RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 8:34:24)

Jutro,T i dalje kašlje,temperatura joj 38.1.Ona je super ali ako do sutra ne smanji sa kašljanjem vodim je doktoru.

cockic -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 8:35:59)

Jutro mame,bili juce na kontroli dr.rekla bolje sto je pio pancef.dosta je bilo 5 dana.da moze da ide na ekskurziju,kaze mnogo mu to znaci,vazduh ma sve[sm=smiley19.gif]
Tako da smo se juce pakovali,prali susili veš.mislim da sam mu sve njegove stvari spakovala[sm=smiley36.gif]i jutros ispratili batu na Goč[sm=smiley1.gif]
A i lenu juce dr. pregledala kaze grlo crveno dobila ab,juce se i zalila da je boli.a i kaslje suvo.pitala sam je o pneumo ona nam savetovala prevenar 13 da joj damo.sad kad ozdravi.jer je kaze da je pneumo vise za upale uha,a ova je bolja za lenu zbog grla.

cockic -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 8:37:47)

Trebao da bude drugi smajlic ovaj[sm=smiley1.gif],nego na telefonu sve sitno.

cockic -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 8:47:50)

A budna sam od 6 h dobro sam i ovo nakucala.tako rano nisam dugo ustala od kad su bili bebe.tad je bilo i pre 6 h budjenja.jos legla u pola jedan dok sam proverila da li sam sve spakovala.a nesto se susilo do jutros pa ubacila u kofer.ovaj put nisam plakala prosli jesam.evo sad mi suze oci.dusa moja porasla :)

Trcosava -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 9:52:00)

Aaaaa nisam selektovala i kopirala!! GRRR

Elem, hteoh reći da meeni kasni jedan dan (mada realno imam još 3 dana fore, nešto muljave ciklusi) te da se iskreno nadam da će doći, misim znam da će doći samo me nervira što ne dolazi.

Mili, ja bi dupe prodal da pošaljem Anu negde na nedelju dana [sm=smiley36.gif] malo mozak da odmorim. Ljudi moji, ako i ovaj mali bude brbljiv kao i sestra mu, ja ću da se roknem [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 9:57:34)

Ha ha. E, takva je i T. A nije ni daleko od nje Sofija.
Dobro jutro. Bas sam nesto lose sanjala. U poslednje vreme bas lose sanjam. Odoh sad na posao. A posle idem sa mm do Bg. Ide poslom.
Sofi ostaje,a T vodimo.

janabons -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 11:23:35)

Dobro jutro mame!
Samo da vas pozdravimo, ne stizem da se javljam, u decembru mi je totalna ludnica u firmi, radi se punom parom, pa i tu uskacem, a Mina mi je u skoku u razvoju, pa bas cesto sisa, a da ne pominjem spremanje oko 20 paketica...

Ljubimo vas sve

marketing RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 12:07:13)

Drage mame, pitajte danas u 13 h sve što vas zanima - pedijatra, dermatologa i psihologa, evo linka na temu KLIK OVDE

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 13:36:20)

Evo i mene sa zakasnjenjem, bili na kontroli, sve super. Dobili smo 1000g i porasli 5.5 cm, dr kaze da je kao bombonica[sm=smiley1.gif]
Branki, nemas pojma koliko mi je drago kad procitam da ste dobro[sm=smiley31.gif]
Trco, kasni meca a?[sm=smiley36.gif]
Ljubim vas sve, moram spremiti stan dok mi je mama tu, a samo da vam kazem da smo se nocas nosali do 3 h i da mislim da sam zaspala pre nje, ja sam nemajka prava[sm=smiley13.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 15:11:14)

Dan mame!
Ja na poslu, čekam da ručam. Još sutra i slobodan produženi vikend[sm=bravo.gif] imam toliko planova da ne znam gde cu pre,a ako uspem da provirim ovde to će biti samo kad svi zaspu[sm=smiley36.gif]
Jao,sva sam euforična,jedva čekam Božić i reakcije mojih devojčica ma poklone!!!

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 15:28:51)

Jess [sm=bravo.gif] super za malecku i 1000g

nego ne znam gde da postavim pitanje pa cu ovde.... sta ste stavile na pod u decijoj sobi. Ja gledam da kupim od zida do zida neki deciji itison tj sa nekom aplikacijom. I sad vidim na netu negde se prodaje tepison negde itison. Jer to isto ili ne?
Ovo je itison koji gledam
http://www.devalk.co.rs/tepisi.php?et=city

a ovo tepison
http://www.galerijapodova.com/sr/produkt/tepisoni/print-filc-little-village-90-677097001.html

ima li razlike u materijalu , ja se ne razumem u materijale
i sta mislite jer bolje da uzmem ovako sarene ili jednobojne? Ovi sareni se manje prljaju [sm=smiley1.gif] al zato kad padne manja igracka ne vidi se gde je....

Lisa Simpson -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 18:33:49)

Mislim da itison kupuješ na meru koliko ti metara treba sa rolne neke zadate širine a tepison ti je već datih dimenzija i ne možeš da biraš u osnovi mislim da je isto. Neka me ispravi neko ako grešim.

