 30.10. i beta se lepo duplirala. Danas tj veceras sam to primetila i nije tako puno malo ali opet jako se sekiram na ivici sam suza. ne znam sta cu. sutra ujutru na posao kako da mirujem?! da li da idem u hitnu?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 163
3.12.2015 19:32:30   
alex88
Neznam Bebo sta da ti kazem,ako je malo mislim da nema potrebe za hitnu,prati pa ako se nastavi a nadam se da nece ti odi,a sutra se svakako javi dr

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 164
3.12.2015 19:34:39   
beba8519
ma jos nisam ni bila kod dr. tek je 4+5 nedelja . i kako da objasnim nije to krv nego rozikasto i vise je nekao svetlo smedje. strah me je.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 165
3.12.2015 19:39:20   
alex88
Ne plasi se,bice sve u redu,meni se to roze pojavilo vece pre prvog uz,nekad je bilo roze,nekad braon a par puta me prepala sveza krv,ali hvala Bogu proslo je i sve je u redu.Pokusaj ipak da odes sutra kod dr,mozda ce ti ukljuciti progesteron

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 166
3.12.2015 19:47:10   
sonyasha
Bebo, nemoj da se plašiš, samo polako, slažem se sa Alex, sutra bolje do lekara i verovatno ćeš dobiti progesteron! Meni se to sa Vojinom desilo, ali sam morala desetak dana strogo da mirujem, posle je sve bilo ok!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 167
3.12.2015 19:51:55   
pipi_coco
Ahoj stomačići ima li vas gdje ?

Ja sam bila loše popodne, bolila me glava, malo sam i povracala i tako.....sad sam bolje, cjeđeni limun me vratio u život cini mi se. Radila sam danas krvnu sliku i javili su mi da mi je hemoglobin i dalje nizak i da nastavim sa terapijomuser posted image

bebana nemoj se bojati, nije to neuobicajeno u ranoj trudnoci, primiri se, lezi i prati stanje, a sutra se javi svome dr, garant
ce ti ukljuciti neku terapiju i bit ce sve ok.

popkice i ja sutra idem zubaru user posted image

alex kako si ti? I ja stalno nešto zobam i grickam, bit cu ko' omanja kuća do kraja user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 168
3.12.2015 20:03:38   
alex88
Dobro sam Pipi user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 169
3.12.2015 20:33:11   
popkica bebic
Evo me! Kupila sam ih! Kako su samo mekane, tople i udobne. Bas su me usrecile. A taman imaju i siri deo za stopala, pa ako ne daj Boze oteknem, sve ce da se popuni.
Bebo, polako. Cuj se sa lekarom. To se mnogima dogadjalo i smatra se da je na samom pocetku trudnoce to cak i normalno. Javi se lekaru i dace ti progesteron. Smiri se. Bice sve u redu, uzdaj se u Boga!

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 170
3.12.2015 20:48:47   
alex88
Popkice jos malo i ides na trudnicko,bas se namuci sa zubaromuser posted image
Super za cizmiceuser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 3.12.2015 20:49:33 >

Direktna veza do poruke: 171
3.12.2015 21:12:46   
isidora88
I ja sutra kod zubara, vec mi nije dobrouser posted image
Sutra ujutru radim ogtt opet, odlepicu vise, to ce mi biti treci put u trudnoci da radim. Dr razmatra da me stavi na patologiju da mi isproveravaju secer za 24h.
Danas imali goste pa ne stizem da piskaram.
Bebo javi se doktoru da ti da terapiju, ili sama uvedi utrogestan dok ne odes kod dr.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 172
3.12.2015 21:33:29   
popkica bebic
Joj, Isidora, i ja se toliko bojim zubara... Proslog puta me je bas zabolelo iako su "izvadili" zivac.user posted image A najgore mi je kad ukljuce onu drndavu masinu bez vode, koju iz miloste zovu traktorka. Em me boli, em sva vibriram. Dodje mi da psujem... Nadam se da ce ti secer biti u redu. Alex, jedva cekam da odem na porodiljsko, ali pomalo sam i tuzna, bas sam se vezala za svu tu decu. Bebo, kako si? Jesi li zvala lekara?

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 173
3.12.2015 22:04:52   
marinchica
Mene je muz castio upravo komentarom da mi se zadnji trap duplirao. user posted image
Sreca nije bilo vazne nijedne u blizini....user posted image

Direktna veza do poruke: 174
3.12.2015 22:24:40   
alex88
Marince uzivaj,neznaju oni bas da se izraze po tom pitanjuuser posted image a ne misle nista lose pa daju ponekad glupe komlimenteuser posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here