Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 20:31:23
|
|
|
|
marinchica
|
Ma daj Voci , nisam nista lose shvatila, da je obratna neka varijanta, da je on ne daj boze bolestan i da mi se ne javlja, i da sam doletela s posla, ne bih uopste bila blaga kao on. Zeznuh stvar danas. On je covek mirne naravi, ne reaguje naglo. Ja ziva vatra, temperamentna, ali nisam zlopamtilo, ja se nadurim, i posle 5 min gotovo. Ali volim ga, srce bih dala za njega. Zna on to. Zaova mi je rekla da ne kupujem tetra pelene sve planirane na jednom mestu, kaze u najboljim radnjama koje je uzela raspale su se, a negde gde je uzela onako...ajde, bezveze, naletela, jos su joj kao nove. Ja bas nisam imala mucnine, ali ono retko kad su me spopadale, badem je radio stvar. I lesnici. Domestos necu vise, ali moram da odem do DM-a ovi drugi svi istu robu imaju, bas bih uzela nesto drugo za kupatilo... Mr Proper je ludilo mozga, ali nikako da nadjem onaj gel, samo za pod.. UM nasa draga Pravim gibanicu, onako puzice one savijene, neuredna gibanica kako je ja zovem i leden jogurt. Izvolite
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 20:31:25
|
|
|
|
alex88
|
Um veliki za vas tri,porasli ste,a i seke lice,pravi medici. Pipi nazalost jeste,i dalje muce,na poradjaju babica ce morati da mi drzi lavor Voci za pelenice,mi cemo posle n.g krevetac i neke sitnice,a kolica i ostalo kupice babe,dede
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 20:52:11
|
|
|
|
vocicana
|
O dusa moja vredna! Ma sve ok! Znas sta, gledala sam u jednoj radnju gde drze primat u mom grafu, bas su po komadu mnogo 110, u ovoj sam nasla za 85, Pirocanac, odusevila se. Ostala je I Aksa, tamo cu sa mm da odem do kraja decembra, pa cemo videti. Bas lepo Alex, zelim ti ugodnu kupovinu, ja sam se topila gledajuci stvari, tako su malene, tako su lepe. A bake I deke, neka, neka I treba tako, samo lepo izaberi, bas je to lepo. Marinchice, moze te pitice malo, a moze I jogurta.....jao kako volim te divne kombinacije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:02:00
|
|
|
|
borica
|
Vece trudnicice, mi stigli sa folklora, vecerali, slistili po kolac . Naleteli smo na neku polu pekaru polu poslasticaru sa lepim kolacima, koja nam je uaput, kad se vracamo obavezno kupimo. Anim, alex, trudim se da se ne forsiram, pa podelim posleove za svaki dan po nesto . Mamaj za UZ i ctg. Sestre su prava pomoc. Jole, hocu naravno na druzenje. To za deku nisam bila u toku, nema veze, sledece godine. Marince , Voci bravo za pelene.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:07:13
|
|
|
|
vocicana
|
Jao uzivali....ja jedva cekam da moj prosireni sastav uzmem za rucicu, dobro, prvo da udje u kolica I uziva u voznji, pa onda za rucicu. Verujte, a znam, ja evo u dubini duse znam da ce to biti mali terminator kolaca I slatkisa! Mamaj, javi se, stalno mislim na tebe, javljaj se gde si I sta si! Jedva cekam da krene novi baby boom! Sada cu baciti pogled na spisak rr trudnica u zadnjoj etapi maratona.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:14:03
|
|
|
|
vocicana
|
Pih koliko ce vas otici u januaru , bas sam , msm drago mi je da sve ide kako treba I da ste dobro ali bas cete nam faliti! Anim....mamaj....mala Elena....Popkica....svi! Gde su ove nove crtice, nigde nikoga.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:18:49
|
|
|
|
Animsaj9
|
Valjda će se nove crtice aktivirati, neke muči povraćanje, neke se jave s' vremena na vreme, al čim nas isteraju biće i one aktivnije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:23:00
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam unikum, danas su me tri osobe pitale za mucnine, ja ih nisam imala, ali mogu da zamislim kako se osecaju povrackice! Hvala Bogu pa me je zaobislo. Bas ces mi faliti Anim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:39:02
|
|
|
|
pngpme
|
Tu smo, ali šta mi mali da pišemo? Još se ni ne računamo da smo preživjeli prvi trimestar... Sve po starom, prolaze mučnine i osjećam se puno bolje. Ne ponovila se 9. nedelja. Vi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:42:20
|
|
|
|
pngpme
|
Ja nisam povraćala ali mi se gadilo sve, pa i sam vazduh... A najgori je bio gubitak energije i slabost... Sad se sve već vraća na staro-nemam ni osjećaj da sam trudna :(. Prva mi je trudnoća i sve mi je novo, jednostavno se osjećam kao da nisam trudna i da mi je to neko tek tako rekao. Idem za 2 dana na UZ i ne mogu da dočekam. Odbrojavam minute.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:44:44
|
|
|
|
marinchica
|
Zlo! Pojedosmo skoro ceo pleh ja i mm sami . Polegasmo, limunada i kisela voda. Nikad bolja nije ispala. izasla iz pleha! Auh! Ko hoce recept, saljem link s neta na pp. Voci posle cemo se sve ponovo sresti u razgovori mama temi. Kad se sve sjatimo tamo otvarace novu temu moderatori na svakih 15 dana Navikla sam se na sve i ja...I UM mi fali i Di, Sonyashe nema....Jedino Lota ne znam sta je bilo s njom Anim i Alex jel vi bese curice nosite? SEcam se Maraj mi rece nijednom nije povracala-nosial je decaka... ja i Voci ne secam se da smo nesto grlile solju previse...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:45:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
