|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
10.12.2015 13:04:23   
emicaa

IZVORNA PORUKA: eca89

Mamike, nema nam Emice jutrosuser posted image !

tu je Emica user posted image vodila Doru u igraonicu pa se nisam stigla javiti.Ona je danas baš uživala,Gabi ju je pohvalila,napravile su mi i božićni poklon pa će mi ga dati sledeći četvrtak user posted image
Ona ni sinoć nije najbolje spavala,stalno se vrtila i plakala u snu,rekla bih da kreće nova tura zubi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 576
10.12.2015 13:11:38   
Leptiric123

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Mame jel neka ima iskustva sa prvim letom avionom? A ce sad prvi put leteti, a ima 2,5 pa razume i zna šta je avion, ne znam kakva će biti reakcija jer nije oduševljena kad pričamo o tome. Imaju li deca mučninu kad lete?

Pa dobro bre žene da li je toliko teško ukucati jednu jedinu reč u pretraživaču????? Postoji tema beba u avionu (mada se pisalo i o deci, dakle svaka debata se nastavlja tamo)

Emice, nisam to ni pomislila haahahaha samo mi bilo smešno ''kako ružno spava'' ahaha a jel može i lepo? user posted image

Kucala sam Trco ali izlazila mi je neka tema u nekom cudnom formatu tipa iz 2008. i neke nepoznate zene, zato sam ovde pitala...i ne znam zasto si se okomila opet na mene, ali vidim da ne odustajes.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 577
10.12.2015 14:22:13   
Rosita
Cao mame, D spava, ja moram da skuvam do tri pa da idem na cas voznje, prosli put sam vozila ocajno, nemam pojma, nespavanje, los dan, sad bukvalno imam tremu. On sad kaslje zrelo, hripi i melje za medalju, pun je slajma, ali manje kaslje, juce smo berodual na 6 sati davali, danas vec na 8. Jutro mala temperaturica, u ovoj turi ide do 38 . Pozdrav.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 578
10.12.2015 14:34:11   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Kucala sam Trco ali izlazila mi je neka tema u nekom cudnom formatu tipa iz 2008. i neke nepoznate zene, zato sam ovde pitala...i ne znam zasto si se okomila opet na mene, ali vidim da ne odustajes.

Nisam se okomila. Nego znam da postoji tema, a u zadnje vreme sve živo se piše u mamama. Jbg kako meni reče moj tehnički direktor jednom, ''nisi ti kriva, nisam ja kriv, ali na nekome mora da se slome kola''
Taj čudni format često izlazi (iz meni nepoznatih razloga), bude onako sve belo. Onda gore pored naziva teme imaš u zagradi puna verzija i kad klikneš na to, otvori ti. Onda lepo na zadnju stranu.
Ja sam samo kucal avion i izašla mi je tema. Pri tom, teško da je meni šta ostalo u kešu, jer ne idemo nigde avionom niti nešto pišem po temama u koijma nemam šta da pišem (nemam iskustva u tome recimo)

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 579
10.12.2015 14:38:50   
veselicaa
Leptiric nemoj da se ljutis sto te Trca opomenula da pises u pravoj temi,ja isto cesto omasim temu i budem opomenuta ali daleko od toga da se ljutim,cak se i izvinim i nastavim da pisem tamo gde treba.Trca je moderator njoj je to i posao,nije ona nista lose mislilauser posted image
Rosita sreco na casu voznje.Nadam se i da sinu prolazi prehlada,cim je niza temperatura i kaslje zrelo verovatno je prosao onaj najtezi deo prehlade.

< Poruku je uredio veselica -- 10.12.2015 14:41:16 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 580
10.12.2015 15:15:07   
Leptiric123
Ne ne, ja se izvinjavam to je u redu al imam osecaj kao da me uhodi, sta god napisem komentar na to, sto direktno sto indirektno, no nema veze.

To je to belo sto se pojavi, nisam znala kako se vraca u normalu, sad znam. Hvala.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 581
10.12.2015 15:28:24   
Maraj
Samo da vam se javnem
Meni m ove nedelje na odmoru pa se vise "druzimo" .... user posted image

Direktna veza do poruke: 582
10.12.2015 16:35:49   
Mala Elena
Ako Maraj, tako trebauser posted image
Mm se danas naljutio na mene jer me cekao sat ipo ispred dz-a a ja rekla da cu zavrsiti ranije...a moja dva minuta traju petnaest zbog smotane medicinske sestre user posted image
Tako da, danas smo se druzili samo kad sam mu davala rucak i kad mu je trebao moj maticni da uzme neku pozajmicuuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 583
10.12.2015 17:40:55   
emicaa
Pa ME nisi ti krivi što sestre ne rade posao,ah ti blesavi muškarci.
Ova moja kao da je nekih veselica progutala,ne staje sekunde i onda kad joj kažem da malo sjedne kaže ooo bozeee user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 584
10.12.2015 17:49:29   
jess021
Marya, Mamin mishuuser posted image
L je raspolozena, cistili smo nosic jos par puta, ali ne cujem da je zapusen. Malo kija, ali nadam se da ce ostati na tome.
Ja pijem kafu, a L se druzi sa babom.
Sad smo pricali sa tatom preko video poziva, L samo gleda u ekran sva u cudu.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 585
10.12.2015 17:50:11   
Sanjica26 RR
O gde ste zene? Danas sam jedva izdrzala na poslu da ne zaspim. Posle sam isla po povrce, pa po T u vrtic. Nas tri smo ovih dana same. Mm mora do sutra da zsvrsi beki projekat, pa dodje mnogo kasno kuci. Sad se igramo. Izvukle smo jelku, ali nije nam stalak tu. Propade nam zabava, ali morale smo nesto drugo da radimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 586
10.12.2015 18:27:05   
Trcosava
Ja sam komplet u onim papirnim ukrasima. Tj onim zvezdama. Ana je VEROVALI ILI NE sa Lukom u ogradici. Ne izbija odanda user posted image user posted image

Sanjice, ja sam i dalje nikakva, ne mogu da zamislim da bi ovakva išla na posao (moša ne mogu, jbt radila sam sa 38 T i bronhitisom jer je morala ponuda da se preda user posted image )

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 587
10.12.2015 18:38:48   
bebilule
Jbt ovu drzavu...po ledjima djece. Odoh da nadjem temu o vakcinama!

