|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
17.12.2015 19:32:13   
vocicana
Ali nije tema ovde pa necu opsirnije o stvarcicama, pisem u adekvatnoj.
Trudnicice, pa sto vas nema user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 951
17.12.2015 19:39:10   
dijana1*
Voci jesu to pocele pripremeuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 952
17.12.2015 19:39:33   
pngpme
Voci, nisam te pitala da li ti je ovo prva trudnoća? :) Baš si rano počela da se pripremaš, 24. nedelja, je li?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 953
17.12.2015 19:41:01   
pngpme
Svježa mama se javlja!!! Kako stiii??? Nadam se da nisam nešto pobrkala, kako je Uroš?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 954
17.12.2015 19:44:45   
vocicana
Moja Di user posted image pa jesu po malo, decko je vec dobio garderobice iz raznih zemalja Evropeuser posted image , majkino dete. Nije rano, bolje nesto sitno nego da se nategnem I istapiram najednom, sve je mnogo, ali naravno I mm ucestvuje, nisam ni u cemu preterivala, nego eto neke sitnice.
Pngpme prva je, mm vec ima devojcicu od 12 godina. Pa to je, mi od juce poceli krckati 25- tu nedelju, porastao je sutira, ne staje.
Nadam se da nisam jedina ludaca koja se jos od sada bavi opremanjem, ovako rano, nego ne bi bas da cekam zadnji minut. user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 17.12.2015 19:45:23 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 955
17.12.2015 19:47:44   
Animsaj9
voci , i neka si krenula polako sa stvarcicama , sve je skupo , pa jedno po jedno dok kupis , taman ce doci temin user posted image
gde je moja Mamamaj danas ?user posted image i Alexx?

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 17.12.2015 19:49:54 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 956
17.12.2015 19:54:00   
alex88
Evo mene,malo skitala user posted image pa sam sad ko prebijena,bas sam malo pesacila al moja kondicija ravna nuli.
Mico tiker ti je prelep user posted image user posted image user posted image
Ostale user posted image veliki user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 957
17.12.2015 19:55:40   
vocicana
E stvarno nigde nikoga nema. Sada se I ja pitam gde su obe, one se nisu cekirale danas.
Nadam se da je sve ok, mozda sledeci post bude, porodila sam se...mamaj, ne Alex, pa ovako I onako. Kod nas ovde na rr postovima idu u tom smeru vezno!user posted image user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 958
17.12.2015 19:57:50   
vocicana
Tu si, uh, dobro je.
Anim, ja razmisljala, znam da kao ne valja pre, ali racunam da sam ok, ni jednog jedino trenutka nisam ni pomislila bilo sta negativno, tako da cu tako I da sastavim. Sve je haos skupo, cini se da ode malo, ali hajde ovo, hajde ono, pa se nakupi. Ja sam juce prste rasirila I novcanik otvorila za milion sitnica.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 959
17.12.2015 19:59:23   
alex88
Brzo cemo i mi Voci u njihovoj kozi,blizimo se vrhu liste a bile smo cini mi se dvadesete do skoro user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 960
17.12.2015 20:03:20   
vocicana
Jao znam, razmisljala sam o tome, to je kao ono kada cekas da te prof prozove xa odgovaranje za ocenu, a priblizava se, cim se spustimo ispod 100 dana, pocecu jos intenzivnije da razmisljam.
Ali neka, za to smo se trudile I borile, zato cemo posle da uzivamo. user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 961
17.12.2015 20:05:15   
alex88
Ja sam spustila ispod 100 user posted image ,i jedva cekam da pocne sitno odbrojavanje.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 962
17.12.2015 20:23:37   
pngpme
Ma super je što si rano počela, ali ovdje svi vjeruju u ono sujevjerje nikako nikako nikako do pred sam kraj ili još bolje do porođaja da se ne unosi u kuću. Glupost, ali eto, svi se toga pridržavaju...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 963
17.12.2015 20:27:17   
emicaa
Jao žene ja se najela i nije mi došla muka,na nagovor sveki jela sam crvenog luka pa valjda mi je malo podigao pritisak.
Ja sam prvi put počela kupovati u sedmom mjesecu,ko bi sve odjednom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 964
17.12.2015 20:31:36   
vocicana
E pa to I jeste tako.
Znam da ljudi veruju u sve u svasta, ali ne mogu se opterecivati tim stvarima.
Dobro ili ne, resila sam da svojima me govorim o tome, znamo samo mm I ja, I on je neke stvari krisom kupio, a nije mi rekao, kaze znam da se ne kupuje, pa sam hteo da cutim, nisam mogao da odolim za neke stvari. A meni bude bas drago, znam da misli ma njega.user posted image
Sada cu pogledati ticker od tebe Alex, nesto sam se pogubila, ali nacisto.
Gde je Marinchica? Jao, jao samo me sekirate.