Trco u vezi sesije dobrodošla u moj svet.

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:10:29)

Jess, bravo bas mi je drago!
A, mamike moje sjecate li se mog djevera i zna covjek sta je "napravio", e pa curicu je napravio.[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:20:28)

Dobro vece mame i od mwnw,juce nam je bio super dan prvo priredba,na kojoj sam bila najponosnija maama,pa je gospodjica posle iala sa bakom na masu i medvede,super se provela,sve u svemu divno,danas smo isli kod moje babe i mog dedice super se peovwli,ja sad cekam da masina zavrsi,da rasirim ves,pa u krevet...u ponedeljak nam je kontrola ,odbrojavamo dane...
Jess bravo za Lenku...
Eco kapiram da je zeleo decaka,divno za devojcicu...heheh

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:28:20)

Da, Ado i svima se hvalio kako je djecak, kad ono dr kaze curica, prc[sm=jezicek.gif]!

branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:29:35)

Vece,mame!
Jess😘
Mi konacno polegali,pa da virnem...dva put vodi b na casove,pa u park,kuvaj,hrani,kazem mm danas,e da mi je samo jedan dan da me neko odmeni!
Jess,suoer za lenku!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:36:39)

Gde ste zene?
Branki super za Bozu. Citam, ali nesto slabo pisem.
Jess super za bombonicu[sm=smiley27.gif]
Mi smo bili do Bg. T i ja smo setale po Uscu. Kupovala sam im neke sitnice za paketic. Nisam se mnogo potrosila. Tako je ove godine.
Uzela sam da ucim, a oci mi se sklapaju. [sm=smiley13.gif]
Sofi je tako jako tresnula glavom o pod da sam se presekla. [sm=smiley13.gif] Grlila ju je T i tras.
Lepo spavajte.

branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:39:20)

Ajde,sanjice,da polozis to[sm=bravo.gif]
Moguce da je i do vremena bilo,evo vec dva dana je divno,nema ine magle,a mozda i drugo sta ,ko zna,bitno da je puuno bolji!
Jadna sofi[sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 21:47:13)

Sofi mi je kao pena. Samo pada. Kaze mm da je takav on bio kao mali.
Tako sam osetljiva prema njoj. Ni sama ne znam zasto. Valjda zato smo sa njom prosli sve i svasta.
Juce smo imali neki festival. Joj kako su slatki bili prvaci. Kupila sam im cokoladice jer sam im obecala ko bude najduze cutao na casu dobice cokoladicu. Dala sam svima i ako nisu svi cutali. Bas su bili srecni.
Moracu da pocnem da pijem kafu i ako je nw volim zbog ucenja.

Valerie -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 22:09:17)

jess, divno za lenkicu!

moja svilena beba, da ne kazem buba, se sad osula po rukama, i manje po grudima, kod nas vruce u stanu a ja je uparadila u zekicu, koja, kako sad tek vidim ima 25 posto sintetike, poludela sam. one fine mekane zekaste, stigla iz francuske, ma smor. istrkeljisala sam joj ceo ormarcic i desetak stvari ima nesto sintetike u sastavu ili vezene motive sa sintetikom na poledjini, sve sam sklonila. smesi nam se sutra opet dermatolog ako joj ne prodje. ona se i dalje smeje stalno, i trlja svoje jadne obraze, bulkica mala...

jao sto smo danas uzivali na suncu!

cini mi se da bi velikoj trebalo izbaciti slatkise, kao u struju ukljucena trci po kuci. ne treba joj dodatna energija, ocigledno, a i slabije jede ostalo i par sati posle slatkog [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 22:15:26)

Eco ja se samo nadam da će biti srećan kad se curica rodi i da će je volit kao što bi volio sina.
T spava i kašlje a danas se nije tri puta nakašljala [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 22:20:35)

Eco,ma radovace se on kad se rodi malecka,umiljate su one,zavuku se pod kozu odmah!
Emice,citam da je teodora bolesna,bzv[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 22:24:09)

Branki ona samo kašlje,nosić je dobar a i temperatura ne prelazi 38.2 ali opet ne može jadniče spavati kako treba.A taman mislim prekjuče kako su na sve strane svi bolesni ona se super drži kad eto ga.

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (23.12.2015 23:21:58)

Veče mame!
Zaboravila sam da prokomentarisem,neko je spomenuo brbljivu decu. Moja L toliko priča da je to neverovatno, ne može dete da ćuti minut! Bude li i H takva ja cu izludeti[sm=smiley36.gif]
Danas sam se posvađala sa šefom i još uvek me drži,ne mogu da se smirim i da prestanem da mislim na njegove postupke,a trebalo bi spavati sutra o po et radim,sreća ne sa njim[sm=hudicek1.gif]
Laku noć.

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (24.12.2015 6:31:32)

Dobro jutro mamike, mi opet u 06:00h[sm=smiley29.gif]!
Cure i ja se nadam, ma hoce sigurno, A. baš voli, a mm je strašno drago!
Emice, da T., brzo ozdravi!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>