Dijana, ti si isto iz Bosne, sta si uradila za vakcinaciju? Pisala sam u temi.

< Poruku je uredio bebilule -- 10.12.2015 18:45:12 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 588
10.12.2015 18:52:16   
Sanjica26 RR
I ja cu morati da odem sutra do brace Kineza. Pa da radimo nesto. Sad odoh da pravim deci palacinke, a ja cu samo da gledam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 589
10.12.2015 19:56:26   
branki*
Evo i mene!kontuzovana sam!boka pocela i da kaslje,znala sam,tri noci vec ne spavamo,meni ce bukvalno puci glava,ako i ova nic bude takvauser posted image !
B uvek ima casove iz dv?a puta,jedva stizem preko dana bilo sta!
Ipak je najbolje kad mi je muz tu..ali,sta da radim.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 590
10.12.2015 21:33:03   
anita
Dobro veče mame
Ja danas vodila Mašu kod dr.kašlje i imala temperaturu. Grlo joj je crveno. Bile smo i kod ušnog za svaki slučaj.
Sve je ok. Ovo dvoje luduju. Bitno je da su dobro.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 591
10.12.2015 22:36:24   
janabons
Dobro vece mamike!
Nije nas bilo par dana...svasta nam se izdesavalo.
Jana mi pokupila streptokoku u vrticu, Minika se zapusila jedno jutro, popodne krenulo slivanje slaima, kasalj, te noci zavrsimo na Institutu, radili kks, crp, snimali pluca, sve ok, dali nam inhalacije berodualom, al smo morale da ostanemo u bolnici dva dana da je isprate, jer je beba od tri nedelje... oladila sam se. Sad smo bolje, Hvala Bogu, al sam se ispresecala kako se sve brzo izdesavalo. Na kraju dijagnoza upala grla i nosa. Tako sam se uplasila... sutra idemo na kontrolu.
Um, kako je Nora?
Grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 592
10.12.2015 22:43:07   
janabons
Sad iscitah par stranica unazad, i vidim da je bas dosta dece prehladjeno... drzite se zene , sta da vam kazem.
Ja tri dana oka nisam sklopila, odoh da se odvalim jedno sat, dva do sledeceg sisanjauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 593
10.12.2015 23:39:00   
Mariya
Veče mame!
Nadam se da je vaše bolje jer moje veče nije dobro. Došla sam sa posla,uzimam devojčice od svekrve a H ledene ruke a glava vrela.i to niko nije primetio. Izmerim joj T a ono 38,4!! Dala sam joj panadol pred spavanje i sad sam primetila da su joj se ruke ugrejale a telo ohladilo. Dva dana je bila dobro.pre toga je nedelju dana slinila i sad ovo.relativno je raspoložena, ne kašlje,nos ne curi,da nisu uši? Visoka mi je T da bi bili zubi.kreću nam 3 i 4.ke. Ako i sutra bude ovako visoka,vodim je kod dr.jer dolazi vikend.
Jano user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 10.12.2015 23:41:32 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 594
10.12.2015 23:43:31   
Zemunka85
Dobro vece i od mene. Ne mogu da se nacudim koliko bolesne dece. Jako mi je zao, da ozdravite sto pre svi.
Moje pile spava, ja odoh da ucim.
Sutra radionica u vrticu zajedno pravimo ukase user posted image . Do kraja godine je tooliko stvari u planu da sam po prvi put zapisivala alrme da se podsete. Sto nekih predstavica, deda Mrazova, desavanja ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 595
11.12.2015 6:29:27   
branki*
Jutro,mame!odlazim,spremamo se za casove..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 596
11.12.2015 6:43:14   
serpica
Dobro jutro user posted image moj bebac budan,nije htela nastavi spavanje...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 597
11.12.2015 7:00:21   
eca89
Dobro jutro majkice, mi smo se ubile od spavanja, kako je zaspala nije se budila do 05:04h user posted image user posted image jela i nastavila do pola7h.
Hvala ti Bože, konacno da i ja dušu odmorim jednu noć bar, e to se zove lijepo spavanje što bi Emica reklauser posted image !
Da, sva djeca brzo ozdrave, Branki nadam se joj je bolje.
Je li se čuo iko sa Um, jesu li zašle iz bolnice?
Divan dan, vam želim.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 598
11.12.2015 7:04:09   
serpica
Eto, eco i tvojih 5 min user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 599
11.12.2015 7:59:16   
bebilule
Jutro i od mene. M nastavio spavati. Nocas se budio svaka tri sata da jede. Ne pamtim kad je takav bio. Obicno odvali do 3,4... Moram ga sama izvagati, bojim se da ne pretjera sa klopom, ionako jede 30 ml vise. Nisam se cula sa UM dva dana. Nadam se da su dobro.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here