Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:42:14
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Da, indikacija za ovaj cr je prethodni...isto je proshlo 5 i po godina... ali poshto postoje sluchajevi da su zenama na starom rezu pucale materice prilikom napora, onda ovde ne zele da rizikuju, jer u sushtini nisu opremljeni za hitne intervencije te vrste.... Ovo mi nije moja dr rekla, nego sam od drugih chula... Ona je rekla samo da se kod nas posle carskog uvek radi carski.... Jedino neznam dal ce ovaj put biti opet u totalu ili spinalu, poshto posle cr treba da mi uradi josh jednu intervenciju dok sam na stolu... Anck.... to ni ja neznam...jel su godine problem... ili je ovaj mali vrag toliko tezak i jak PS. Termin mi je 20.01 ..ili 23.01 zavisi ko mi rachuna.... ticker je napravljen po ovom prvom datumu....
< Poruku je uredio Sunce_ljubavi -- 17.12.2015 13:44:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:19:34
|
|
|
|
emicaa
|
Pn pa mi ćemo u par dana razlike dobiti beboline,kad je tebi termin Ja cijelo jutro u pokretu,sad konačno malo odmaram.T se igea,noćas je sat i po bila budna,polu šlogi sam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:24:45
|
|
|
|
pngpme
|
Meni je 15. jul kako sam ja racunala... Zbilja, kad smo tako blizu, kad si bila na pregledu i kad ponovo ideš? Ja se brinem pošto nam pada period za ekspertni i double test baš za novu godinu, sedmica prije, posle, pa ne znam koliko će tada biti slobodna i radna ova gospođa koja mi vodi trudnoću.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:34:05
|
|
|
|
borica
|
Dobar vam dan zelim auuu bas ste se raspisale, mene jutros net zezao pa nisam mogla da kuckam. Danas sam ceo dan nesto sredjivala, brisala. Marince, daj i meni recept te pite . Dobro nam dosle nove trudnice, javljajte se , pisite. Sony, mnogo mu je lepo ime Milutin . Neka se on dernja , nek je ziv i zdrav. Stigli mi paketi, prelepi su.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:42:16
|
|
|
|
borica
|
E da, hocu i ja da se druzimo na fb, ko zeli neka se javi saljem podatke pp
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:46:16
|
|
|
|
emicaa
|
Pn bila sam prije dvije sedmice i opet idem 30.januara.Meni je termin 12.jula
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:48:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Anck.... to ni ja neznam...jel su godine problem... ili je ovaj mali vrag toliko tezak i jak Pa neznam, ja se jedva krecem, nemogu posteno nesto da uradim, ja crknem, umorim se, zaboli me stomak i moram da legnem. Prve dve trudnoce sam stalno bila u pokretu...letela sta god ..gde god a sad ... kao neka baba!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:49:35
|
|
|
|
pngpme
|
Pa da li onda preskačeš ekspertni i dabl test?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:53:04
|
|
|
|
emicaa
|
Pa radiće mi sad neki test ali nemam pojma kako se zove uglavnom mjeri neki nabor i uzima krv
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 14:54:57
|
|
|
|
pngpme
|
Pa to je dabl, ali ti kažeš da ideš tek 30. januara?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 15:00:13
|
|
|
|
emicaa
|
E super ako je to to pa tad ulazim u 12 sedmicu a ovde ga tad rade. Ups idem 30.decembra
< Poruku je uredio emicaa -- 17.12.2015 15:01:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 15:01:40
|
|
|
|
pngpme
|
Onda sigurno misliš na 30. decembar? :) Tad se radi, tako da bi meni trebalo da ga rade u prvoj sedmici 2016. god.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 15:05:52
|
|
|
|
madre
|
marincice, pita se pece napravila sam male izmene i javljam utiske kasnije... mnooogo sam gladna! za koji minut idem po bogija u vrtic...
