Trcosava -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (1.12.2015 8:52:11)
|
Jess, ne brigaj! Inače krenula da ispišem post sa mm tableta, pošto će on da verovatno dreždi i danas za kompom. Nervni sloN sam dobila. Em mi sam prepravlja reči na slovenačkom, em sam kucala pola sata. Naime, Marya - opcija da ja idem sa decom dole, a da mm ostane ne postoji. To sam rekla i mm. A što se tiče bolnice, Ani je sve objašnjeno. Pošto u vreme kad se ja porađam obavezno vlada neki grip, tako je bilo i ovog puta i samo mm je smeo da dođe. Ana je kašljucala. Nisu dozvolili da dođe. JEdva sam iskukakla da je puste u lobi, kad smo izlazili kući. Inače, čuli smo se svaki dan preko nekog mesingera i videle. Ona je jedinu traumu imala da mi ne seku stomak (neko joj u vrtiću rekao). Nadam se da ćeš što pre da ozdraviš. Meni se neka sranja prave na usnama. Jedno u uglu, drugo negde na sredini donje[sm=zmeden.gif] Nikad nisam imala herpes, mislim na vidnom. Čini mi se da mi neka budža se napravi u nosu, ali i to retko. A mm redovno dobije herpes na nervnoj bazi i to na usni. Aj ovo u uglu, čupala sam brkove pre neki dan pa možda sam nešto povukla, ali šta je onda na donjoj?!?!?! Bradu nemam[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|