|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
18.12.2015 15:01:50   
pngpme
To ja stalno govorim - kad je budem osjećala neće mi biti potreban doktor :).

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1026
18.12.2015 15:12:59   
Jole84
Dobar dan drugarice user posted image
ja danas išla kod dr po uput za kolor dopler, i po doznake, ništa nisam napravila, zakasnila sam jer sam morala da uspavam Milu, iako je tu baka, jurila me s flašicom user posted image Ne smem ni da pomislim kako će da je uspavljuju kad odem u porodilište.
U povratku valjda žurila, i padnem na ulici user posted image nekako mi se iskrivila noga u sekundi, na nogu sam i pala, tj na bok. Sve je ok, mada mi se zatego stomak odmah, valjda od straha. Sad ću malo da legnem...

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1027
18.12.2015 15:14:41   
BubaBubica
Pgnpme sad imam sledeći UZ 30. decembra, još 12 dana user posted image Jesam se nasekirala, ali po netu normalne vrednosti za veličinu meška u petoj nedelji piše da je 5 mm a meni je bio 6 mm pa sam se smirila, mislim se ko je ovde lud. I sad kako odmiče trudnoća, sve sam mirnija jer nemam ni bolova, simptomi su manje više tu tako da sam mirna. Ne razmišljam puno o UZ već o prznicima tako da mi leti vreme user posted image

Još uvek nikome nismo saopštili, samo me je mama provalila pred tetkama tako da one sad znaju, ali poštuju moju želju da ne otkrivamo još ništa do sledećeg UZ.

Baš to Anck, ja sam ko u petom mesecu user posted image možda ću i da slikam stomače čisto radi zezanja user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1028
18.12.2015 15:38:00   
Trcosava
Trudnjače moje, postoji tema kada ste prvi put osetili pomeranje bebe!

Koristite pretraživač

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1029
18.12.2015 15:57:47   
emicaa
Trćo ja mislila ti se odlučila nama pridružit user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1030
18.12.2015 16:14:32   
alex88
O bre Jole user posted image ,nadam se da je proslo to zatezanje.Mamaj se danas opet ne javlja user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1031
18.12.2015 16:22:01   
vocicana
Pa kako da padnes tako? Nadam se da si dobro. Ja sam bila jako trapava na pocetku trudnoce, a sada uglavnom dozvolim sebi cesto da mi stvari ispadaju iz ruku, kao da me neko udari preko sake.
Emiceeuser posted image , dosta vise sa tim bljuckanjem, pih sto je to smor, sto kaze Marinchica, ja sam srecna bila, ni p od povracanja. Stigla kuci s posla, posto sutra ne idemo nigde na slavu, danas riba I krompir salata, za desert ne znam sta cu. Opet me hvata etapa slatkisarenja, samo bi gruvala cokolade stvari.
Jos nesto sam vazno htela da izjavim ...a sta nemam pojma
Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1032
18.12.2015 16:24:51   
vocicana
O da, danas me je moje dete tako ne udarilo, ne znam sta je uradio, ali osetila sam tako neprijatan kao udarac peskirom sa hladnom vodom, tako dva puta, ali svako jutro obavezno. Danas se to ponovilo dva puta. Juce sam imala fazu jako tvrdog stomaka, ne znam da li treba da alarmiram nesto, da cekam, nista me nije bolelo, ali bio je tvrd, mozda je guzu izgurao pa se tako manifestovalo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1033
18.12.2015 17:26:39   
Ella2407
Zenice drage,ja se evo danas bas tripujem,mislim znam da je glupo al ne mogu sebi da pomognem..
Posto stalno pipkam sike,danas nekako kao da ih ne osjecam..
Nije da su me bas pretjerano bolile,samo kad pritisnem pa sam osjecala ispod bradavica,al danas nekako ne.. Pa se odma tripujem user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1034
18.12.2015 18:37:46   
vocicana
Ella duso ja sam imala te episode stalno, bole ne bole, nekada toliko jako da nisam mogla da potrcim a sada ih gotovo sve vreme ne osecam, nemoj se brinuti, ali da je uvek znak pitanja kada ti se nesto novo desi jeste. Ne sekiraj se. Meni je u petom mesecu krenuo I kolostrum, nisam ni primetila. Ne brini, sve je normalno

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1035
18.12.2015 18:44:23   
Ella2407
Hvala Vociii,ali nemam pojma,tek mi je 6 sedmica pa odma pomislim ne daj Boze na najgore..
Jer i u proslom nesretnom slucaju su me prestale bolit(iako na to nisam obracala paznju nego poslije skontala) .. Iskida se ziva.. U pon idem na UZ,ne mogu da docekam,samo mi neka potvrda trebaa da je sve ok ili ne znam ni jaa..
U pon bih trebala biti 6+4 ,sta bih mogla vidjet na UZ,sta da ocekujem..
PusicaA

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1036
18.12.2015 18:49:36   
madre
ella, tacno znam o cemu pricas... ali znas i sama da od pipkanja i osluskivanja nista nemamo! niti od nerviranja. ali bez nerviranja ne moze i to je tacno, ali probaj da ga svedes ne minimum, da se radujes praznicima, radis stvari koje ti prijaju i sto manje mislis negativno... ako mislis da posle sledeceg UZ-a tvoje brige prestaju, varas se grdnouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1037
18.12.2015 18:53:22   
Ella2407
Iskreno pokusavam da svedem na minimum,trudim se biti pozitivna ali me ovako neke promjene izbacee..
A znam da moje brige ne prestajuuu,nego cisto da i sama vidim sta se desavaa..
Kada se cuje srce da kuca,kod mene je jps rano za to ili??

