|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
16.12.2015 20:31:23   
marinchica
Ma daj Voci user posted image , nisam nista lose shvatila, da je obratna neka varijanta, da je on ne daj boze bolestan i da mi se ne javlja, i da sam doletela s posla, ne bih uopste bila blaga kao on. Zeznuh stvar danas. On je covek mirne naravi, ne reaguje naglo. Ja ziva vatra, temperamentna, ali nisam zlopamtilo, ja se nadurim, i posle 5 min gotovo. Ali volim ga, srce bih dala za njega. Zna on to.
Zaova mi je rekla da ne kupujem tetra pelene sve planirane na jednom mestu, kaze u najboljim radnjama koje je uzela raspale su se, a negde gde je uzela onako...ajde, bezveze, naletela, jos su joj kao nove.
Ja bas nisam imala mucnine, ali ono retko kad su me spopadale, badem je radio stvar. I lesnici.
Domestos necu vise, ali moram da odem do DM-a ovi drugi svi istu robu imaju, bas bih uzela nesto drugo za kupatilo... Mr Proper je ludilo mozga, ali nikako da nadjem onaj gel, samo za pod..
UM nasa draga user posted image
Pravim gibanicu, onako puzice one savijene, neuredna gibanica kako je ja zovem i leden jogurt. Izvolite user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 851
16.12.2015 20:31:25   
alex88
Um veliki user posted image za vas tri,porasli ste,a i seke lice,pravi medici.
Pipi nazalost jeste,i dalje muce,na poradjaju babica ce morati da mi drzi lavor user posted image
Voci user posted image za pelenice,mi cemo posle n.g krevetac i neke sitnice,a kolica i ostalo kupice babe,dede user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 852
16.12.2015 20:52:11   
vocicana
O dusa moja vredna! Ma sve ok! Znas sta, gledala sam u jednoj radnju gde drze primat u mom grafu, bas su po komadu mnogo 110, u ovoj sam nasla za 85, Pirocanac, odusevila se. Ostala je I Aksa, tamo cu sa mm da odem do kraja decembra, pa cemo videti.
Bas lepo Alex, zelim ti ugodnu kupovinu, ja sam se topila gledajuci stvari, tako su malene, tako su lepe. A bake I deke, neka, neka I treba tako, samo lepo izaberi, bas je to lepo.
Marinchice, moze te pitice malo, a moze I jogurta.....jao kako volim te divne kombinacije.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 853
16.12.2015 21:02:00   
borica
Vece trudnicice, mi stigli sa folklora, vecerali, slistili po kolac . Naleteli smo na neku polu pekaru polu poslasticaru sa lepim kolacima, koja nam je uaput, kad se vracamo obavezno kupimo.
Anim, alex, trudim se da se ne forsiram, pa podelim posleove za svaki dan po nestouser posted image .
Mamaj user posted image za UZ i ctg. Sestre su prava pomoc. Jole, hocu naravno na druzenje. To za deku nisam bila u toku, nema veze, sledece godine.
Marinceuser posted image , Voci bravo za pelene.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 854
16.12.2015 21:07:13   
vocicana
Jao uzivali....ja jedva cekam da moj prosireni sastav uzmem za rucicu, dobro, prvo da udje u kolica I uziva u voznji, pa onda za rucicu. Verujte, a znam, ja evo u dubini duse znam da ce to biti mali terminator kolaca I slatkisa!
Mamaj, javi se, stalno mislim na tebe, javljaj se gde si I sta si! Jedva cekam da krene novi baby boom! Sada cu baciti pogled na spisak rr trudnica u zadnjoj etapi maratona.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 855
16.12.2015 21:14:03   
vocicana
Pih koliko ce vas otici u januaru user posted image , bas sam user posted image , msm drago mi je da sve ide kako treba I da ste dobro ali bas cete nam faliti! Anim....mamaj....mala Elena....Popkica....svi! Gde su ove nove crtice, nigde nikoga.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 856
16.12.2015 21:18:49   
Animsaj9
Valjda će se nove crtice aktivirati, neke muči povraćanje, neke se jave s' vremena na vreme, al čim nas isteraju biće i one aktivnije user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 857
16.12.2015 21:23:00   
vocicana
Ja sam unikum, danas su me tri osobe pitale za mucnine, ja ih nisam imala, ali mogu da zamislim kako se osecaju povrackice! Hvala Bogu pa me je zaobislo.
Bas ces mi faliti Anim...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 858
16.12.2015 21:39:02   
pngpme
Tu smo, ali šta mi mali da pišemo? Još se ni ne računamo da smo preživjeli prvi trimestar... Sve po starom, prolaze mučnine i osjećam se puno bolje. Ne ponovila se 9. nedelja. Vi?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 859
16.12.2015 21:42:20   
pngpme
Ja nisam povraćala ali mi se gadilo sve, pa i sam vazduh... A najgori je bio gubitak energije i slabost... Sad se sve već vraća na staro-nemam ni osjećaj da sam trudna :(. Prva mi je trudnoća i sve mi je novo, jednostavno se osjećam kao da nisam trudna i da mi je to neko tek tako rekao. Idem za 2 dana na UZ i ne mogu da dočekam. Odbrojavam minute.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 860
16.12.2015 21:44:44   
marinchica
Zlo! Pojedosmo skoro ceo pleh ja i mm samiuser posted image . Polegasmo, limunada i kisela voda. Nikad bolja nije ispala. izasla iz pleha! Auh! Ko hoce recept, saljem link s neta na pp.
Voci posle cemo se sve ponovo sresti u razgovori mama temi. Kad se sve sjatimo tamo otvarace novu temu moderatori na svakih 15 danauser posted image
Navikla sam se na sve i ja...I UM mi fali i Di, Sonyashe nema....Jedino Lota ne znam sta je bilo s njomuser posted image
Anim i Alex jel vi bese curice nosite? SEcam se Maraj mi rece nijednom nije povracala-nosial je decaka... ja i Voci ne secam se da smo nesto grlile solju previse...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 861
16.12.2015 21:45:05   
Animsaj9
PN user posted image polako uživajte... Sad će još malo i prvi ekspertni, bićete veliki. Mučnineeeuser posted image ne znam sta da vam kažem, ja ih nisam imala, samo sam spavala i ponekad imala osećaj da mi se želudac skvrči, ali to sve prodje.
Vociiii pa svraćaćemo da vas obidjemo ovde user posted image nećemo vas napustiti
Marinčice kod nas je dečak tako su rekli , mada nisam pitala na poslednja dva uz. Videemo za koju nedelju da li su pogodili

