|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
17.12.2015 20:52:48   
vocicana
Samo gledaj da sebi olaksas, budi prakticna I najbolje popricaj sa nekim, cega ti koliko treba za pocetak, nemoj ni u cemu preterivati, bebac ce I onako dobiti svega I svacega, ja sve tako razmisljam, za prvi udarac cemo mi, pa posle opste snalazenje. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 976
17.12.2015 20:56:40   
alex88
Tako sam i planirala,samo bas najosnovnije sto nam je neophodno za sami pocetak

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 977
17.12.2015 20:56:55   
Animsaj9
Vociii zato smo tu da jedna drugu bodrimo i pametno posavetujemo.
Alex ja sam dosta gledala po netu pre nego sto sam krenula u shopping, NS je veliki, tako da sam unapred znala gde cu po benkice, pelene, komodu, kolica, da se ne ponavljam ima sve u temama, mislim da sam sve napisala gde sam kupovala.
Ne zurite, ima istih ili sličnih stvari a razlika u cenama je velika. Sad vam je dobra prilika ako imate keša, pa na ovin ng snizenjima nesto ulovite

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 978
17.12.2015 21:11:43   
pngpme
Ja baš ne mislim da je malo! Uopšte! Čovjek ne smije ni da se raduje ni da misli na bebu (bebe :)) ni da planira jer se ne valja - malo je pa se ne zna da li će da ostane. Kod nas koje nosimo jednu bebu ni ne registruju nas do 4. mjeseca jer je malo i ne zna se hoće li doći do prekida. Nije fer. Za mene su to djeca, srce već kuca, život se razvija... Ja sam se tako skroz nekako distancirala od trudnoće iz straha da se nešto ne dogodi i to sve zbog toga što je svima to malo, dođe mi sebe da išamaram.

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 979
17.12.2015 21:29:01   
vocicana
Pngpme, pa normalno je da tako budes rezervisana, nista nije to cudno, ja te svakako razumem, a tako I sve cekalice. Prvo se trudis, vajas tu bebicu, bas se svaka radujem kada konacno dodje do toga. Razumem I kada kazes da mislis da smo otpisane do zavrsetka 4- tog meseca, bas zbog latentnog miseed- a, ali jednostavno, to je u mentalitetu, da se siri takvo sujeverje I da se misli da nije dobro. Svaka majka svoje dete obozavano, narocito kada je toliko cekamo I zeljeno, pa se tako valja I pripremiti, polako, postepeno I na najlepsi moguci nacin.
Ljubimo te moj dasa I ja.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 980
17.12.2015 21:31:23   
isidora88
Trudnice sam da vam mahnemuser posted image
Grozno sam danas raspolozena, jako sam tuzna i nikakva, grozno sam drustvo.user posted image
Juce smo bili u Madjarskoj, ko ima prilike nek tamo ide, opremili smo bebana samo tako, jedino ne kupim peskire, podlogu za presvlacenje (komodu imamo) i sebi spavacice. To cu morati ovih dana kad skupim pare.
Mi sve sami kupujemo,ni sa Matejom smo tako, niko nam nista nije kupovao za bebu ni kad su dolazili na babine ili su uzimali neke gluposti ili vel.za 3 godine npr.a dosli da vide bebu od 2 mesecauser posted image
Sa prvim detetom sam pocela u 4.mesecu da kupujem, posle prvog ekspretnog ultrazvuka, do 7 meseca smo sve imali.
Sad smo kolica kupili cini mi se da sam bila 17,18 nedelja. Naletela na akciju i iskoristila i ustedela sigirno 300, 400 e. Bice snizenja sada u h&m, c&a, pa iskoristite ako ste u mogucnostiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 981
17.12.2015 21:34:22   
borica
Vece zene, kuckam vam jednom rukom a L mi vezuje drugu igra se policajca, bas nam je zanimljivouser posted image . Umorna sam, i spava mi se. Mojoj bebi stigla prva stvarcica danas, ono cebe za bebe u trudnickom peketu, prelepo jeuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 982
17.12.2015 21:38:47   
alex88
user posted image Borice za prvu stvarcicu.Isi user posted image za kupovinu,nadam se da ces vec sutra biti boljeg raspolozenja.Ko je za plazmu i mleko neka izvoli user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 983
17.12.2015 21:40:46   
Sunce_ljubavi
IZVORNA PORUKA: MakiJ

Dobro vece ja slabo ulazim ovo moje dete nikako da ozdravi.
Ja sam utrogestan pila do 35 nedelje ili 36 i sad cu tako, bar tu ginekolozi tako prepisuju.

Kod koga vodis trudnocu?
Ja sam u prvoj bila do 18-te na utrogestanu, a posle do 36 na partusistenu, ali je bila twin trudnoca.... Sad su mi u 14-toj ukinuli sve lekove, i sve je ok.

