|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
9.12.2015 21:25:49   
Zemunka85
Joj branki cena prava sitnica. Pa sto ne rece da ti je rodj mozda bi dobila popust 😛.

Da li se neko cuo sa Um? Kako su ona i Nora?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 551
9.12.2015 21:27:43   
dddaca
Hvala Branki, pretpostavila sam da ima negde tema, ali nisam uspela da je pronadjem sama. Odoh sad tamo

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 552
9.12.2015 21:28:12   
Sanjica26 RR
Covece kao da je od zlata.
Ja sam jyce videla neky lutku od 10000. Boze samo sto se nisam onesvestila.
Muka mi je vise od cena.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 553
9.12.2015 21:31:15   
anita
Zdravo mame
Zelim samo da vas pozdravim i posaljem poljupce. Citam vas ali ne stizem bas puno da pisem.
Sta je sa Um i Norom?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 554
9.12.2015 21:35:30   
branki*
Ndma na cemu ddaco!
Ma ,daj molim teuser posted image kaze mi brat isto to,kao sto nisi pitala da ti spusti cenu,reko,jes ,ako hoce da spusti na 5900 da je kupimuser posted image ma,ludilo!
Um i nora su u bolnici zbog neke infekcije,ali ne znam sta se desava.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 555
9.12.2015 21:40:37   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

,i kaze mi prodavacica-da,da,obe su ista cena,59000.smorih se..,pravo krzno je u pitanju.a,kako mi dobro stojiuser posted image

user posted image user posted image znači i ti prošla kao ja sa čizmama user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 556
9.12.2015 21:44:30   
branki*
Jooj,jeste,trco,secam se to kad si pricala za cizmeuser posted image vala,da znas,bas isto!dobro da nisam rekla da mi spakuje!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 557
9.12.2015 22:03:32   
mamin mish

IZVORNA PORUKA: branki RR

Um i nora su u bolnici zbog neke infekcije,ali ne znam sta se desava.

Ja tek sad videh! Samo da Nori sto pre bude bolje.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 558
9.12.2015 22:07:40   
wivern
Ja sam se kuckala sa Um taj dan kad su ostale u bolnici. UM je insistirala jer je N stvarno poprilicno osuta a ne spusta joj se osip. Sutra cu joj bas pustiti poruku da vidim kako su.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 559
9.12.2015 22:53:22   
amelia
Vece mamike samo da vam pozelim laku noc. A je sad zaspao i ja cu samo da popijem caj. Bas sam umorna bili smo u gradu, malo u kupovinu bio je miran celo vreme i vrpoljio se levo desno gledao svetiljke bas muje bilo zanimljivo user posted image nosila sam ga u kengur nosiljku ramena mi otpadose user posted image kolica je spas.. Laku noc mamice dobro mi spavajte user posted image

Ayan <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 560
9.12.2015 23:32:18   
Mariya
Veče mame!
Ja sutra radim,a u petak u noćnu smenu,prvu posle skoro 2 godine,skroz sam se smorila, a zamolila sam šefa da me ne stavlja u noćne,mala mi je H još,a i ne znam kako će mm sam se njih dve.
L je još uvek budna i govori tati"Tata mazi me tata mazi me tata mazi me" ispira mu mozakuser posted image
Laku noć!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 561
9.12.2015 23:45:25   
Sanjica26 RR
A tata zaspaouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 562
10.12.2015 0:21:19   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Jos jednom da pozelim Branki, Torbici i Ivi sve najboljeuser posted image Bas su se divne osobe danas rodile.

user posted image user posted image
Hvala od srca! Sanjice, dobro dosla u klub strebera, hehe. Mene mama kad pita, sine dokle ces sa tim knjizuretinama, kazem, dok disem, nema mi druge...
Mom Djoletu je sutra, ups, danas rodjendancic, evo zavrsih obe torte. Koma sam. Dobila sam slobodan dan da ne trcim iz Op. Sale u igraonicu, tako da cu prepodne slanise da pripremim, na miru. Ljubim vas puno, odoh da se onesvestim, laka noc!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 563
10.12.2015 7:14:37   
serpica
Dobro jutro mame user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 564
10.12.2015 7:26:01   
Trcosava
Ooo Šerpi!!!!

