RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (19.12.2015 21:45:47)

Eco zar vi ne možete tražit od stanodavca da vam ubaci mašinu a poveća kiriju.Ovde tako ide samo što ova naša stalno nešto izmišlja jer bi onda moeali cijelu kuhnju mijenjati,ova je baš stara.
I Teodora zaspala,ja nešto pogledam i idem i ja na spavanje.

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (19.12.2015 21:50:55)

Emice nema gdje, kuhinja nije mala, ali je ona ugradbena po mjeri, a ja ne bih dala neki element, jer mi sve treba[sm=smiley36.gif].

branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (19.12.2015 22:13:40)

Vece,mame!moji polegali,a i meni se oke sklapaju...

dijana1* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 6:34:34)

Dobro jutro mame[sm=smiley1.gif]
Mi smo se lepo izmazili i sikili[sm=zz_cloud9.png] danas mu vade sve nalaze pa ako budu dobri sutra idemo kuci.
Sinoc sam se komirala, zaspala sam za sekundu. Juce sam ceo dan jednoj mami pumpala sise[sm=smiley36.gif] jadnica stavljala bebu na sisu i beba joj stimulisala dojku za mleko ali nije vukla jer su vec bile poluzacepljene i plus beba ima sor. Jaoooo kad su joj sise buknule, gotovo da dobije mastitis. Ceo dan je ona masirala a ja pumpicom izvlacila. Sanse nema koliko se to sve zacepilo. I na kraju nam je Srdjan doneo glavicu kupusa. Zezam se evo reko spremno za kuvanje[sm=smiley36.gif]
Pisala sam pre 2-3 dana kako Uros ima ojed i da sam donela Niveinu kremu. Sestre su bas bile skepticne kao imamo mi nase , nase je bolje itd reko samo vi njemu mazite ovu. Drugi dan mi kazu znate on vise nema ojed i malopre mi kaze da je posudila za drugu decu. Reko samo mazite da ih prodje. Zamisli priznale su da je nesto bolje od njihovog[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 6:52:09)

Dobro jutro[sm=kava.gif] Di bas lepo....uskoro cete kuci.
Moji spavaju,pijem kafu i nadam se da ce odspavati bar jos sat vremena. Danas rr nislijke piju kafu i preuzimaju slike sa rr deke.[sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 7:26:52)

Dobro jutro majkice, samo da se javim, ne znam dokle cu još ovako moći, haos gla mi puca.
Bravo, Di baš super što je bolje, biće sve ok i idete kući,

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 7:55:28)

Dobro jutro,Eco moći ćeš i duže nego što misliš [sm=smiley1.gif] što nekad vikendom ujutru tm ne ustane sa njom da ti odspavaš.
T je super spavala,ustale smo u pola 8,srećapa je počela,inače ne znam šta bih kad stigne beba.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 8:15:21)

Dobro jutro i od nas,mi ustali malopre,evo R siki,I gleda crtani,pa cu da spremam dorucak pa redom...

Trcosava -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 8:19:58)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,Eco moći ćeš i duže nego što misliš [sm=smiley1.gif] što nekad vikendom ujutru tm ne ustane sa njom da ti odspavaš.
T je super spavala,ustale smo u pola 8,srećapa je počela,inače ne znam šta bih kad stigne beba.

Ovo se u mojoj kući za 6 godina još nije desilo.

Jutro od mene. Ja još malo da popijem kaficu, pa da zavijam sarme. To ćemo mati makar dva dana da jedemo.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 8:31:21)

Moj je ustajao i u 5 ako treba jer mu nisam dala da ustaje u toku sedmice zbog posla.Usraje i sad ali on spava do 7 a i ona se tako budi pa meni dobro došlo [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 8:44:43)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ustao je Emice, ali ona plače i cvolji i samo mene zove i ja je ne mogu slušati i onda ustanem, a jadan kaže nosao je i sve joj je dao samo da cuti, ali kakvi, ma haos ja sam i vjera i zakon i SVE!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 8:57:59)

Dobro jutro mame i od mene.
Mi ustali oko 7h, ručkale i ponovo zaspale, ja popila belu kafu, sad da ispečem kajzerice pa da namazemo kajmak njamiiiiii, sinoć umesila testo, to je super testo, umesi se i ostavi da prenoći u frižideru. Onda moze da se iskoristi za kiflice, kao podloga za picu.

Sad gledam tickere, nikako da popamtim koliko su van stara dečica. Zapamtiću ja, ima vremena [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 9:05:18)

Suzi, nemo' si stipsa, daj taj recept!

cockic -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 9:19:42)

Dobro jutro i od nas[sm=smiley1.gif]
sad da popijemo dodatak kafe posto mi fali jos da bi funkcionisala.pa deci da dam da doruckuju pekiju ab,da se istusiram i da sredim sebe i decu muz se vec sredio pa da idemo na rucak kod sveki[sm=smiley1.gif]
Pekiju je ovaj pancef odmah delovao grlo ga ne boli,nema t,poceo je je da kaslje vec onako zrelije,pa za dan dva da ubacim nesto za iskasljavanje i moram mu spakovati barem one kesice fluimucila za put da ima u neseseru.od apoteke za put treba nesto za stomak ,paracetamol,aerius i ab.ali posto on vec pije ab samo ce poneti da mu da dve doze.sem ako dr u utorak kaze da ne treba da nastavlja.u utorak mu je 5ti dan kako ga pije.neko daje 5 neko daje celu bocicu tj.7 dana.pitacu je sta je bolje.vaspitacica kaze da joj nije problem da mu da te dve doze tamo.daje se samo jednom dnevno.
ja mu vec za stomak dajem duobiotik od kad je poceo da pije ab.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 9:43:47)

