Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (22.12.2015 23:22:01)
|
Veče mame! Ja ceo dan u nekom poslu,bila sam sama sa devojčicama i tad ništa ne stižem. Ddanas smo okitili jelku,pošto sutra i prekosutra radim pa neću stići.pogotovo što kad stignem sa posla moram da pravim kolače. Šerpi, moja H je tako bila slinava 2,5 meseca bez drugih tegoba,samo sam joj svaki dan po više puta čistila nos noskom, stavljala neke neodeksazon ili kako se zove,kapi za oči koje mogu i u nos.pa joj ipak otišlo na uši,pila hemomicin i dalje slinila.ali svo to vreme ja joj nisam htela dati pentaxim. Tek kad je prestala sliniti, izvadili smo krv i tako primili vakcinu. Meni [sm=hudicek1.gif] kasni 2 dana,ja se nadam da neće ni doci[sm=smiley36.gif]... Branki,drago mi je da ste oboje bolje,jednostavno ste bili oboje premoreni,van elementa, desi se to svakome. Di,klopaj sve,možda ne bi trebalo npr kikiriki i jagode i slične jake alergene ali ostalo možeš. Drago mi je što ste kući!! Danas nam je stigao Nestlé paket,sjajan je, a zamislite,dobila sam email od redakcije L&Z da sam osvojila revitabion paket za rast kose[sm=bravo.gif]Baš sam srećna što sam u zadnje vreme srećne ruke!! Još da uplatim loto,možda dobijem jedno 100.000€ [sm=jezicek.gif] Laku noć mame!
|
|
|
|