Jutro i na tebe! Kako si mi?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 565
10.12.2015 7:41:38   
tekilica
Dobro jutro! Kakva infekcija? Joj, kog nas vlada zutica, a u Zajecaru vlada suga. Ne znam sta je to sa Istocnom Srbijom, ali apeluju na vrtice da povedu jos vise racuna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 566
10.12.2015 7:52:13   
eca89
Dobar jutric ženice, evo i nasuser posted image !

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 567
10.12.2015 8:34:15   
mamin mish
Jutro zenice.
Mariya nisam bas nesto upucena ali cini mi se da po zakonu dok dete ne napuni tri godine ne bi trebalo da radis nocne smene. Ali to bolje da ti kaze neko ko se vise u to razume.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 568
10.12.2015 8:36:05   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: tekilica

Dobro jutro! Kakva infekcija? Joj, kog nas vlada zutica, a u Zajecaru vlada suga. Ne znam sta je to sa Istocnom Srbijom, ali apeluju na vrtice da povedu jos vise racuna.

To je baš zabrinjavajuće...kod nas u vrtiću vladaju samo boginje,sada im je vreme,svake god. u isto vreme

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 569
10.12.2015 8:40:55   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Mariya

Veče mame!
Ja sutra radim,a u petak u noćnu smenu,prvu posle skoro 2 godine,skroz sam se smorila, a zamolila sam šefa da me ne stavlja u noćne,mala mi je H još,a i ne znam kako će mm sam se njih dve.
L je još uvek budna i govori tati"Tata mazi me tata mazi me tata mazi me" ispira mu mozakuser posted image
Laku noć!

Mariya ne smeju da te stavljaju u noćnu smenu dok ti dete ne napuni 3 godine! Mogu ozbiljno da stradaju zbog toga. Velike su kazne! Vidi sa vašim pravnicima ili se posavetuj sa nekim. Ne znam gde radiš pa ne mogu da ti tačno kažem šta i kako. Piši mi u pp

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 570
10.12.2015 8:52:15   
cockic
Da se neponavljam svako jutro,sve je kao i prethodnih danauser posted image .ja čekam 10h da pozovem firmu da pitam da li mogu da odem da overim z.knjižice.Jer ako šaljem preko radnje to traje po dve nedelje.ovako je mnogo brže nekih 2h sa sve odlaskom do centra grada.
Što se tiče noćnih smena do treće godine deteta se ima zakonsko pravo.sem ako mama sama ne pristane pre treće.još uvek me nisu stavljali u noćne,a vratila sam se kad je cera imala 17 meseci.a.mi ih imamo po dva puta nedeljno.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 571
10.12.2015 10:30:36   
eca89
Mamike, nema nam Emice jutrosuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 10.12.2015 10:31:10 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 572
10.12.2015 10:55:09   
jess021
Dobro jutro!
I mi smo prehladjeniuser posted image L zapusen nosic i suze joj okice, bas sam se iznervirala.
Tata nam ode u Madjarsku, kupile smo mu jaknu. U Springfieldu, 9000.
Cekam drugaricu na kafu, vreme u NS je grozno.
Branki, Trco vi bas znate kakve stvari da gledate po buticimauser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 10.12.2015 10:56:15 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 573
10.12.2015 11:35:01   
Mariya
Dan mame!
Znam da ima nešto da ne moram da radim noćne ukoliko ne želim,ali naravno da nisam informisana. Zamolila sam šefa da me ne stavlja u noćne nekoliko meseci barem,u eto 3 meseca i nije.A sad cu da vidim kako i šta namerava dalje,bude li me i dalje stavljao zamolicu ga da to ne radi. Ali pisaću ti Mod,čim budem imala vremena, jer i ovaj post pišem iz4 puta.Ti se razumeš u to?
Jess, rekla si da ti je muž bio prehlađen, verovatno je dobila od njega. Ispiraj joj nos marisolom ili fiziološkim,izvlači slinice da joj ne ode na uši. Ako je baš muči,dobije T i bude kenjkava odvedi je kod dr da je pogleda.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 574
10.12.2015 12:48:41   
mamin mish
Jess samo da L bude bje sto pre. Samo joj stavljaj fozioloski i izvlaci nosic.
Mariya ja bi se na tvom mestu pobunila i opomenula ga da po zakonu to ne sme da radi.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here