|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 12/15 [chat]
2.12.2015 13:58:06   
alex88
Dr koji vodi trudnocu popkici I meni vazi za dr koji ne prica pol,tako da I ne pitam

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 101
2.12.2015 14:00:41   
Anoniman
Mlada mama, majeno, tek sam se sinoc setila ko si, pa ti si me tesila kada sam prokrvarila u martu, i rekla da zivis kraj Une, neka ti je laka ova druga user posted image user posted image

Emice user posted image za srculence!

Ostale user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 102
2.12.2015 14:35:18   
MAMAMAJ
Emice i Borice, bravo za rezultate! user posted image
Samo da su nam beke žive i zdrave.
Dijo, šta nam uradi sinoć, čekale te do sitnih sati.
Anim, je li ti zarasta posekotina? Zvala sam opet knjigovodstvo, kaže njihova greška jer sam ja s porodiljskog otišla na trudničko, pa su nešto izgrešili, kaže može da se desi da bude pre 25,a i ne mora... Ljudi, još jedan mesec bez plate... user posted image
Oprala sam moj bade mantil za porodilište, dunjicu i posteljinice za bebu. Šta ću, polako pripreman, pa plata kad dođe.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 103
2.12.2015 14:36:42   
MAMAMAJ
Mlada mama, živiš kraj Une?! Pisaću ti pp.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 104
2.12.2015 14:49:26   
sonyasha
Emice, bravo za srculenceuser posted image sada si mirnija!
Mladamama, dobro nam došlauser posted image
Stvarno ženske, najiskrenije, svaka vam čast na tako malim razlikama, prosto me sramota da kažem ali nama se keksualni život tek posle godinu dana vratio u normalu(do tada kadkad i uz surovo paženje), nisam ni razmišljala o drugom do guše u punpicama i u onim potocima mleka!
Kada vidim dečicu koja su se tako blizu rodila deluje mi divno, ali izgleda da nisam imala kapaciteta za to!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 105
2.12.2015 14:55:35   
Animsaj9
UM kako je N? Jel uzivate? Jel U uziva sa sestricom? user posted image
Mamamaj malopre sam odvila prst da vidim masakr, dobro izgledauser posted image
Hmmm user posted image o plati ne vredi da razmišljamo mozemo samo da nagadjamo kad će leći.
Popkice, Alex pa to će biti pravi suprise user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 106
2.12.2015 15:35:30   
MAMAMAJ
Popkice, Alex, verujem da vam je dr stručnjak, ali ako ja želim da znam pol, što da mi ne kaže? Neke žene žele da znaju, tako da taj njegov stav zvuči malo bandoglavo. user posted image
Anim, dobro je, sipaj malo joda, biće to ok.
Žene, meni UZ i ctg zakazaše tek za 16.12. user posted image
Joj, ala ću se načekati da vidim bebu. Još ću i da se porodim do tada, hahah. Od danas sam po nedeljama u 9 mesecu. user posted image
UM, zagrljaj za tebe i devojke lepotice user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 2.12.2015 15:38:09 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 107
2.12.2015 15:40:59   
Animsaj9
Hohohoo user posted image za ulazak u 9-ti. Ja idem u ponedeljak 7.og u dz tako mi je rekla dr da dodjem kad mi je davala liste, da me pregleda uz i da se dogovorimo za ctg i da mi da uput za bolnicu.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 108
2.12.2015 15:50:53   
isidora88
Emice bravo za srculenceuser posted image
user posted image za deveti mesec
Meni je sledeci UZ krajem decembra i imam jos jedan 20.01 i to je to. Vala i dosta,mislim da sam imala oko 20 UZ u ovoj trudnociuser posted image
Ja za koji dan 8.mesec, jedva cekam moju bebanu da rodimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 109
2.12.2015 15:54:32   
alex88
On je od onih staromodnih da kazem user posted image ,cula sam pricu da odkad pogresio jednoj zeni koja ima 7 cerki ne prica vise nikom,te greske se jednostavno desavaju nije nista strasno,al eto dr ispao kriv reko da je sedmo SIN i sad zbog jedne greske ostale su lisene da znaju pol user posted image ,koliko je ta prica tacna neznam ali eto da se malo nasalim.Sad je najmanji problem ako bas imas zelju da znas pol,odes negde drugde na uz user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 110
2.12.2015 16:15:46   
Animsaj9
Isi ja sam do sad imala mislim 5 uz, od toga tri su bila ekspertna u Betaniji, a ova dva obična, jedan od ta dva je bio na početku kad smo utvrdili user posted image , a drugi u 32nd, e sad u 36 idem da vidimo sta radi user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 111
2.12.2015 16:17:02   
vocicana
E pa evo I mene sa malim zakasnjenjem, devojke pa VI ste me odusevile.
Emicee za srculence user posted image , jao bas sam srecna, mamaj, usla u 9- ti mesec! Bravo! Divne ste!!!!
Borice, srecna sam sto ce biti user posted image , ja sam danas zapocela 23- cu nedelju, isla danas odnela rezultate, sve je u redu, videli smo da je deckic definitivno! Neka je ziv I zdrav I sve user posted image sa rr!!!
Di samo se cuvaj, sada je sve super, kako se desi! Bas sam srecna!
Popkice, za tu svadju, razumem...user posted image , mm se mnogo promenio u pozitivnom smislu, bas uzivamo, drago mi je da je sve tako kako je, samo ovako neka ostane, a svaka ti je zena prava curka, zato sto da bi udovoljila svima sve moze sama, ali kada dodje ovakav trenutak onda se pukne!
Dobrodosle nove trudnice!