A sto se kupovine tice, ja jos nisam sve kupila, fali mi dusek, i par plahti, moram jos malo pelena tetra da dokupim, i razmisljam se jos za svedske.... Garderobice valjda imam dovoljno, skupila nesto od cura sto je bilo neutralno, nesto dobila, a jedan deo kupila...samo su razni brojevi, pa moram videti jel imam dovoljno 56-62 za pocetak....

Nego...na apoteku i potrebstine za bolnicu jos nista kupila nisam... Ne secam se sta mi je trebalo prvi put, a sta sam sa cuvenog spiska kupila, pa kasnije i bacila....user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 984
17.12.2015 21:44:44   
Mala Elena
Maki, vocicana thanks...Dakle necu zakasniti za te nalazee, ne mora striktno u 36. nedelji...
A utrogestan cu prestati jos veceras, tek sledeceg cetvrtka idem kod ginekologa user posted image mada je ctg bio dobar bez kontrakcija...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 985
17.12.2015 21:45:07   
borica
Alex, i ja malopre jela , pocela sam svaki dan plazmu i mleko da jedem.
Isiuser posted image . a meni se raspolozenje danas menjalo na 15 minuta, cak sam i igrala,dok sam sredjivala stan, pa me uhvatila neka tuga, pa suze na oci,hormoni luduju, sama sebi sam smesna. Sva sreca moj sin nije to video, isbezumilo bi se dete.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 986
17.12.2015 21:53:31   
vocicana
Ma teorije nema da kasnis sa analizama, msm ne razumem ni testiranje na hepatitis kada zena dodje do samog kraja trudnoce, nego verovatno je takvo neko pravilo, samo se ti cuvaj, jedno po jedno I sve ces zavrsiti. Ako te bebica iznenadi, sve ce oni to u bolnici da odrade na hitno, tako da budi opustena.
Ja nisam emotivna, placna, nego agresivna, u stanju sam da bijem za svaku rec koja nije na mestu, nije ni to zdravo osecanje, ali sam toliko napeta da bi bila savrsena sa placenog ubicu. Ko se bude nameracio na pogresan nacin najeb...je Iz mesta
Toliko, malo da se covek od muke nasmeje, najvise, ali verujte mi, najvise zbog ovih fucking osecanja I oscilacije jedva cekam da se trudnoca zavrsi! Da konacno budem svoja, bez uticaja glupih hormonal I jos glupljih razloga I situacija zbog kojih reagujem " emotivno" .

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 987
17.12.2015 22:09:09   
vocicana
user posted image ja idem na pocinak, ipak je sutra petak, ja sam na ivici snage, jos dve nedelje treba izdrzati, a nedostajace mi moje koleginice, ali mora se mora, nije tesko, jedva cekam ponovo da se povucem. Dosta je bilo.
Ljubim vas I budite dobre( msm na ove nase poslednja etapa mamike), ne moram bas u nesvest da padnem ujutru,mada volim dobre vesti cim otvorim oci.

< Poruku je uredio vocicana -- 17.12.2015 22:11:36 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 988
17.12.2015 22:23:23   
Animsaj9
Voci i borice ismeja se vašim postovima, za iznenađenje do ujutru i za igranje policajaca... user posted image svasta vi napisašte dok sam se ja okupala. Nema Mamamaj user posted image nadam se da je zauzeta decom, ili možda odmara...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 989
17.12.2015 22:25:35   
alex88
Ceka Mamaj sestru,nece ona jos .... nadam se.Voci lepo spavaj user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 990
17.12.2015 22:27:22   
madre
evo i meneuser posted image bili malo kod kumova, pa sredjivali bogija za spavanje, pa malo pospremili kucu, pustila masinu i rekoh da vidim kako steuser posted image
i vidim da ste se skoro svi lepo opremili, a ja jos nista sem skafandera nisam uzela, cak ni bogijeve stvari nisam pregledala, jos su u podrumu, kozmetika za mene i stvari za porodilista, ama bas nista...
gorusica me ubi!
ME, ne kasnis sa analizama..
sony, jedva cekam da nam ispises iskustvo sa spinalom!
voci, ako si pocela polako, to je prava uzivancija, a ne na kraju sve na brzinu!
idem da se kupam...
edit: tu je mamamaj, viriuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 17.12.2015 22:28:33 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 991
17.12.2015 22:47:07   
MAMAMAJ
Evo sad sam vas malo čitala. user posted image
Ne brinite, bez sestre ja ne mrdam nigde, nego sam danas kao i Isi bila loše raspoložena, i vodila sama decu napolje posle baaaaš dugo vremena, i svašta nešto, uglavnom tu sam.
Videla sam da ste sve ok, Bogu hvala.
Nove user posted image ne ustručavajte se, pišite samo.
Dijo i Sony, Uroše i Milutine zagrljaji za vas user posted image
Ja sad odo da pavam, sutra sam kao nova, nadam se...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 992
17.12.2015 22:49:51   
marinchica
Evo i mene
Dosla mi bajna staramajka nazad u posetu...nadam se ne zadugo. Ni zdravo nam nije rekla, vec je s vrata pocela da zvoca. MM se bas razbesneo.
Isla do DZ po doznake, sad je teram da me zakazuje kad radi popodne, ne mogu da se cimam daleko mi je cak na drugi deo grada. Elem, mi posle otisli do TC, na pizzu od 50cm, unistili se od nje, i svratimo do prodavnice i kupim one pletene plave dve i dve krem korpe pa sa tkaninom unutra i mashnom napred. Hoce mm da pravi komodu za presvlacenje. Samo nemam pojma koje su dimenzije onog gumenog ili sundjerastog kako se vec zove sto se stavi na komodu kad se presvlaci beba....moram to da izburgijam...user posted image
Ne mogu da sedim, nikakvo pritiskanje stomaka...hocu da svisnem ako se pritisnem...
I opet me nesto pecka kad piskim user posted image Taman sam se isprala brusnicom...
Borice i ja tucem mlevenu plazmu i mleko. pavam kao beba kad je pojedem pred spavanje..
Ni ja voci nisam nista bolja, ali sve cutim...da bih sebe stedela. Ako mi pukne film, i raspizdim se, nek se spasava ko mozeuser posted image
Ja nista za bebu nisam unela u kucu....ali sam zato devojacku zatrpalauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 993
17.12.2015 22:55:12   
Bibilib
EEEeeeeeeee Marinchica blago tebi za staramajku user posted image user posted image user posted image
Samo opusteno nek ti bije promaja kroz usi dok ona zvocauser posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 994
18.12.2015 8:03:09   
Anck Su Nmaun
Jutric ...sela da popijem kaficu pa da kuckam malo .