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1038
18.12.2015 18:57:21   
BubaBubica
Jao iskucah ceo post i istekla sesija user posted image
Ella i ja imam te epizode, u jednom trenutku su kao kamenje, teške tvrde bolne, ne mogu ni da se mrdnem normalno, u sledećem trenutku ništa, ni bolne ni tvrde. Ti i ja smo izgleda tu negde jel tako? Sa tobom sam imala isti datum za nedobivanje? user posted image

Muka mi je, nisam gladna, sita sam i muka mi je. Sad jedem zapečene makarone sa sirom, polako mi se vraća čulo mirisa i nemaju baš najbolji ukus. user posted image Kako osetim mirise to mi je više muka, sve osetim i sve mi smrdi user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1039
18.12.2015 19:02:19   
Ella2407
Haha,ja zato uvijek prvo copy tekst za svaki slucaj ako mi istekne sesij,haha
Daa,ja i ti smo istoo ja mislim ,5.11 zadnja vjestica .. Ma haos epizode,da mi se nekako isljucit totalno.. Alii ne moze..
Ja isto mislim da sam pocela gubit apetit,nekako mi se jednostavno ne jedeee,a nisam taj tip,haha

Direktna veza do poruke: 1040
18.12.2015 19:11:23   
BubaBubica
Ma i ja ali sad mi se činilo da nisam kuckala dugo ali prevarila sam se. user posted image

Ella meni je tako bilo danima pre, nisam imala apetita, sad kako kreće muka tamanim sve samo da prođe. Kako jedem bolje se osećam. Ipak sam ogladnila i to pre dva sata sam se nakrkala testenine. user posted image Ja sam sada 6+3, i meni je poslednja user posted image bila 5.11 user posted image onda u ponedeljak ćeš biti 6+6, skoro puna 7, znači moguće je da ćeš čuti srculence user posted image user posted image Što se tiče simptoma, držim palčeve da te mučnine zaobiđu, nimalo nije prijatno user posted image

EDIT: u ponedeljak ĆEMO biti 6+6 user posted image

< Poruku je uredio BubaBubica -- 18.12.2015 19:14:08 >

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1041
18.12.2015 19:18:11   
Mala Elena
Drage moje, mene svaki drugi dan bolucka glava user posted image
Trenutno kunjam... da smuckam kaficu i pojedem nesto slatko, mozda prodje..

Direktna veza do poruke: 1042
18.12.2015 19:28:24   
MAMAMAJ
Dobro veče, žene drage
Ja sam i dalje u nekoj minus fazi, pa me nema.
Međutim, jedna lepa stvar mi je pre par min popravila raspoloženje, drage moje, krenuo mi kolostrum! user posted image
U prve dve trudnoće nisam ovo imala, baš sam srećna jer sam unapred spremna, jaooo, mislim da ću se sada rasplakati...
Ubiše mene hormoni... user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1043
18.12.2015 19:33:29   
Ella2407
Hmmm,na ovom programu mi pise danas 6+1.. Ne kontam bas..
Uhh,jos da mi je i to dozivjeti,da cujem to malo srculencee,sve bih dalaa user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1044
18.12.2015 19:43:42   
BubaBubica
Mamamaj user posted image ni ja to nisam doživela u prošlim trudnoćama videćemo sad user posted image piši ovde da ti bule lakše user posted image

Ella meni na aplikaciji piše 6+2 a ovde ticker broji 6+3, ko će ih znati kako računaju user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1045
18.12.2015 19:52:07   
MAMAMAJ
Anim se nije javila posle ctg.
Joj, kad mi finišerke zabušavamo s javljanjem, ccc... user posted image
Jole, kako pade, čuvajte se žene, drage, ipak je zima, led, vlaga, blato, vodite računa. user posted image
Inače, što kažeš za Milu, tako sad i ja brinem zbog Koste, postaje sve zahtevniji kako se primiče dan mog odlaska, kao za inat. Sinoć je tražio da se uspava u mom zagrljaju i naslonjenih glava. user posted image
Alex kako si? Hvala što me ne zaboravljaš. Pišem ti pp za fb.
Bubi moja draga, ne mogu pisati, neke stvari jednostavno... Ne znam šta. Valjda ostaju iznutra da me muče, dok ne rešim da se suočim, ali ne ovako trudna i ranjiva.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 18.12.2015 19:58:59 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1046
18.12.2015 19:55:50   
alex88
user posted image za kolostrum,i meni je krenuo pre 15/20 danauser posted image .Ella normalan je tvoj strah,sve ga imamo ali bice sve u redu user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1047
18.12.2015 20:01:10   
Ella2407
Ko ce znat kako vise racunaju,na mojim
Programima pise 6+1 a ovaj tiker 6+2.. Ma hajde,dan gore dole nije ni bitno..

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1048
18.12.2015 20:01:59   
Ella2407
Alex hvalaa,bit ce to sve kako trebaa user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1049
18.12.2015 21:10:15   
madre
drugari, nesto vas nema?
moj bogi u komsiluku kod druga, cekam ga svaki minut da dodje, malo su se cini mi se opustili, ali neka ih sutra je vikenduser posted image
mm ce sada da mi donese klopu sto sam porucilauser posted image
pocinje pomalo da me hvata pozitivno uzbudjenje, vezano za bebu koja nam stizeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here