Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:40:20
|
|
|
|
pngpme
|
Nadam se da će da budu trojke i onda ćete da nas zabavljate vijestima vas četvoro. Ima da zaboravljamo na svoje muke iščekujući šta se sa vama dešava. :) Zabava, gužva, ludnica kod vas :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:44:16
|
|
|
|
vocicana
|
O dobro vece Prizvala sam vas, srce mi je puno kada vidim da vas ima u ovolikom broju. Bravo za sve sve! Pa bre Marinchice I nismo da znas u pravu si. Bas sam srecna da me je zaobislo u sirokom luku grljenje wc solje, auuuu sto su neke zene nadrljale ihuuuuu Jao mnogo mi se spava, mm vec spava, ja jedva cekam da zajasem jastuk crva, da se slatko naspavam. Znate koje je olaksanje sa tim cudom. Spavam uvek lepo ali sada posebno. Ako me nema da znate da sam zakucala. Mi smo danas zapoceli 25- tu nedelju, sreca majkina! Kako su lepe bebice na tickeru
< Poruku je uredio vocicana -- 16.12.2015 22:45:14 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:44:45
|
|
|
|
emicaa
|
Mico biće to sve dobro,a ja sam sa jednim imala stomak kao da su blizanci,ako sad stomak bude veći trebaće mi kran da me podigne.Mada ja sam mini pa koliki god da je stomak na meni je ogroman. Odoh na spavanje,opet mi je loše
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:46:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mico i ja sam isto kao i ti ponavljala kao papagaj užas , a što se tiče stomaka to nema pravila, neke žene su zgodnije sa blizancima, mada sam imala priliku da vidim trudnicu sa trojkama naseg kuma sestra, bila je divna zgodna trudnica Diii zelim da sto pre idete kućici svojoj i uživate, nedostajes ovde
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 16.12.2015 22:48:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:48:06
|
|
|
|
vocicana
|
Anim...Bubo...Emiceeeeee... Micaubico....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:54:00
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Dobro vece od nas :) Ja sam mama bliznakinja od skoro 5 i po godina, i buduca mama jednog decaka, kojeg cekamo u januaru.... Neke mame me znaju, jer sam ja jako davno bila ovde aktivan clan... sad sam polu-povratnik...nemam bas vremena, ali cu se javljati ponekad.... Jel zna neko shta je sa trudnicom dru33? Bile smo u kontaktu preko pp, ali ne javlja mi se skoro mesec dana, neznam dal se porodila, ili gde je?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:54:29
|
|
|
|
micaubica
|
pg, tacno....biice to ludo iskustvo!!! anim,svaka cast za kumovu sestru.... navijaj da budem kao ona!! jel je imala neka od vas porblema sa hipotireozom u trudnoci... ja sam vec dve godine pod terapijom ali mi je TSH sa trudnocom dosta skocio,iznad referentnih vrednosti,profesorka mi je povecala dozu eutiroxa i rekla da vadim nove analize za 6 nedelja tek? da to nije malo daleko... znam da je stitna dosta opasna u trudnoci i da novoj dozi leka treba veme da odreaguje... ali mi 6 nedelja bas deluju dalekoo?!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:55:37
|
|
|
|
micaubica
|
voci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:02:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Ja sam se juce uvece porodila prirodnim putem, bebice su 2750 i 2150 grama, dobro su, ja sam se malo pomucila, ali dobro. Bitno da su one dobro. Decak je mrvica jedna mala. Imala sam zakazan carski za 17, ali me je moj dr stavio na indukciju, smatrajuci ovo boljim za mene.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:08:54
|
|
|
|
alex88
|
Bebana cestitam draga,vazno da je sve u redu,verujem da si se namucila ali proslo je ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:11:53
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Chestitke za Verujem da veca sreca ne postoji.... a mrvica ce biti snazan momak... Moja mrvica je bila 600 grama slabija od seke...imala 1800 na rodjenju, zaobisla je sa 2-3 meseca, i od onda prednjachi u svemu....vishlja je, teza, ratobornija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:19:57
|
|
|
|
micaubica
|
bebana cestitam od ... sad odmaraj... i ljubi !!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:27:11
|
|
|
|
Jole84
|
