Valerie -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (24.12.2015 15:29:42)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj mi izgleda ipak imamo klebsijelu u urinu. Javila sam dr rezulrat , sad cekam da mi se javi... valerie koji joj deterdžent i omeksivac koristis? Mozda se ne ispere dobro pa se zato osula maraj javljaj sta kaze dr... mozda opet kontaminiran uzorak... ne stavjam omeksivac, a deterdzent je zeleni persil sa trostrukim ispiranjem. menjacu ga svakako, nikako da se ispere... bebi persil mi je jos vise penio... ja i dalje verujem da joj je osip od vrucine plus malo sintetike a mozda i reaguje koza na ovu mustelu stelatopiu. mislim, ne verujem da je losa, nego da se koza "zbunila". nisam pametna. jel neko ima iskustva sa osipom? valjda ce proci za neki dan. i umesto da je okupam malo hladnijom, ja joj sipam topiju vodu, ziva sam se pojela. a ona, kakva je, samo se smeje, ma bar da drekne, da place, nego joj nista ne smeta, onda se osecam jos gore [sm=smiley13.gif] nisam nesto svoja, ovo vreme podstice bubice u glavi. na "moj" namenski nesto leglo da li trudnicko ili porodiljsko, avgust ili septembar, gluvi telefoni sa direktorom, odlepila sam skroz. ne znam sta da mislim ko mene tu zeza i zasto. niti mi se slazu cifre, knjigovodja ce da se odrekne mog slucaja, a ja nemam nacin da proverim lepo sta i na koji racun leze. a te pare sam odaaavno potrosila, samo kuca kamata na minuse... trebalo je pravac u negativu, sorry
|
|
|
|