Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 8:15:36
|
|
|
|
cockic
|
jutro mame bas se dosta dece prehladilo,da sto pre ozdrave malisani.ja ostavila decu u vrtic sad kafa pa krecem na posao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 9:20:11
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,Eco ako ako,da ti češće tako spava. Dora se probudila oko pola 5 i bila budna nekih dvadesetak minuta i nastavila.Još malo pa begam na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 9:48:04
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce napravim slane perece, da imam sta da grickam preko dana A. se prvo vrteo oko njih kao macka, onda je zagrizao nekoliko njih, da li da obelezi teritoriju, ili da vidi da li su sve istog ukusa, pa je jednu polomio, i pola sata pokusavao da ponovo spoji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 11:43:13
|
|
|
|
jess021
|
Ja tek sad pijem kafu. Nocas smo zaspale u 3h i spavale do 9h, jos uvek joj u nosic stavljam fizioloski i izvlacim slince aspiratorom, ali ovako je dobro. Jano, samo kad je bebica dobro, uf sto je to strasno kad su tako mali. Branki, Marya da decica sto pre ozdrave. Da, crkal mi ves masina. Sta sad sa vesom koji je u njon?! Majstor dolazi tek sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 11:52:32
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav i od nas. L spava ja rekoh da vidim kako ste vi. Jess sta ti je sa L? Nosic je zeza? Sta je ovo skoro svi su prehladjeni...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 11:53:57
|
|
|
|
Anarunika
|
Zdravo mame! Imam dve neotvorene kutije Pro NAN 4,to je za bebu od 18 meseci . Mi ih nećemo iskoristiti ,rok trajanja je do juna 2016. Da li nekoj treba za bebca? Poklanjam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 12:10:54
|
|
|
|
wivern
|
Hellooooo Šta se radi mamike? Ja na poslu, M u jaslama.... I tako
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 13:16:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo i mene. Pobegla da posla ranije. T i mm su otisli jutroskod njegovuh posto kolju gice. Mi smo hvala bogu za sada zdravi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 13:21:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ja radila,sad perem veš.T spava pa imamo malo tišine
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 14:01:34
|
|
|
|
Zemunka85
|
Hi i od mene. Celo jutro sam bila na radionici u vrticu pravila sa decicom cestitke. Napravili smo i tati i baki i deki i pradedi i prababi :D. Posle sve mame odose bez problema, moja L zaplakala, bas mi krivo bilo. Jos malo pa idem po nju, pa cemo po neke ukrase obzirom da smo jelku vec okitile. Svima zellim lep dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 16:51:56
|
|
|
|
Valerie
|
jel se neko cuo sa UM, kako je Nora? grlisa svima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 17:07:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo mame! Ja nesto kasnije uspavala E i tako sam sebe uspavala. i kao budim se, skacem, nemam rucak a mm brat dolazi gladan sa kolokvijuma. I napravih poparu sa sirom nakon toliko vremena hihiiii... Ja planirala da joj pisem na fb pa zaboravila...zna li neko?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 17:16:26
|
|
|
|
Zemunka85
|
I meni je ona pala na pamet, nadam se svim srcem da su bolje i dobro. Zna li ko?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 17:49:37
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pozdrav i od nas. L spava ja rekoh da vidim kako ste vi. Jess sta ti je sa L? Nosic je zeza? Sta je ovo skoro svi su prehladjeni... Ma da , ali mislim da prolazi. Sad se vec smeje kad joj cistim nosic, pre je grcala kao da se davi kad sipam fizioloski.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:07:17
|
|
|
|
branki*
|
Jess,mozes li da otvoris masinu i izvadis ves Ja spremam veceru za bozu,boka spava,posle i njoj da probam cokolino da uvalum..drugo uobicajeno. Zemunka,molim te,citala sam u temi o kilogramima u trudnoci,kako si puno nezadovoljna izgledom itako to i da te pitam,zasto tako mislis!?pa,ti,zeno izgledas fenomenalno,i glava i telo,videla sam u slikama na forumy,nemoj da pricas da nije tako,kakva stomacina i debljina!?super si
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:14:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke fali te, ali ja ceo dan zabavljam decu. Kitili smo jelku, pa pravile jos nesto zsnimljivo. Sad cu jos malo da ih kupam. I krevet. A posle da pravim meni i mm palacinke posne kad stigne sa puta.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:20:33
|
|
|
|
branki*
|
Jao,jelka!ja bas pricam sa mm malopre kako mi fali ta oraznicna euforija,kicenje,spremanje,razmisljanje joju cu tortu i slicno,ovako,ovde pojma nemam ni koji je dan,a kamoli nova godina,svaki dan jedno isto,nemam pojma sta se desava,tv ne gledam,radio ne slusam,novine ne kupujem,ne krecem se medju ljudima...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:31:22
|
|
|
|
emicaa
|
E cure čula sam se ja sa UM,još su u bolnici ali bolje je Nora.Ima još tačkica ali ne toliko koliko je imala.Una je dobro,zna da seka mora ozdraviti i da je zbog toga u bolnici.UM vas je pozdravila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:34:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Odlicno da je bolje,bas mi je zao sto su u bolnici.Nadam se da ce uskoro kuci.Pozdravi i ti nju ako se opet cujes sa njom,ja htela da joj pisem ali rekoh da je ne uznemiravam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:34:49
|
|
|
|
jess021
|
Branki, uspela sam otkljucati masinu, jedva i htela odneti kod komsinice veceras da ga opere, ali u NS nece biti vode veceeras od 22h do sutra 12h, a ona nece biti kuci pre 20h. Valjda mu nece biti nista do sutra. Mi cemo kupovati jelku i ukrase posle 15., kad bude plata. Danas vas bas nema, gde ste se denule? Branki, hocete biti u BG i za praznike?
< Poruku je uredio jess021 -- 11.12.2015 18:35:36 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 18:36:13
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ona se nada da će je posle vikenda pustiti,držim im palčeve da tako i bude.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 19:06:25
|
|
|
|
eca89
|
Mi smo trazili neku mal jelkicu da je mogu dignuti na komodu, jer bi je ona počupala svu, ali ne nađoh, sledeće sedm.opet idemo u potragu. Joj, Branki do kad ste vi u BG? Nedostaje li ti muž? Ja malo dusu da odmorim, pa onda kupanje, vecera i krpe, a mm i ja cemo valjda malo da se družimo !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 19:07:35
|
|
|
|
amdn
|
mame samo da vam mahnem danima ne stajem, pa nikako da se ulogujem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 19:21:37
|
|
|
|
bebilule
|
Sta radite zene?! Ja cu sad ko jess "ja pijem kaficu" . Meni su nekidan crkle i masina za ves.i sudje..u dva dana. Ode 100 evrica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 11.12.2015 20:28:37
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece zene ja nikako da se javnem,rodjendan smo bas lepo proalavili,moja prva torta u zivotu je uspela i pojela se... Hvala neizmerno lelaigor na pomoci...mm mi bio slobodan 3 dana ,pa smo uzivali,ja uspavljujem malca ivka se tusira...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?