Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 9:03:29
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Dobro juto ženske, Sony baš lepo da si nam se javila, i da se sve lepo završilo,mverujem da je oporavak malo teži, ali važno je samo da ide dobro i to će proći. , kad sam ja prešla iz crtica ćini mi se od aktivnih ti si bila najmlađa. I sad vidim da se moje vreme opasno približilo Di pozz i za tebe Ja krenula na pripreme u dz, iako me verovatno čeka CR i to je nešto što bih preporučila svima a naročito onima kojima je to prva beba. odoh sad da doručkujem, pa se vidimo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 9:08:58
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Sunce_ljubavi Dobro vece od nas :) Ja sam mama bliznakinja od skoro 5 i po godina, i buduca mama jednog decaka, kojeg cekamo u januaru.... Neke mame me znaju, jer sam ja jako davno bila ovde aktivan clan... sad sam polu-povratnik...nemam bas vremena, ali cu se javljati ponekad.... Jel zna neko shta je sa trudnicom dru33? Bile smo u kontaktu preko pp, ali ne javlja mi se skoro mesec dana, neznam dal se porodila, ili gde je? sad sam skontala da si ti ustvari smeshkica lepo sto si se vratila! pisi nam cesce
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 9:27:11
|
|
|
|
pngpme
|
Hvala na pozdravu i što nam želiš sreću, baš je lijepo što si se svih nas sjetila, Jole 84! Bebana, cestitaaam! Sonya, cestitaaam! Poodmakle trudnice čuvajte se i stomačiće... :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 9:58:27
|
|
|
|
micaubica
|
Trudnjacice,hello.... kissici za sve od nas!! ja nocas nesto lose spavala,za divno cudo,pa me glava bolucka... skontala sam da je pola limuna u casi kisele vode odlicno za mucninu.. bar zasad pomaze... idem sad da primim progesteron pa kod moje mamite na slavu!! Pisemo se kasnije...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 10:20:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobro jutro , raspisale ste se od jutros ne mogu sve da pohvatam... Bebana cestitam, neka su živi i zdravi, mrvice male, a tebi svaka čast Sonya ljubimo i mi vas puuuno! Mico lepo se provedi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 11:39:01
|
|
|
|
alex88
|
Probudila se al se I vratila u krevet do sad !bas sam lose spavala tj skoro I da nisam nocas !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 12:24:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobrodosla nazad sunce ljubavi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 12:41:16
|
|
|
|
marinchica
|
Jole, PP imas za link za pitu. Gde si bre Sonyasha komsinice, ako sta treba vici da ti dobacim na prozor Drago mi je da je sve proslo ok. Mala Elena, ja bih svojim poslom i obavezama, to ko spava, ko sedi celu noc, ti si trudna, prema tome-dabome. Uh PN i micokad bi stavile neke tickere....nikako ne mogu da pohvatam koja je koliko trudna, nijedna od novih ga nema.... alex Anck jel se rita beba...mi smo isto trudne, par dana....ovo moje poneeekad jos uvek, nista ucestalo?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:03:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bogami pocela je beba opako vec , cim legnem na ledja eto je.. sve je jaca i jaca. Evo i bas sad dok kucam mada sedim. Jedino je uvece slabije oset_im ali valjda posto se umorim pa me uvece i grcevi cesce hvataju. Mada su mi rekli da mi je beba veca po UZ nego po ovom racunanju...za nekih nedelju dana.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.12.2015 13:04:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:03:11
|
|
|
|
pngpme
|
Ja bih rado stavila ticker ali ne znam kako se to radi... :( Imam jedno pitanje, tj. potreban mi je savjet... Idem u DZ na preglede za sada (ne znam kako će se sve odvijati) i sutra imam UZ. Ja bih da zamolim da i tata uđe da vidi bebu na ultrazvuku... Možda je to nekome pomodarstvo ili je čudno, ali mi smo stvarno vezani, volimo da smo u svemu zajedno, želimo bebu jako jako i u mojim očima je to zaista normalno. Ne znam zašto imam neki osjećaj da će doktorica da bude van sebe od takvog pitanja. Da li da ga postavljam i koje su šanse da nam izađe u susret da i tata prati razvoj bebe na monitoru kada budemo išli da je gledamo? Možda je neko imao slične želje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:05:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod privatnika ce vas svi pustiti, nas nisu hteli u DZ. tj. muza. Bas mi to bzvz , zasto ne bi mogao i on da vidi bebu A za ticker imas temu...ukucaj u pretrazivacu i tamo imas i linkove pa izaberes koji hoces!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.12.2015 13:08:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:07:29
|
|
|
|
pngpme
|
Znači pokušali ste? Ne bih da se stresiram da me ispraši kao da sam s' uma sišla, ima da joj zavrnem vrat, već me nervira. Ne znam da li da okušavam sreću?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:09:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa pitaj, sto da ne! Mozda vas i puste. Jesmo i to bas sad s ovom bebom, muz krenuo samnom i pita moze li on a ona sestra mu nesto odbrusila kao nije strucan il tako nesto...bzvz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:12:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