PN polako uživajte... Sad će još malo i prvi ekspertni, bićete veliki. Mučnineee ne znam sta da vam kažem, ja ih nisam imala, samo sam spavala i ponekad imala osećaj da mi se želudac skvrči, ali to sve prodje. Vociiii pa svraćaćemo da vas obidjemo ovde nećemo vas napustiti Marinčice kod nas je dečak tako su rekli , mada nisam pitala na poslednja dva uz. Videemo za koju nedelju da li su pogodili
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 16.12.2015 21:48:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 21:55:33
|
|
|
|
alex88
|
Marince ja neznam pol .PN rastete i vi ,polako ali sigurno,mi idemo u utorak na uz,jedva cekam a i verovale ili ne jedva cekam i pregled ,da budem sigurna da serklaz stoji kako treba.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:04:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
Alex biće sve ok, mada od pregleda do pregleda imaš osećaj da prodje večnost, bar je meni tako bilo. Kad se skida serklaž, jel u 9 tom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:06:00
|
|
|
|
micaubica
|
trudnjace!!! ja nikako da se javim,ubise mucnine... sreca ne povracam,al mi sve smrdi . danas sam ribala frizider jer je smrdeo,a u stvari mirise kuvana piletina za mog psa?! nisam navikla da budem ovako kilava pa sam jos i nervozna... a tek zaboravna... danas sam mm 4 puta pitala istu stvar a on mucenik kulira...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:09:12
|
|
|
|
alex88
|
U 9,e sad koliko re termina neznam,pitacu sad kad odem na kontrolu,u pravu si kao vecnost. Mico dobrodosla u klub zaboravnih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:17:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Drugarice moje samo da vam mahnem Mamamaj jos malo izguraj i ici ce to brzo. Anim i ti si sledeca Mi smo jos u bolnici ali nadam se da ce biti sve uredu pa da cemo sledee nedelje kuci. Deca mi uzasno nedostaju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:18:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Kad citam o vasim tegobama sa mucninom skontam da sam super prosla. Ja sam imala mucnine u ranim jutarnjim satima tipa u 3 ili 4 ujutro i to povremeno i bez povracanja. A u vezi gadljivosti.....hm....pa ništa mi se nije gadilo do sada, sve normala, cak ni suprotno nisam imala do sada ni neke lude prohtjeve za hranom tipa da mi se jede nešto što inace ne bih jela Aaaa da sam zaboravna, eh to jesam i to baš, baš micaubica i pngpme ne brinite vrijeme brzo leti, važno da je sve ok i brzo ce pupe da narastu, a onda pocinju problemi sa obuvanjem i saginjanjem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:18:21
|
|
|
|
BubaBubica
|
Saaamo da se dočepam pravog neta, evo mene svakodnevno. Eto meni baksuza kad sam se pohvalila danas da mi nije muka. Eto sad sedim i razmišljam šta da jedem a da mi se ne gadi, a gladna sam ko vuk. Jeli mi se neki kolači, napravila ih, ukusna su mi bila dva kolačića i više ne mogu ni da ih vidim na oči. Divno hehehehe šta ću da jedem? Bademe nemam. Jede mi se nejo pecivo, sutra ću kupiti na pijaci pa ću da se davim sa njim. Do sutra hgma da umirem, baš mi je muka.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:20:09
|
|
|
|
Ella2407
|
Ma tu su i nove crtice,konstantno vas pratim,sve sam u tokuu A ja za sadd nemam nista posebno da prijavljujem.. Dobro sam za sad,ne osjecam se trudno jos uvijek,nemam nikakvih smetnji,jedino po cemu se podsjetim je da malo cesce idem u wc i grudi stalno pipkam da vidim jesul tu jos uvijek,haha Ne bole ni one nesto specijalno,samo kad se pritisnem i to oko bradavica .. Ujutru bih trebala ic ponoviti nalaze da vidim jesul se leukociti smirili.. A nadaaam se da jesuuu U ponedeljak idem na UZ ,ne mogu da docekam bukvalnoo,samo da vidim dokle smo,sta smoo..jesmol dobro ,Bas me strah,al se nadam da ce ovaj put bit sve kako treba ..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:20:24
|
|
|
|
alex88
|
Di ,dugo ostajete ali vazno je da ste dobro,izdrzacete nekako jos par dana i bicete uskoro svi na okupu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:21:18
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dijana nadam se da ce sve biti uredu i da ce te brzo kuci, vjerujem da ti fale tvoji veliki djecaci. Želim vam da budete na okupu svi što prije. A ti nama fališ ovdje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:26:06
|
|
|
|
micaubica
|
pipi... ja i sad brekcem bez stomaka...sta ce biti kad naraste....jos ako,Boze zdravlja,sve bude ok i profesorka predlozi da zadrzimo sva tri.... koliki ce to stomak biti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:30:06
|
|
|
|
alex88
|
Mico ne mora da znaci,neke zene imaju vecu tibu sa jednim od onih sa tri bebe,nema pravila.U svakom slucaju bices ti nama lepa trudnica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 16.12.2015 22:34:40
|
|
|
|
micaubica
|
alex samo nek sve bude ok... a tiba neka raste koliko treba..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?