Neesam ja stipsa, nije neki poseban recept, brašno, kvasac, jaje, so i testo se zamesi sa toplim mlekom, i čim se zamesi odmah u kesu, veze se kesa pa u frižider da prenoći, ujutru kad se razmesi pusti se bar pola sata do 45 min da nadođe i peče se. I bude baš mekano, lepo, ukisno, njamii.
Još ja umesim dosta pa eto sad pečem kajzerice, danas ću od ostatka kiflice s' kremom i tako.
Jedini kad se mesi treba da bude malko tvrđe.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 9:47:08)

Ok kapram ja da svi ti sastojci idu, nećeš blato da stavlješ. Daj bre mere [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 9:49:26)

Haha nemam pojma, ja stavim jedno jaje, i jednu celu kesicu suvog kasca, brašno i mleko otprilike.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 10:22:18)

Dobro jutro zenice. Spakovala sam decicu i sad cekamo mm da se vrati sa sluzbe. I idemo kod mojih.
Sinoc smo nas tri ostale same. Prethodno ih je mm okupao. Probam ja da Sofiji izbacim cuclu. Izgubila ju je negde ispid krevetca i rekoh je prava je prilika da se odvikne. Nije ni trazila. I onda krece plakanje. Pricala sam, pevala. Ma, jok. Zacenila se.[sm=smiley13.gif] Morala sam da popustim. Posle nece kod mene da je smirim. Uzela cuclu i kaze bezi. Posle sam i ja plakala i T sa mnom. Bas je bio pravi hor placljivih devojcica. Ona preko dana nema cuclu, ali nocu kad se uspavs ne moze bez nje. Ludilo. Posle je dosla da se mazi kod mene.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 10:36:35)

Eco i T je plakala zamnom u tom periodu ali sam nabijala slušalice i puštala muziku da još bar sat odspavam ali nisam ustajala.
Ja pečem buhtlice,joj što mi je loše u pm a dan će biti divan.

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 12:29:25)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ok kapram ja da svi ti sastojci idu, nećeš blato da stavlješ. Daj bre mere [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]To sam i ja pomisilia kad sam citala.
Moja L se izgleda sprema da za docek bude budna celu noc. Zaspala je u 5h i evo jos spava, a mi malope ustali.
Opet je zamenila dan za noc ali skrozzzzzz.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 12:34:34)

Dobar dan zene,supa mi skuvana pire i spanac su u pripremi,samo cu da skoknem do maksija po malo cevapa i njih u rernu i to je to...relja mi spavao pd 9 do 12 sad siki,pa idemo svo troje napolje do prodavnice,malo da se poigramo pa ce oboje na spavanjac...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 12:36:42)

Trco, nadji na netu recept za ludo testo, to je to. Odlicno je i moze se koristiti za svasta.

Valerie -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 12:58:40)

sanjice, neka decica ocigledno ne mogu bez dude dugo... mi smo je izbacili sa 3 godine i oko 2 meseca. ranije nije bilo sanse, za spavanje... i sad je bilo bas tesko i kad je prosla ta teska nedelja kuknjave, ustajanja, nalivanja vodom, nekako se promenila porasla, postala neposlusnija, sve kontrira... malo mi zao sto smo joj uzeli dudu haha. mada mozda i nema veze, nemam pojma, ova faza bi svakako dosla... tezak je karakter

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 13:18:24)

Cao mamike, kod mene miiiiirno, samo jedno dete! [sm=smiley36.gif] Juce sam isla u Suboticu na Slavu i baka je trazila da joj ostavim decake. Ostace do RR Dekice, inace bi ostali i duze. Cera i ja uzivamo, mm otisao nekim poslom, sad cemo kod prijatelja na Slavski rucak. Ljubim vas sve

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (20.12.2015 13:46:20)

De ste mamice. Ja evo, klasika, od sporeta do kompra, malo rr, malo za posao, dok D spava... posla uvek, citanja uvek i tako. Lose sam spavala, pisala sam u temperaturi, D sinoc dobio... Dala mu lek na 38 i otisao da spava, jutros je imao do 37.5, sad nema, videcemo. Pop... sam jer je pre 5 dana zavrsio ab i krenuo u vrtic.... i bio tri dana u istom. Nos ga stisnuo. Jutros sam u osam zvala instruktora da opet otkazem voznju. Tu sam oko 30 . casa a poligon jos nisam videla. Treba nam dan za poligon makar u pocetku, a ja vozim sve popodne. I eto, za vikend mi se ne da.

Je l sme operil opet, prestala sam pre 5 dana? Pise najvise 5 dana u kuntinuitetu, toliko smo koristili, proslo od tad 5 dana, je l sme opet?

Cockic, ti si prava apotekarka, puna iskustva sa raznim preparatima, enciklopedija [sm=smiley1.gif]. Doduse, na zalost, ali dobro, procice i to.

Idem da operem i kosu, vala ne mogu je fenirati, nemam strpljenja... pusticu je onako.

Pa kad dodje mm da se dogovaramo oko cuvanja D i nerada [sm=smiley1.gif]. On sutra ne radi, a ja spremam vec dve nedelje neko izlaganje za ovu sedmicu... D sam rekla da dobro jede i sto pre ozdravi jer necemo moci na Deku. On se, dusa moja, trudi [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>