< Poruku je uredio madre -- 17.12.2015 15:06:34 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 15:09:16
|
|
|
|
Ella2407
|
Evo i mene,ponovila nalaz urina,.. Nema vise leukocitaa Sada ima nesto bakterija,nesto sluzi i nesto pise kod soli.. Haha Vazda mora nesto bit.. Nadam se da ovi ,,nesto,, nisu zabrinjavajuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 15:18:58
|
|
|
|
emicaa
|
On ja sam svima rekla koji znaju da idem u januaru i sad pogledah karticu kad ono nije Baš me zanima koja će na kraju prije krenuti,ja sam prošli put 6 dana kasnije otišla
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 15:30:25
|
|
|
|
pngpme
|
Misliš na porođaj? Ja ne mogu da zamislim da prebacim termin... Sve mi se cini da je normalno da bude ranije, znam, glupost...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 16:45:59
|
|
|
|
emicaa
|
da da na porodjaj,ja bih sad volila da krene koji dan ranije ili da je dr pogrijesila pa da mi je termin petog jula ali kad god d bude samo da sve prodje ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 17:17:56
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Anck.... to ni ja neznam...jel su godine problem... ili je ovaj mali vrag toliko tezak i jak Pa neznam, ja se jedva krecem, nemogu posteno nesto da uradim, ja crknem, umorim se, zaboli me stomak i moram da legnem. Prve dve trudnoce sam stalno bila u pokretu...letela sta god ..gde god a sad ... kao neka baba! Tako i ja...ko baba neka .... em shto me sada josh od 30-te nedelje ubija stidna kost....a to me uopshte nije bolelo sa njima....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 17:18:16
|
|
|
|
vocicana
|
O lepe moje ala piset_e kao na takmicenju. Dobrodosla ponovo sunce ljubavi! Sony, Milutin je kao secer, videla sam ga na fb, medeni deckic, neka vice mali Buda, moj ce isto biti drekavac! Neka su zivi I zdravi. Jole bas mi je zao sto se M opet nesto prehladila, pih bzv, prati I radi sta moras. Jadno dete, jadni VI oko nje. Pngpme, za ticker, mrva se lepo vidi! Emicee za tebe. Madre, Marinchice, Anck, Alex idem da pravim palacinke! Pisem kasnije
< Poruku je uredio vocicana -- 17.12.2015 17:19:06 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 17:24:28
|
|
|
|
vocicana
|
Dijo, citala sam u razgovorima mama za bebu I taj problem, bice to dobro sve. Veliki kiss za vas dvoje. Borice, za paketice, dobro je da su stigli, uzivaj u poklonima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 17:49:47
|
|
|
|
micaubica
|
debelice,sta se radi? stavih i ja ticker,da se lakse snalazite....mada smo mo jos mrve.... ja bila kod mame,najela se....odspavala turu i sad me davi kiselina... danas mi bas u nije dan... lose sam psavala,glava me boli... sva sam bljak!!! pa jel sam ja to najmladja po trudnoci??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 18:00:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece! Dosla sa uz i ctg -a ...sve ok. Pitah doktora da li da nastavim sa utrogestanom uvece, kaze da prestanem ako nemam tegoba...ali ne znam zbog povremenog grcenja stomaka...? Sta mislite? Ginekolog ranije izlazi kuci posto slavi u subotu pa mi nije dala upute za hiljadu cuda-biohemija, brisevi.. Jel ima nesto sto moram da odradim u 36.nedelji(punoj) ? Treba da radim neki Hbs-Ag, aPTT, INR, vreme krvarenja i koagulacije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 18:21:13
|
|
|
|
MakiJ
|
Dobro vece ja slabo ulazim ovo moje dete nikako da ozdravi. Ja sam utrogestan pila do 35 nedelje ili 36 i sad cu tako, bar tu ginekolozi tako prepisuju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 18:41:12
|
|
|
|
vocicana
|
Me, taj hbs antigen je testiranje na hepatitis b, vreme krvarenja I koagulacije, protrombinsko vreme, standardno. Ne brini. A sto se Utrog tice, vidi sa ginekologom. Ja sam napekla palacinki, sada cemo mm I ja da pravimo slano slatke kombinacije, ali to je lepo. Kazem ja njemu malo pre, bas se I meni jedu palacinke, a on pa kao da si me nesto pitala, resila si, spremila...hahahaaa, sali se, voli I on to, pa me z! Izgleda da jesi najmladja po nedeljama ubico! Ali guraj polako, vazno je da budes dobro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 19:30:00
|
|
|
|
vocicana
|
Neko me je pitao za pelenice, posto ja veoma postepeno pripremam sve, kupila sam paket od 10 za pocetak, ali moracu bar jos 10- tak, svedskih necu puno, nasla sam bodice divne, gledala one pamucne prekrivace, pa ja bi se njima pokrivala da ih rade vece, pa carapice, pa pantalonice, jao pamet da ti stane. Mislim da odlican start moze da se odrafi za 130-150 e, bez krevetice I kolica, sasvim dovoljno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?