< Poruku je uredio vocicana -- 2.12.2015 16:18:03 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 112
2.12.2015 17:50:35   
Anoniman
Anim, Mamaj dobro smo hvala na pitanju. N je divna beba ,samo bi jela i spavkala, kada je ne muce grcevi, mirna je kao u stomaku, ali imamo probelm, imali smo stafilokoku u oku kada smo izasle iz porodilista, i uspesno je lecile, i u subotu vece mi se ogrebe raj oka do krvi, i sutradan joj bukne celo, pa nosic, pa kapci opet, ja msilila cisti se, i jutros je odvedem kod dermatologa ipak je stafilokoka presla preko ogrebotine , jer je prokrvarila, i tako sada se lecimo, valjda ce uskoro proci, ponekad je i zasvrbi vidim kada pocne rucicama da se cese, ali nosimo rukaviceuser posted image mami je zao, ali nadam se da ce uskoro biti bolje...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 113
2.12.2015 18:01:37   
suzi kju
Trudniceeeeee helloooooo, jeste mi dobre? Ko mi je tu od stare ekipe, ko se porodio a ko tek treba? Vidim Di, Mamaj, Voci su tu... Pregledah samo zadnju stranu ko je šta pisao. Grliša za sve i samo napred polako.
Nas tri smo dobrooo, curice me zezaju po malo, ne stizem ništa od njih, premorena sam baš ali sve je to slatko. Uzivam u ulozi majke, divno je biti majka!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 114
2.12.2015 18:04:46   
sonyasha
UM, kada su tako maleni šta god da im fali natera suze na oči! Nadam ve da će brzo da prođe i da ne budeš tužna! user posted image Kako je Una prihvata, jel ste prevazišli onaj problem sa spavanjem?
Suzi, evo nas u finišu, Di, Lota i ja! Jedva čekam druženje sa bebcemuser posted image
user posted image za tebe i tvoje ženskice

< Poruku je uredio sonyasha -- 2.12.2015 18:06:48 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 115
2.12.2015 18:08:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sonyasha

UM, kada su tako maleni šta god da im fali natera suze na oči! Nadam ve da će brzo da prođe i da ne budeš tužna! Kako je Una prihvata, jel ste prevazišli onaj problem sa spavanjem?

Sony bas tako, a posebno sto sa U nisam imala tih problemauser posted image ali dobro samo neka mi je ziva i zdrava, uskoro ce i ovo proci..
Una je super prihvatila, voli je, samo bi je gnjavila i ljubakala, ali ja sada i ne dam jer ima ovu infekciju, prevazisli smo problem, sada nece da spava sa nama da je ne budi beba...