Veče ženskaći evo i mene M mi je opet bolesna, pa sad dežuram da ne skoči temperatura. Nema šanse da se uspavam kad je takva situacija. Diše kao riba na suvom Emice samo nek prođu te mučnine...jel ti tako bilo i sa Dorom? Baš ništa ne pomaže? Marinčice devojke te već iskritikovale, pa ajd i ja ću Nikako Domestos! Soda bikarbona i sirće, eventualno Cif i onaj prirodni žabac i to je to. I ja sam luda klozetarka. Ustvari, ja sam luda u svemu što se tiče čišćenja, nikako da se opametim. Šalji link za pitu ME kako je Elena? Videh da je imala upalu pluća, prošli ste isto kao i mi užas više s ovim virusima i zimom bez snega... Pipi kako si mi ti? Već 25 nedelja leleee ženo al leti vreme Voci super za tetra pelene, koliko si uzela? Ja njih baš koristim još uvek. Imala sam oko 30ak, sad ću za drugu bebu da kupim isto poviše. Pngme shvatićeš da si trudna kad krene da raste stomače do tad-uživancija i lenstvovanje..srećno na UZ Alex i kod vas blizu UZ Joj što ja volim tvoj grad. Imam puno familije, ali duuuugo nisam bila. Bubice, Ela, ne znam da li sam vam poželela dobrodošlicu Mico baš sam skoro se videla sa našom Anitom sa foruma, koja ima trojke. Joj koja divota. I ona je super izgledala u trudnoći, sreća i zdravlje na prvom mestu Bebana baš te namučili, umesto lepo na cr a oni indukcija, zbog neke nadrndotine Grrrr...ma samo nek si dobro, a bebane male nek su nam žive i zdrave
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:34:44
|
|
|
|
micaubica
|
jole davno bese kad smo se druzile na crticama.... poslaces me kod nje na kurs....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:37:31
|
|
|
|
alex88
|
Jole i ja volim tvoj grad zato sto je to I moj rodni grad
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 23:43:59
|
|
|
|
Jole84
|
Alex nisam znala da ti je rodni Pa koliko si dugo živela ovde, u kom kraju? Dolaziš li nekad? Mico da znaš da je davno bilo Crtice su divna tema ali i žalosna istovremeno, za one koje ga oduže. Ali bez crtica nema ni trudnica hihhi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 0:00:07
|
|
|
|
alex88
|
20godina ,dolazim tj u zadnje vreme ne zbog trudnoce,ali bice vremena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 0:08:16
|
|
|
|
Jole84
|
Obavezno se javi kad dolaziš da pijemo kaficu Mi se možda i znamo onda, baš si mi delovala poznato na onoj slici u stomačićima Mada si mlađa od mene, ali ko zna...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 0:18:05
|
|
|
|
alex88
|
Mozda ,obavezno pijemo kafu prvom prilikom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 6:35:18
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice drage! Evo nas zajedno na bf ovde u Gradskoj, družimo se, siki miš mali, dere se za sve pare ljubav Porođaj je super prošao, sve je bilo po planu, spinal je po meni sto puta bolje rešenje jer je momenat kada vidiš bepca i čuješ neprocenjiv Na intenzivnoj je mučno, idalje boli, ali nećemo o ružnim stvarima bitno je da smo svaki dan sve bolji! Drage, hvala vam puno što ste mislile na mene, nedostajale ste mi, uskoro ću valjda moći malo da iščitam unazad i vidim kako ste! Pozdravljamp vas Milutin i ja i želimo dobro jutro!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 6:56:59
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro i od nas drage Sonja, drago mi je da ste dobro i beba i ti i da sikite sto je neprocenjivo blago i za bebu i za mamu. Ja odoh na posao, pa se, ako Bog da, kuckamo ili popodne ili veceras. Jos nedelju i po dana radim. Da, pomesane emocije, vezala sam se... Ljubimo vas sve!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 7:03:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Sonya videla sam Milutina pupupupu kako je meden. A tek kosica , dusaaaaa mala. Drago mi je da sikite i da se mazuljate. Veliki pozdrav za vas i za nase okruglice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 7:59:27
|
|
|
|
alex88
|
Sony veliki zagrljaj za Milutina I tebe,da nam se sto pre oporavis I odete svojoj kucici, tamo je najlepse!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 8:48:30
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro, drugari sony, najveci zagrljaj za tebe i tvoju bebu brzo da nam se oporavis! vidim da si bas zadovoljna spinalom, bas me zanima da nam sve lepo ispises, jer i ja dosta razmisljam o toj varijanti u poslednje vreme! jesi li ti u frontu? popkice, verujem da su ti pomesane emocije, ali sad ce praznici, pa sredjivanje bebinih stvari pa stize beba, tako da neces imati vremena da budes tuzna alex, ti se probudila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 17.12.2015 9:02:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jole, dobro je sada, bas sam sad napisala u drugoj temi da nisam imala pojma da si ...znas li da ce razlika izmedju tvojih devojcica biti ista kaoizmedju mojih? Divnoooo...bicemo srecne mame sa cerkama ! Samo da se kratko pozalim..ustajem nocas fdo wc-a, kad dever jos gleda film, 2:40 . I sta sad ja da radim kad on spava u dnevnoj? A spavace do 11.30 minimum! Bas pizdim od toga!
< Poruku je uredio Mala Elena -- 17.12.2015 9:04:17 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?