Valerie -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (19.12.2015 15:19:07)
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama valerie bce sve ok, samo radite sta je rekao dermatolog[sm=smiley31.gif] mi juce uzeli avene kremu kada zavrsi terapiju samo nju sme da koristi, za sada smo na sebamed kozmetici, pa se ja mislim da uzmem mustelu isto[sm=zmeden.gif] pa ne znam, dermatolog se namrstila kad sam pomenula seba med.... mozda za moju nije, ne znam kakav je inace, rekla sam da imam taj sapun, izmedju ostalog. a mustela 3000 dinara komad, radost I veselje. isli pravo do srbotrade apoteke, red se razvukao, rekoh - danas nema sanse da cekam, ubijena sam u pojam. jess, cudni neki gosti, bas na masovnu slavu dolaze da vide dete... a za antibiotike, sta znam, nisam smela sama, jedan dr kaze jedan ab, sad dermatology drugi, valjda ce valjati... isto nikakva uplata, cekam jos trudnicko avgust, pa na dalje, samo leglo od opstine... [sm=smiley13.gif] cockic, istuci jaknu onim za udaranje muva ili necim slicnim, bice ko nova, mozda jos nasuskanija :) bar mi to tako radimo sa perjanim mamamaj, cekamo te [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|