< Poruku je uredio vocicana -- 17.12.2015 20:32:21 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 965
17.12.2015 20:31:45   
micaubica
Alex,voci,pg user posted image jao,zene ja jedva cekam da krene tiba da raste i da pocnem sa shopingom... uffff... kako je to sve slatkooo

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 966
17.12.2015 20:34:29   
vocicana
Kako ti je lep ticker dusooooooo!!!!
Ubico, nema nista sladje, ja sam u transu bila juce! Gledaj tamo, gledaj ovamo, pipni koliko je ovo koliko je ono....majko moja, bozanstveno.
Hvala vam devojke na podrsci

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 967
17.12.2015 20:36:29   
pngpme
U istom smo sosu draga, nema ni kod mene tiba, samo nešto što izgleda kao debljina. :) Nismo mi mnogo udaljene, još je vas mnogo pa ćete taman negdje da se rodite kad i mi, ako sve bude u redu... Je li, to ide ranije sa višeplodnim trudnoćama, ne baksuziram ništa, ne daj Bože, samo da sve bude u redu...

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 968
17.12.2015 20:37:15   
alex88
Ima dosta i svuda tih sujevernih,ali ja za to iskreno ne marim,mislim da svako treba da se organizuje i kupuje prema svojim mogucnostima,ima cura koje su pocele jos na samom pocetku da kupuju jedno po jedno.Nazalost nemaju svi da odjednom daju lupam 500/1000e

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 969
17.12.2015 20:38:29   
micaubica
Voci,rastopi se.... jos sam sad sva raspilavljena..ne treba mi puno.. uzivaj draga,bas mi je drago zbog tebe..
Emi user posted image
Di,ljubi malisu!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 970
17.12.2015 20:41:17   
Animsaj9
Ma hajde u ovo vreme oskudacije user posted image user posted image , ne mislite na sujeverje, misli pozitivno usmeri i na to malo pile u stomaku. Mi smo krenuli negde u 8 mesecu da kupujemo, ali sto to vise prolongirate bice vam teze, ja ne mogu da zamislim sebe sad u 9- tom, kako satima obilazim, setam... Jos nisam jako "velika" user posted image

Direktna veza do poruke: 971
17.12.2015 20:44:32   
micaubica
Pa poslednji put kad sam bila u savetovalistu video se samo jedam mesak pa mi je rekla da je termin negde krajem jula,a i meni i mojoj doktorki je rodjendan 18.jula..pa smo tipovale na taj datum,ali mi je rekla da je jos dosta rano,da ce se mozda pojaviti jos jedam meskic...kad ono dva i tad je rekla da bi porodjaj bio ranije... znam ja da je za mene mnogo rano... ali kad se za bebu boris punih sedam godina... onda su ti sedam nedelja trudnoce velike kao kuca!!

Direktna veza do poruke: 972
17.12.2015 20:44:38   
vocicana
Veliki user posted image za tebe!!!!
Pa uglavnom ide malo ranije kod viseplodnih trudnoca, samo je vazno da bebe rastu I lepo napreduju, budu malo sitnije, ali jos su sladje zato sto su takve. Ma Alex, nema sta tu da se prica, naravno da nemaju svi toliki novac, ali hajde kao nesto novo I nesto nasledjeno, za kasnije, ali kada volis da za svoje kupis tako slatke malene, najmekanije stvarcice. Polako, stigne se sve, nego to je isto jos jedna od briga koje imamo sve uz sve vec postojece, sta cemo I kako sada, sta cemo I kako posle...I eto, ali svima zelim da uzivaju jaaaaakoooooo kao ja juce.

< Poruku je uredio vocicana -- 17.12.2015 20:45:43 >

Direktna veza do poruke: 973
17.12.2015 20:46:25   
vocicana
Anim volim tvoje razmisljanje, volim tvoje postove, jako postujem korektan I pozitivna stav!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 974
17.12.2015 20:48:31   
alex88
Joj Anim mene sramota ali ja neznam kako cu sto sam u 7 user posted image ,na 9 nesmem ni da pomisljam.sreca pa Kv malo al opet trebace mi par dana po sat vremena da se obidju 5,6 radnjice koliko ih ukupno i ima,mislila sam da odemo negde drugde ali nema sanse,odustajem

< Poruku je uredio alex88 -- 17.12.2015 20:49:08 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here