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 16.12.2015 21:48:36 >

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 862
16.12.2015 21:55:33   
alex88
Marince ja neznam pol user posted image user posted image .PN rastete i vi ,polako ali sigurno,mi idemo u utorak na uz,jedva cekam a i verovale ili ne jedva cekam i pregled ,da budem sigurna da serklaz stoji kako treba.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 863
16.12.2015 22:04:17   
Animsaj9
Alex biće sve ok, mada od pregleda do pregleda imaš osećaj da prodje večnost, bar je meni tako bilo. Kad se skida serklaž, jel u 9 tom?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 864
16.12.2015 22:06:00   
micaubica
trudnjace!!!user posted image user posted image ja nikako da se javim,ubise mucnine... sreca ne povracam,al mi sve smrdi user posted image . danas sam ribala frizider jer je smrdeo,a u stvari mirise kuvana piletina za mog psa?! nisam navikla da budem ovako kilava pa sam jos i nervozna... a tek zaboravna... danas sam mm 4 puta pitala istu stvar a on mucenik kulira...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 865
16.12.2015 22:09:12   
alex88
U 9,e sad koliko re termina neznam,pitacu sad kad odem na kontrolu,u pravu si kao vecnost.
Mico dobrodosla u klub zaboravnih user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 866
16.12.2015 22:17:00   
dijana1*
Drugarice moje samo da vam mahnemuser posted image
Mamamaj jos malo izguraj i ici ce to brzo.
Anim i ti si sledecauser posted image
Mi smo jos u bolnici ali nadam se da ce biti sve uredu pa da cemo sledee nedelje kuci. Deca mi uzasno nedostaju.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 867
16.12.2015 22:18:03   
pipi_coco
Kad citam o vasim tegobama sa mucninom skontam da sam super prosla. Ja sam imala mucnine u ranim jutarnjim satima tipa u 3 ili 4 ujutro i to povremeno i bez povracanja.

