|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
9.12.2015 9:40:47   
Sanjica26 RR
Kod nas u skoli nikad nisam dobila ni jedan jedini vaucer. Ma, ove godine cu deci samo neku sitnicu. Nema se para.
Odoh zene na posao.user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 526
9.12.2015 9:40:52   
Maraj
Dobro jutro. Ja sad dosla iz centra za socijalni rad. Predala papire "da nisam lisena roditeljskog prava" . Kazu za nedelju dana ce biti gotov papir. Pa zar im toliko treba...

nego nocas u 2 je L kao sirena zapistao. Da l se udario u oko. Vidim malo mu otecen levi kapak. Moguce da se malo grebucnuo u snu. Strasno kako je vrisnuo , pa dok se uspavao. ... tek oko pola 5 sam legla

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 527
9.12.2015 9:46:31   
vonavoj
Dobio sestric dijagnoza,sinovitis levog kuka,da pije brufen i da se cuva vratolomia..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 528
9.12.2015 9:46:35   
adulence
Ahaha Trco,prolupala sam,mislila na Branki...evo zene ice i pice od mene...ljub

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 529
9.12.2015 10:20:38   
cockic
Von bitno da su pronašli dijagnozu i sad se zna šta i kakouser posted image
A sto se tice vaučera kad bi sebi uzimala nešto konkretno u našoj radnji npr. kaput falilo bi mi jos 6000 din minimum user posted image ali ja cu uzeti deci stvarčice kad krene sniženje.pošto ove godine ne moramo sve u jednoj radnji.mogu sebi uzeti neku majcu ili pantalone zato čekam prvi talas sniženja tj.pre ng posle sve ostane nešto bezveze.
Jao razmišljam se da li da idem na proslavu sad u nedelju.dobila sam bluzu od muza,ali šta da obujem mi je najveći problem salonke nemam tj.nenosim štikle.imam neke poslu sandale zatvorene što mi uzela kuma za rodjendan trebale mi zbog neke svadbe.nisam pametna one bi mi super išle na bluzu koju mi je muž kupio.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 530
9.12.2015 10:35:41   
jess021
Dobro jutro!
L je opet zamenila dan za noc, ne bas skroz, ali u 3h smo zaspale, jutros ustale u 8h i eno je spava. Sinoc je bila budna od 19h i nema trika da se uspava, tj. zaspi ona bar 10 puta i taman pomislis to je to ona otvori oci i smeje se, blesavko moj maliuser posted image
A mene od jutros boli grlouser posted image
Sinoc sam isla do Biga da kupim mm jaknu da ga iznenadim, sutra ide u Budimpestu sa kolegama, i nisam nista nasla, bas mi zao. Ne verujem da cu danas stici do grada. U Legendu je bila jedna lepa, ali 15000, to i je bas mnogogg.
Von, dobro da su nasli dijagnozu, malo mirovanja i bice sestric super!
Branki, srecan rodjus i ovde!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 531
9.12.2015 10:47:13   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

.A što ružno spava majko mila.

user posted image user posted image
Ahahahahahahahaha jao Emice

Inače, sad se Ana vratila iz škole. Zvali da vide da li neko može po nju da dođe, "poprilično je boli stomak " eeeej prvi razred i već je počela!
Došla sad, pitam kako stomak, kaže malo me boli. Haha kakav mufljuz!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 532
9.12.2015 13:08:00   
emicaa
trco za koju ce je godinu svasta tako puno bolit,ali dobro je da se nije razbolila skroz.
sad kad sam vidjela da si citirala onaj moj dio o ruznom spavanju vec sam mislila da si napisala ko ti je kriv sto je pustas da spava sa vama user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 533
9.12.2015 13:56:18   
dddaca
Opasnica mala, mada mozda je u skoli stvarno bolelo vise.

Branki, srecan rodjendan user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 534
9.12.2015 14:13:09   
Zemunka85
Chao chao i od mene.
Ja sam danas kupila ceri poklon za RR Deku - Frozen haljinicu user posted image , a sta cu kad voooliiiiii :D. Sada samo jos da izdrzim da joj ne dam do tad :D.
Inace, jako sam happy - "kupila" sam i mami poklon. Uplatila sam joj EMNG snimanje privatno na koje drzavno ceka vec 100god, a sve to vreme trpi bolove. Jako tesko mi sve to pada, jer sam ja za nju prepreprevise vezana, tako da ogromno olaksanje sada osecam. Nadam se da ce otici, jer ova prica je vec dugo aktuelna ali ona se kune da nece da ide ako joj uplatim privatno. Ja sam danas presekla i uplatila, te je pokloncic (racun ahahahahah - samo lepo upakovan u kesici sa cestitkom i jos nekim sitnicicama) ceka upakovan ispod jelkle, kada ona i L dodju iz vrtica. Nadam se da ce otici

Rodjendanci, lep provod danas.
Ostali user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 535
9.12.2015 14:18:23   
Leptiric123
Mame jel neka ima iskustva sa prvim letom avionom? A ce sad prvi put leteti, a ima 2,5 pa razume i zna šta je avion, ne znam kakva će biti reakcija jer nije oduševljena kad pričamo o tome. Imaju li deca mučninu kad lete?

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 536
9.12.2015 14:24:37   
eca89
Javice se Leptiru Emica ona je skoro išla sa svojom curicom!

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 537
9.12.2015 14:25:52   
Leptiric123
E super. Baš me zanima kako to izgledauser posted image da mi se ne ispovraća po avionu kud ću sama sa njom...i ovako ne znam kako ću se dogurati do avionauser posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 538
9.12.2015 14:37:07   
Zemunka85
I moja kuma za NG tj za 10ak dana ide u Svicu sa malim, on ima 3,5god i prvi mu je let. Tkdj ti mogu preneti utiske.