Juce isla da uzmem doznake za bolovanje, a i uput za sledecu komisiju posto gospoda ne radi do 24 Jan. user posted image
I ja trazila da zakazem UZ tamo za kraj Jan a sestra poce kako to ne moze kako ja hocu, za celu trudnocu se rade samo 3 UZ ...molim?
Objasnim gospodji da mi je ovo treca trudnoca znam kako sam do sad radila..a ona ce meni kako sam ja to sve radila kod privatnika ...joj zamalo da se popi..... Al ajd spustila sam loptu! Zvacu negde krajem dec. pa cu probati...luda zena!

Vidi ..vidi 7777 post user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.12.2015 8:04:10 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 995
18.12.2015 8:07:56   
popkica bebic
Dobro jutro! Kako ste?imate li vi problem sa nesanicom? Ljudi moji, ja sam kao zombi... Lepo zaspim u 9, 10, a onda obavezno budjenje u 1, 2 i nespavanje do 4, 5, a u 6h budjenje za posao.
Ja uskoro idem sa V u KV da cekamo porodjaj. Jedva cekam da kupim sta treba za bebu i mene. Cak sam i bade mantil htela da kupim, da bude sve u fulu. Kod nas oni daju "sexy" spavacice, otvorene do pupka i pritom pune fleka. A za bebu imam odelce, belo je sa narandzastim tufnicama, iako ne znam ide li narandzasto za oba pola jer mi ne znamo cekamo li batu ili seku....

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 996
18.12.2015 8:18:07   
isidora88
Dobro jutrouser posted image
Mom velikom decaku je danas rodjendan pa sam bas happyuser posted image
Sad cu da spremam peciva za rodjus, tortu sam sinoc napravila.
Kuckamo se kad budem pravila pauzu ili vecerasuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 997
18.12.2015 8:31:41   
Anoniman
Jutro trudnicice.
Popkice mi odoamo danas u kV, vodimo N na kontrolu kod deematologa hoces sa namauser posted image
E a za spavacice da utesim tebe I Alex ovog puta bile sui bez fleka Ali smrdljive na cigare zbog onih zenturaca sto puse u veseraku...

Isi srecan velikom decaku rodjendancic.user posted image

Direktna veza do poruke: 998
18.12.2015 8:42:10   
madre
dobro jutro, evo ja doruckujem pa se bacam na posao, imam danas dosta toga da uradim...
ASN, nije te ona slagala, stvarno se kao radi 3 UZ za celu trudnocu, ali sigurna sam da svi rade mnogo viseuser posted image
popkice, kako to zvuci, da cekate porodjajuser posted image inace za decaka moze narandzasta boja, ako te to buni, ali nekako mi tufnice bas ne iduuser posted image
isidora, srecan vam rodjendanko, provedite lep danuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 18.12.2015 8:56:37 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 999
18.12.2015 9:21:05   
borica
Dobro jutro i od mene, popila jednu kafu i pije mi se josuser posted image . Isi, srecan vam rodjendankouser posted image .
Sad cemo polako da se spremamo, pa idemo do vrtica da platim novogodisnji kalendar , jer L ne ide, pa do moje majke, veceras na folklor, stize nam narodna nosnjauser posted image . Tako da cemo tek veceras da se kuckamo.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here