PN kod privatnika ce te pustiti da dovedes uzu i siru rodbinu , ja kad sam isla sa kumom ona je privatno isla , otprilike dobro nam nisu rucak stavili ...a u dz sve zavisi kakav ti je dr , ali znas kako to ide sto pre da te zavrsi , i da ti vidi ledja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:12:36
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Sunce_ljubavi Dobro vece od nas :) Ja sam mama bliznakinja od skoro 5 i po godina, i buduca mama jednog decaka, kojeg cekamo u januaru.... Neke mame me znaju, jer sam ja jako davno bila ovde aktivan clan... sad sam polu-povratnik...nemam bas vremena, ali cu se javljati ponekad.... Jel zna neko shta je sa trudnicom dru33? Bile smo u kontaktu preko pp, ali ne javlja mi se skoro mesec dana, neznam dal se porodila, ili gde je? sad sam skontala da si ti ustvari smeshkica lepo sto si se vratila! pisi nam cesce IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dobrodosla nazad sunce ljubavi Neko ce misliti da sam luda...al meni je trudnoca sa blizancima bila 100 puta laksha od ove "simple" Bila sam juce na uz, i reche mi dr da cemo negde oko 13-tog raditi cr... znachi vec 39 nedelja....a ne bih imala nishta protiv da me porodi kao i sa curama 37 punih.... strashno sam sebi teshka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:13:17
|
|
|
|
pngpme
|
Oni bi najradije preko telefona da mogu da otrse taj pregled, da ni majku ni bebu ne gledaju. :( Baš smor. Pokušaću, ali plašim se da ću kao jedini benefit da dobijem nervozu. Neka se javi neko ako je imao drugačije iskustvo u DZ. Ne možemo da zamislimo da tata bebu vidi tek kad se vratimo iz bolnice, zaista!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:15:07
|
|
|
|
marinchica
|
PN ides na lilypie sajt http://lilypie.com/Maternity_and_Pregnancy.php mozes da biras tu baby development da ti se u tickeru vidi kako izgleda beba po nedeljama ili da bude uvek isti izgled, cim odaberes jedno od te dve opcije, trazice ti da napravis nalog, ukucas email, odaberes sifru...onda ce ti traziti datum zadnje menstruacije da odaberes, pa biras pozadinu kakvu hoces, vodi te aplikacija. PN mm je radio kad sam isla na prvi UZ ali sam ja ponela fotoaparat, namestila na kameru i snimala. To je neprocenjivo. Ako nije smaracica pustice ga da udje, nema razloga sto ne bi. Za ubacivanje tickera ides na svoj nalog na ringeraji i ukucas...sto kaze anck ima tema za to.
< Poruku je uredio marinchica -- 17.12.2015 13:17:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:16:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ..dobije slicicu kao utesnu nagradu MM nikad nije mogao samnom uci , niti bilo koji tata da sam ja videla, sem na expertni ali kod privatnika! Evo tema.... http://www.ringeraja.rs/forum/m_2841/mpage_1/key_/tm.htm Nesto mi ne ide da namestim lepo link
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.12.2015 13:19:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:18:31
|
|
|
|
alex88
|
Pn kod nas hoce da puste i u dz,e sad verovatno zavisi od dr,kakvog je razpolozenja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:19:22
|
|
|
|
pngpme
|
Nema slike, nema ničega! Ja sam već bila na ,,pregledu'' i dobila sam nogu u pozadinu posle jednog minuta ultrazvuka. Pisala sam već o tome. Vidjećemo nešto... Marinčica, evo sad ću da se potrudim, nemam iskustva sa forumima... Hvala!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:20:57
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
IZVORNA PORUKA: pngpme Oni bi najradije preko telefona da mogu da otrse taj pregled, da ni majku ni bebu ne gledaju. :( Baš smor. Pokušaću, ali plašim se da ću kao jedini benefit da dobijem nervozu. Neka se javi neko ako je imao drugačije iskustvo u DZ. Ne možemo da zamislimo da tata bebu vidi tek kad se vratimo iz bolnice, zaista! Moj mm je usao, ali u Subotici u dz...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:21:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sunce_ljubavi Neko ce misliti da sam luda...al meni je trudnoca sa blizancima bila 100 puta laksha od ove "simple" I meni ova trudnoca nesto najteze pala.. neznam sto..ja se vadim na godine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:23:25
|
|
|
|
madre
|
sunce ljubavi, kad je tebi tacno termin? je l indikacija za carski sada ustvari samo prvi carski? pitam zbog sebe... jer i moj momak ima 5 i po godina i jos dr razmislja da li da radi carski... i ja sam sebi preteska, mada sam i natovarila vec 20kg! marincice, daj i meni recept za tu pitu, ide mi voda na usta! imam kore, imam sir, imam jaja Pngme, ja ne bih smela da pitam,ali neki ulaze sa muzevima, to znam... e sada da li imaju vezu ili onako ne znam
< Poruku je uredio madre -- 17.12.2015 13:24:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:32:41
|
|
|
|
pngpme
|
Evo stavih ticker. Hvala! Nama bi to mnogo značilo pa ću da pokušam... Vjerovatno podmazuju takve silne ,,usluge'' sa keksom, kafom, sokovima, poklončićima...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 13:40:01
|
|
|
|
marinchica
|
PN alal ti cufte! Madrita imas PP za recept!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?