Direktna veza do poruke: 539
9.12.2015 14:43:23   
Leptiric123
Moze, super...mi idemo tri dana pred NG.Ne znam dal da joj dam neku tabletu protiv mučnine, baš nisam pametna, kad udje kontam misliće da je autobus, a ja biser izabrala sedišta do prozora kao da gleda nešto, samo ne znam šta...nadam se da bar neće biti snega i magle...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 540
9.12.2015 15:55:16   
emicaa
Leptiriću da se javim,ima i tema ali da ne tražim,zažmiriće modovi na jedno oko user posted image
Mi smo prli ut letjeli kad je T imala godinu i po i sad sa dvije i nismo uopšte imali problema.Samo sam joj dok se avion diže davala nešto da pije,baš je forsirala a možeš i cucu a za povraćanje nam nije trebalo ništa,ne znam koliko vam traje let,ti njoj možeš dati onu tabletu ako ćeš biti mirnija

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 541
9.12.2015 18:17:19   
wivern
Leptiric sestrini klinci redovno putovali avionom od prvog meseca života. Klinci su ok, jedino može da im bude dosadno u sedištu ako je malo duži let. Pa krenu da se vrpolje. Sve ostalo prodje ekstra.
Gdi ste mamike, šta se radi?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 542
9.12.2015 18:39:53   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Mame jel neka ima iskustva sa prvim letom avionom? A ce sad prvi put leteti, a ima 2,5 pa razume i zna šta je avion, ne znam kakva će biti reakcija jer nije oduševljena kad pričamo o tome. Imaju li deca mučninu kad lete?

Pa dobro bre žene da li je toliko teško ukucati jednu jedinu reč u pretraživaču????? Postoji tema beba u avionu (mada se pisalo i o deci, dakle svaka debata se nastavlja tamo)

Emice, nisam to ni pomislila haahahaha samo mi bilo smešno ''kako ružno spava'' ahaha a jel može i lepo? user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 543
9.12.2015 18:46:06   
emicaa
Može Trćo može,znaš ono kako zaspi tako se i probudi,e to je lijepo spavanje user posted image samo to su za sad samo moja maštanja user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 544
9.12.2015 18:55:46   
Rosita

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dobio sestric dijagnoza,sinovitis levog kuka,da pije brufen i da se cuva vratolomia..

Von, sam rekla da je sinovitis user posted image ?

Mi imali paklenu noc i dosadasnji dan. Nebrojeno puta je povrati od kaslja. Pojacao na dr inhalacije, posto sad cuje i da pisne, berodual na 6 sati, pulmikort ujutro i uvece.
Ovo vreme ga pokosilo nacisto. Evo sad je veseliji, hvala Bogu. Ja na oci jedva gledam. Ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 545
9.12.2015 19:01:16   
dddaca
Uh, beba mi je danas pala sa kreveta. Mnogo strasno je izgledalo. I lupilo...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 546
9.12.2015 19:23:36   
bojana92

IZVORNA PORUKA: dddaca

Uh, beba mi je danas pala sa kreveta. Mnogo strasno je izgledalo. I lupilo...

Meni je juce ujutru beban pao sa kreveta kada je hteo da dohvati telefon sa stocica sto stoji blizu krevet.Uzas,,ne sme se pogled skinuti sa njih.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 547
9.12.2015 21:04:13   
dddaca
Ne, ne sme. Celi dan sam je zagledala i pratila kako se ponasa. Bas sam se istraumirala.

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 548
9.12.2015 21:13:33   
Sanjica26 RR
Jos jednom da pozelim Branki, Torbici i Ivi sve najboljeuser posted image Bas su se divne osobe danas rodile.
Deca spavaju. Malo sam peglala mm kosulje i sad da se bacim na ucenje. A od ponedeljka peglu preuzima mn posto sad nema vise zezanja.user posted image
Virka cu ovde i pisanije prepustam osobama koje se bore za vredne nagrade.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 549
9.12.2015 21:18:34   
branki*
Ima tema sta kad beba padne sa kreveta,ukucajte u pretrazivac u gornjem desnom uglu,mame su tamo pisale svoja iskustva,svima nam se to desilo,traumaticno jeste,ali nista u principu nije.
Mame,ja tek sad,vodih b dva puta na casove,pa sveki da podignem penziju,pa u postu,tamo hiljadu ljudi,u ideu,kupih tortu gotovu ,ne mogu da pravim,jos neke sitnice ,posle bili brat i snaja,ceo dan ne stadoh!
Hvala na cestitkama,da ste mi zive i zdrave😘😘
Inace,danas kad sam ostavila b na cas,i set__am,gledam izloge i vidim super izlog na bulevaru,lepe stvari,ali nikakva sad exkluziva,uobicajeno,vidim super jaknu,i udjem da probam,odlicno stoji,imaju dve,jedna na lutki i jedna koju ja probavam,ucinilo mi se da pise da je 5900 cena i reko ajd da pitam prodavacicu da li je i ons u izlogu iste te cene i kao cu da kupim i pipam jaknu i razmisljam se,boze,kako je super odradjeno ovo krzno,kao pravo,jer jakna ima krznene detalje bas bogate,i kaze mi prodavacica-da,da,obe su ista cena,59000.smorih se..,pravo krzno je u pitanju.a,kako mi dobro stojiuser posted image

Sanjice,hvala ti na ovim diivnim recima😘

< Poruku je uredio branki RR -- 9.12.2015 21:22:47 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here