Vi jos malo, navijamuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 116
2.12.2015 18:13:25   
vocicana
Um suziiiii user posted image cuvajte se samo. Sve ce biti suuuupeeeeer!
Uh, pojeli I pilav I supicu sa knedlama I neku vesalicu, sta cu sutra za rucak, nemam pojma! Pih
Um daj neku ideju

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 117
2.12.2015 18:18:48   
Anoniman
Vociuser posted image
Um nema ideju, znam da ce vecras kod mene biti pizzauser posted image ruckovi su prepusteni sveki, i mm koji donese nesto iz grada, jede mi se sarma, moram traziti tati da mi donese kiseo kupus, posto nas nije stigao da napravim jednu, ja svakako jedem samo ono unutrauser posted image a sada zbog grceva i biram sta jedem...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 118
2.12.2015 18:23:54   
vocicana
Jao daaa....user posted image mora se zbog bebice voditi racuna sta se rucka. Jao molim te da ih izljubis, punoooooo!!!! Bebu narocito! Dusa mala dobra, videla sam slicice I na fb, ma nemam reci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 119
2.12.2015 18:59:23   
madre
cao, drugariuser posted image evo i mene pospane i gladne, sama sam sa bogijem, cekam mm da dodje s posla da popijemo kafu da se otreznim!
nesto bih mesila, ali ne znam sta, nesto brzo i jednostavno user posted image i mora biti slano... neke pogaciceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 120
2.12.2015 19:33:01   
popkica bebic
UM, grlisa za vas 3!
Kod nas se za veceru vec ispekla pita sa sampinjonima. Divno mirise, ali jos uvek niko nije gladan jer smo kasno rucali. Ja na UZ idem u subotu, jedva cekam. Sada sam bas pospana, a kako mi je tu svekar, sve mi se oko V poremetilo, sumnjam da ce na vreme da legne da spava. Sad kad je deda tu, zivela sloboda, sve se moze! Uh! Koliko god ti je neko dobar, ciji god roditelji bili, sve sto danima i mesecima gradis, u stanju su da uniste za jedan dan...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 121
2.12.2015 19:41:41   
vocicana
Ja nas rucak ne mogu da provarim, ovo je strasno, stomak ce mi puci, ali onako bas cu mi puci.
Gde ste user posted image , nigde nikoga nema.

< Poruku je uredio vocicana -- 2.12.2015 19:42:14 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 122
2.12.2015 19:48:04   
mladamama76
Um, jeste, dobro si se sjetila, ja sam ta majeno što ti je govorila da će sve biti u redu kad si prokrvarila, i ja živim pored Une...
veliki pozdrav za tebe, Unu i Noru!
ostale, samo da vam brzo mahnem, eno tata ne uspijeva uspavati bebanu pa moram ja ići a baš sam mislila razbaciti priču i odmoriti malo
mamamaj, piši pp

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 123
2.12.2015 21:07:28   
borica
Dobro vece. Malopre dosli sa folklora, uff bas sam se danas izmorila. Hvala vam drage mojeuser posted image . na cestitkama. Danas me je glava bas bolela pa je nekako prosla posle rucka.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu mladamama76)
Direktna veza do poruke: 124
2.12.2015 21:55:07   
dijana1*
Dobro vece stomacici.
Emice bravo za mevicu maluuser posted image samo da je sve uredu i da te brzo popuste mucnine.
Borice to su sjajne vesti sada mozes da se opustis a cestitam ti za deckonju.
U prosloj ekipi su sve bile devojcice a u ovoj skoro sve decaciuser posted image bas smo se podelile na mame decaka i devojcica hihihihi.
Kod mene ctg uredan, beba dobro, glavicom je ipak dole, posteljica II na III i grlic i dalje isti. Zeza me doktorica da cu jos i preneti kako sam krenula. U ponedeljak ponovo idem na ctg. Imam sjajnu doktoricu i bas vodi racuna o svemu, mnogo mi to znaciuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here