A u vezi gadljivosti.....hm....pa ništa mi se nije gadilo do sada, sve normala, cak ni suprotno nisam imala do sada ni neke lude prohtjeve za hranom tipa da mi se jede nešto što
inace ne bih jelauser posted image

Aaaa da sam zaboravna, eh to jesam i to baš, baš user posted image

micaubica i pngpme ne brinite vrijeme brzo leti, važno da je sve ok i brzo ce pupe da narastu, a onda pocinju problemi sa obuvanjem i saginjanjem user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 868
16.12.2015 22:18:21   
BubaBubica
Saaamo da se dočepam pravog neta, evo mene svakodnevno.
Eto meni baksuza kad sam se pohvalila danas da mi nije muka. Eto sad sedim i razmišljam šta da jedem a da mi se ne gadi, a gladna sam ko vuk. Jeli mi se neki kolači, napravila ih, ukusna su mi bila dva kolačića i više ne mogu ni da ih vidim na oči. Divno hehehehe šta ću da jedem? Bademe nemam. Jede mi se nejo pecivo, sutra ću kupiti na pijaci pa ću da se davim sa njim. Do sutra hgma da umirem, baš mi je muka.

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 869
16.12.2015 22:20:09   
Ella2407
Ma tu su i nove crtice,konstantno vas pratim,sve sam u tokuu user posted image
A ja za sadd nemam nista posebno da prijavljujem.. Dobro sam za sad,ne osjecam se trudno jos uvijek,nemam nikakvih smetnji,jedino po cemu se podsjetim je da malo cesce idem u wc i grudi stalno pipkam da vidim jesul tu jos uvijek,haha
Ne bole ni one nesto specijalno,samo kad se pritisnem i to oko bradavica .. user posted image
Ujutru bih trebala ic ponoviti nalaze da vidim jesul se leukociti smirili.. A nadaaam se da jesuuu user posted image
U ponedeljak idem na UZ ,ne mogu da docekam bukvalnoo,samo da vidim dokle smo,sta smoo..jesmol dobro ,Bas me strah,al se nadam da ce ovaj put bit sve kako treba ..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 870
16.12.2015 22:20:24   
alex88
Di user posted image ,dugo ostajete ali vazno je da ste dobro,izdrzacete nekako jos par dana i bicete uskoro svi na okupu.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 871
16.12.2015 22:21:18   
pipi_coco
Dijana nadam se da ce sve biti uredu i da ce te brzo kuci, vjerujem da ti fale tvoji veliki djecaci. Želim vam da budete na okupu svi što prije. A ti nama fališ ovdje user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 872
16.12.2015 22:26:06   
micaubica
pipi...user posted image ja i sad brekcem bez stomaka...sta ce biti kad naraste....jos ako,Boze zdravlja,sve bude ok i profesorka predlozi da zadrzimo sva tri.... koliki ce to stomak biti...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 873
16.12.2015 22:30:06   
alex88
Mico ne mora da znaci,neke zene imaju vecu tibu sa jednim od onih sa tri bebe,nema pravila.U svakom slucaju bices ti nama lepa trudnica

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 874
16.12.2015 22:34:40   
micaubica
alex user posted image samo nek sve bude ok... a tiba neka raste koliko treba.. user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here