Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (18.12.2015 23:53:31)
|
Veče mame! Dijo[sm=bravo.gif]drago mi je što ste bolje i što ste najzad našli dobru dr. I što sikite! Meni je nebulozno da ukinu detetu sisanje,pa zar je ad bolje nego tvoje mleko?!? Ako sumnjaju na nešto onda tebe na dijetu. Lu opet spava kod babe.molila nas je da je pustimo[sm=smiley1.gif] A sutra ide sama na rođendan,baš me interesuje kakva će biti. Radim za vikend,mrzim to. Danas smo počele da ukrašavamo kuću ali zbog mog posla ćemo nastaviti tek u ponedeljak. Verovatno ćemo onda i okititi jelku. Jedva čekam,interesuje me Helenina reakcija [sm=smiley1.gif] Ja sam rukavice koristila za H u porodilistu imala ja strašno dugačke nokte kad se rodila i izgrebala je lice. A ja sam sa H prošla baš kao što je Ana pisala,ja je nosam, ona se dernja, kad sam bila ma ivici da puknem ja je spustim u krevetac,ona se smiri i zaspi i otad tako i spava. Bude pored mene 3-4 minuta i onda pokaže na krevetac,ja je ubacim,dam joj ćebe koje ona miriše dok se ne uspava.tako i preko dana, ostavim je u sobi i izađem a ona zaspi sama. Da li mi se čini ili Wiv nema već nekoliko dana?
|
|
|
|